Flash Player

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika izulka1352, 31 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izulka1352

izulka1352 Czeladnik forum

Nie rozumiem utrudnień ze strony farmeramy . Mały żart, sto kliknięć aby uruchomić grę . W końcu to my płacimy, tak mi się wydaje . Jaki jest problem aby tak jak w temacie, technicznie to rozwiązać . Jakieś małe nie porozumienie .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. izulka1352

izulka1352 Czeladnik forum

Ja to czytałam i wszystko rozumiem . Tylko takie kwestie załatwiane są przez zdolnych programistów od ręki . Czegoś nie potrafię zrozumieć . Nie którzy zostają zniechęcani do zabawy przez takie głupoty . Ja ogólnie od siebie, jak innym to nie przeszkadza, nie ma tematu . Pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Programistką nie jestem ale nie wydaje mi się żeby dało się takie rzeczy załatwić od ręki co zresztą widać w grze. Bo na tym żeby gra działała jak najlepiej to chyba właśnie im najbardziej zależy.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam, również pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.