fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

Wesołych Świąt sąsiad :) w poniedziałek pod płotem się nie kręć bo szlaufa mam ;)

2. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję Wam za pamięć, również Wam życzę Wesołych Świąt, przede wszystkim dużo zdrowia dla Was i bliskich, pozdrawiam :)

magdusia668 lubi to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Kamil, może wrzucisz jakieś podsumowanie dokonań po kwietniu :D

magdusia668, fkamil oraz jagoda1953 lubią to.
  4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Kamil, jak postępy?:p

magdusia668, fkamil oraz jagoda1953 lubią to.
  5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Hali halo sąsiedzie :)

magdusia668 i fkamil lubią to.
  6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jednak byłam pierwsza xD:cry:

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Marion nie ma jak refleks kojota,ti tixD

8. fkamil

fkamil Komandor forum

I wtedy przyszedł maj... ;)

Mija kolejny miesiąc więc czas na moje małe, prywatne podsumowanie.

Udało mi się otworzyć dodatkowe dwa pola w grzybowym lesie zatem łącznie już 3 są odkryte:

Jeśli chodzi po poziom farmy- 187, poziom Bahamaramy 386.

Dzięki misji weekendowej "Gospoda pod słonym wieprzem" nadrobię kilka bananów.
    W tym miesiącu użyłem kilka i odblokowałem Imbir i trawę cytrynową. (Imbir był potrzebny do eventu "domatorzy").
    Dzięki temu, że nie użyłem bananów na pierwsze lepsze rzeczy i je zaoszczędziłem to mogłem odblokować co potrzeba.
    W tym momencie mam 225 bananów i zamierzam je zachować w ten sam sposób. Odblokowuję tylko to co jest potrzebne do eventu.

Z gwiazdkami idzie mi lepiej. Rozbudowuję obornik, jego pojemność to 700, brakuje mi około 20 gwiazdek do kolejnego rozbudowania.
    Powoli, ale do przodu :).

W kwietniu dostaliśmy latarnię morską więc dodałem sobie jeden cel aby rozbudować ją do ostatniego poziomu.
    Na dzień dzisiejszy wygląda tak:

W tym momencie trwa event Opowieści Ludowe w których są 4 dodatkowe ulepszenia. Robię go na pewno jak i wszystkie inne w których będą ulepszenia latarni więc powinienem dociągnąć do końca.

Narzędzia powoli zbieram, aczkolwiek nie miałem dużo szczęścia w tym miesiącu ze skrzynkami. Mimo wszystko każdego dnia powoli zbliżam się do rozbudowania trzeciej menażerii- drugie ulepszenie. Druga manufaktura czeka na cegły bo ich potrzeba aż 16 000. Musi sobie jeszcze poczekać :).

Dziękuję Wszystkim za przeczytanie, pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam dużo zdrowia i do zobaczenia tutaj za miesiąc :).

/edycja

I jeszcze po wielu dniach siania dociągnąłem wreszcie ten nudny event ;):

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2020
  9. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Moje grati Kamil

10. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję Wam :)

magdusia668 lubi to.
  11. Miśkowo

Elegancko, wszystko idzie do przodu, tak trzymaj :)
    A jakie plany na maj? Może coś konkretnego będziesz potrzebował podczas G&T?

12. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

[QUOTE="fkamil, post: 2194411, member: 107097"

Jeśli chodzi po poziom farmy- 187, poziom Bahamaramy 386

/edycja
    I jeszcze po wielu dniach siania dociągnąłem wreszcie ten nudny event ;):
    [/QUOTE]

Kamil, gratki.
    super postepy:):)
    poziom rewalka - ktos wczesniej sie przymierzal do 200 w koncu roku, a tu wyglada na to, ze jeszcze w maju bedziemy swietowac :):):)

domatorzy, fakt event nudny i ciagnacy sie dlugo, ale item z niego niezlego daje kopa w gore:):)

tak trzymaj:):)

13. fkamil

fkamil Komandor forum

Plany na maj mam takie aby zrobić wszystkie eventy gdzie będą ulepszenia latarni morskiej, jeśli chodzi o GT to znowu skupię się raczej na dawaniu niż braniu bo mam mnóstwo zaległych zadań które chce skończyć. Nic nowego raczej nie potrzebuję. Będę natomiast śledził domek Eli i postaram się wyłapać co komu potrzeba.

Kamil, gratki.
    super postepy:):)
    poziom rewalka - ktos wczesniej sie przymierzal do 200 w koncu roku, a tu wyglada na to, ze jeszcze w maju bedziemy swietowac :):):)

domatorzy, fakt event nudny i ciagnacy sie dlugo, ale item z niego niezlego daje kopa w gore:):)

tak trzymaj:):)[/QUOTE]

Dziękuję Lidka, sądziłem, że jakoś hm no dobra, nie wiem dlaczego tak przyśpieszyło :p:p. Dociągnę do 200 poziomu i delikatnie zwolnię bo chcę przesunąć te mega itemy PD na Bahamaramę, tutaj mam trochę za niski poziom. Właśnie dla tego ostatniego itemu z 750 000 PD ciągnąłem ten event :). Pozdrawiam Cię ;)

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2020
    magdusia668, MYSZKA2005 oraz Miśkowo lubią to.
  14. Miśkowo

Czyli jednak potrzebujesz czegoś;), a konkretnie itemów dające dobre PD/TPD:)

15. fkamil

fkamil Komandor forum

Mam kilka które pracują w ogrodzie ozdobnym więc je przesunę na wyspę skarbów i wszystko ok :). Widziałem, że niedługo zbliża się G&T, co będziesz szukał? Może się wcześniej przygotuję żeby nie dać plamy jak z ważkami :p

magdusia668 i Miśkowo lubią to.
  16. Miśkowo

Żadnej plamy nie dostałem, to chyba komuś innemu wysłałeśxDxD.
    Jeszcze się nie zastanawiałem co tym razem, pewnie dociągnę projekt z różem do końca, a jak wystarczy czasu to może rozpocznę jakiś nowy, o ile jakiś wymyślę :p

17. fkamil

fkamil Komandor forum

To jakbyś coś wymyślił to daj znać, jak będę mógł pomóc to chętnie to zrobię. :)

18. Miśkowo

Jasna sprawa i w drugą stronę działa to tak samo :)

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Będę pamiętał, dziękuję ;). Wracam do grillowania bo mi się pogoda psuje, pozdrawiam Cię i życzę miłego weekendu :).

20. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

[/QUOTE]
    Dziękuję Lidka, sądziłem, że jakoś hm no dobra, nie wiem dlaczego tak przyśpieszyło :p:p. Dociągnę do 200 poziomu i delikatnie zwolnię bo chcę przesunąć te mega itemy PD na Bahamaramę, tutaj mam trochę za niski poziom. Właśnie dla tego ostatniego itemu z 750 000 PD ciągnąłem ten event :). Pozdrawiam Cię ;)[/QUOTE]
    jak nie wiesz?
    ciezko pracujesz to i efekty sa:):)
    milego odpoczynku i korzystaj z pogody

edit:

Kamilu,

gratuluje 200 poziomu:):)
    a szampan gdzie?
    pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2020