Floreny - błąd serwera

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wielkakulka, 13 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Wiem, że wszelakie zakupy florenów zgłaszamy poza grą, ale jest to niemożliwe. Składając zgłoszenie automatycznie pojawia się przyczyna zgłoszenia - "brak dóbr na koncie" - co oznacza, że zapłaciłam, ale nie dostałam florenów.

U mnie pojawia się inny problem. Od 2 dni nie mogę zakupić florenów, nie dostaje smsa, tylko pojawia się napis:
    "Błąd serwera

Niestety, wystąpił błąd, przepraszamy. Prosimy ponownie rozpocząć proces zakupu u sprzedawcy."

Kolejne podejmowane próby zakupu kończą się tym samym komunikatem. Zgłosić mogę tylko brak florenów na koncie - co mam z tym zrobić?

Czcionkę zmniejszyłam do regulaminowej 4,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 listopada 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś zrobić zakupy korzystając z innej przeglądarki, ewentualnie wyczyścić ciasteczka i pamięć na tej, której używasz?

wielkakulka lubi to.
  3. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Nie. Spróbuję i dam znać.

4. SMOD_Atena

W takim razie czekam na informacje.

wielkakulka lubi to.
  5. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Ciasteczka usunięte, bez zmian
    spróbujemy z innej przeglądarki, chwilka

SMOD_Atena jesteś Wielkim Moderatorem, więc wielkakulka bardzo dziękuje za pomoc - udało się <3 Wielkie Dzięki, temat wyczerpany - problem rozwiązany

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 listopada 2020
    MKMK2002 lubi to.
  6. SMOD_Atena

Super, cieszę się, że problem rozwiązany i temat zamykam.

wielkakulka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.