flaszowiec

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gosposia1957, 9 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosposia1957

gosposia1957 Wyjątkowy talent

Który z flaszowców potrzebne jest do pełni. Nie mogę skończyć misji Kroniki Strików Dużych . Ostatni etap zebrać owoce na czas , a nie mam drzew.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Do Misji jak i do paszy dla Chatki Kuki jest potrzebne drzewo Flaszowca dające owoce -flaszowiec, drzewko jak i Kuki było do zdobycia na stałe w evencie Kroniki Stritów Dużych. Obecnie nie mam możliwości zdobycia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. gosposia1957

Mam dwa drzewa Flaszowiec na Baha. Czy to te same . ? Dają owoce flaszowiec , ale nie zalicza do misji. Nie mozna też przenieść do pełni. Czy coś jest nie tak.

Ostatnie edytowanie: 9 października 2025
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Oba drzewka czyli Flaszowiec i drzewko Flaszowca są na Wyspie, Flaszowiec daje --owoce jabłka cukrowego a tak pisałam drzewko Flaszowca owoc flaszowca. Jeśli nie zalicza Ci do misji to może to być drzewko Flaszowca, które po evencie powinno być wymienione na PD.
    Proponuję napisać do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia czy na pewno masz drzewko Flaszowca stałe bo tylko z tego drzewka będziesz mieć owoce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. gosposia1957

Chyba stałe, bo robię z nich paszę. Dziękuję za radę.

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

W takim razie temat zamykam.
    Miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.