fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

No karnet ....od kar....mienia przecie ;)
    A uważaj przy smokach bo ostatnio trochę wkurzone .... ktoś im skorupek do misek nawrzucał ;)

magdusia668, Miśkowo oraz fkamil lubią to.
  2. fkamil

fkamil Komandor forum

Chodź lepiej na frytkę, będą na obiad ;)

3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Kamil, ale mi smaka narobiłeś na frytki :D, jutro będę musiał zrobić :)

4. fkamil

fkamil Komandor forum

Właśnie smażę drugą porcje;). Jak byłem mały i mama robiła frytki w domu to jak już wyłożyła na talerz to pierwsze co to szukałem "czipsów", a później dopiero resztę normalnych frytek ;).

5. Miśkowo

Też tak miałem, to było coś jak się trafił taki czips:D:D. A tak w ogóle to takie domowe frytki są najlepsze:)

6. fkamil

fkamil Komandor forum

Zgadzam się, najbardziej mi smakują w wersji domowej z czymś zimniejszym do popicia ;)

7. Miśkowo

Rozmarzyłem się :D. Frytki jutro, ale coś zimnego wdrażam teraz:p

8. fkamil

fkamil Komandor forum

No ja też jestem w trakcie, także Twoje i kuzyna zdrowie i miłego wieczoru życzę :)

9. Miśkowo

Dzięki Kamil, Adamowi tego zdrowia dużo teraz potrzeba:). Tobie także miłego wieczoru życzę:)

10. tigre

tigre Fanatyk forum

Oj chyba każdy dzieciak tak robi ;) ja też wybierałam, młoda też....kurcze smaka narobiłeś....muszę "stare" ziemniaki dorwać i zrobić....może jeszcze na placki się pokuszę...

11. fkamil

fkamil Komandor forum

Aż wstałem z łózka żeby odpisać sąsiadko, nawet nie pisz słowa o placku po węgiersku bo utonę w ślinie chyba. Bobrze ale bym zjadł takiego plackaaaaaaaaa, no i co zrobiłaś!?

No to oby jak najwięcej :)

12. tigre

tigre Fanatyk forum

A Ty wiesz, że to jest myśl..... mam wołowinkę na gulasz....hmmm obiad byłby z głowy a i mięsiwko zacne- pakuję w marynatę to do jutra akurat będzie.... mniam

13. fkamil

fkamil Komandor forum

No i super, szykuj jedną porcję więcej, jutro masz gości.

magdusia668, RosesFarm oraz Miśkowo lubią to.
  14. tigre

tigre Fanatyk forum

Tak na 13 zapraszam - mięsko musi z 2-3 godzinki się poddusić a skoro świt gotowania nie zaczynam ;)

15. fkamil

fkamil Komandor forum

Zaprosiła, ale adresu nie podała, prawdziwa gościnność ;)

16. tigre

tigre Fanatyk forum

No jak Cię huknę w nos....

17. fkamil

fkamil Komandor forum

I jeszcze grozi pobiciem :D

18. tigre

tigre Fanatyk forum

Bzdura - stan zdrowia Ci poprawiam i przegrodę prostuję bo od szopiej maseczki nieco Ci się ....no zmienił kształt ;)

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Oj przyda się bo alergia mnie męczy okropnie, poproszę o udrożnienie nosa w takim razie :D

20. Miśkowo

Ot, i cała Iwona ;). Narobi smaka, niby zaprosi, a później pacnie i pewnie powie, że się potknąłeś, bo tak dużo zjadłeś:p

Ostatnie edytowanie: 6 czerwca 2020