Flipper - nowa gra w Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Luśka_Paciaciakowa, 21 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za wprowadzeniem gry pinball do Renzo?

1. TAK

75,0%
  2. NIE

18,8%
  3. NIE WIEM

6,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Witam! Mam pomysł na nową grę w Renzo. Chodzi o pinball, czyli tzw. flipper.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Po tytule spodziewałem się szczerze mówiąc czegoś wyjątkowego, "petardy" jednym słowem, tymczasem treść pomysłu zwyczajnie mnie rozczarowała, bo lubię ciekawe mini gry w Renzo, ta z balonikami jest świetna. Zapoznaj się proszę z Zasadami działu oraz Wzorami pomysłów i dopracuj proszę swój pomysł, musi on być rozwinięty, kompletny, opisywać dokładne zasady tej gry, jak ona będzie wyglądać, jak przebiegać, jakie nagrody będziemy mogli w niej zdobyć, słowem wszystko co dotyczy tej nowej gry powinno się w Twoim poście znaleźć. :)
    Na niezbędne poprawki pozostawiam czas do jutra do godziny 20.40, po tym czasie wątek zostanie zamknięty i przeniesiony do Archiwum. Jeśli będziesz Lusiu potrzebowała więcej czasu na pracę nad swym pomysłem, daj proszę znać, a czas przedłużymy, ewentualnie dalej jeszcze naprowadzimy. ;)
    Powodzenia. :)

chrumcia91 lubi to.
  3. Luśka_Paciaciakowa

BA_Chris- nie wiesz co to jest pinball...nie grałeś w niego w realu? Fliper elektroniczny BP może sobie pooglądać na różnych stronach, a dopracować go pod względem wizualnym pod FARMERAMĘ...Zasady gry- np. dobijasz do miliona punktów i otrzymujesz 5 żetonów, do 2 milionów -10 żetonów i t d...... to już ustali BP w fazie testów jaki poziom może gracz wbić bez zbędnych stresów.....
    Sterowanie, jak zwykle - strzałki na klawiaturze...co więcej ?
    Jeśli chodzi o grę w Renzo w baloniki .....to co to za gra bo nie kojarzę ?
    Pozdrawiam :)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jako dziecko grałam w flippera-koło 20 lat temu xD
    bardzo mi sie podobalo, ale czy na farme? no nie wiem.....
    Baloniki górą :D

5. Luśka_Paciaciakowa

Oświeć mnie bo nie kojarzę tej gry?

Siłomierz - krety- -skrzynie - to wiem że są- ale baloniki?

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

od ostatniej edycji jest strzelanie do balonikow

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko to czy grałem czy też nie w grę o której piszesz i której pomysł chciałabyś zaadoptować w Farmeramie jest sprawą rzekłbym nieistotną. Istotne zaś są Zasady Działu, w którym pomysł poddajesz oraz to, że obowiązują one wszystkich Użytkowników bez wyjątku. Tym samym jak już w pierwszej odpowiedzi napomknąłem, pomysł przez Ciebie tutaj przedstawiony ma być zgodny z Zasadami Działu i kompletny, inaczej zostanie zamknięty i zarchiwizowany. :)
    Miłej nocki. ;)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pomysł nie doczekał się dopracowania, wątek zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.