fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

O 22:45 dokładnie odbieram krokusa który da mi wystarczająco dużo sadzy na resztę gierek, a później już tylko likier jajeczny, kocyk i odpoczynek ;).

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Kamilu jak miło,że zbliżasz się do florenowca;)

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

prosiles o post;):)

4. fkamil

fkamil Komandor forum

Maj był pracowity w tym roku, zwłaszcza na głównej farmie.

Poziom 211, Bahamarama 393.

W tym miesiącu odblokowałem kilka drzew i roślin za złote banany.
    Zostało mi 101, a użyłem:

Gwiazdki jak gwiazdki, ciągle mało :) Rozbudowałem obornik o kolejne 50 sztuk pojemności i jeszcze kilka innych run.
    Zostało mi 140 gwiazdek.

W tamtym miesiącu miałem za zadanie rozbudować latarnię morską do końca co też uczyniłem:)

Kupiłem za farmarki jajo romantycznej myszy:

Wciąż brakuje mi narzędzi do rozbudowania manufaktury, około 5 tys. cegieł, ale dozbieram :).
    Jak tylko mi się to uda postanowiłem dokupić trzecią manufakturę i powoli ją rozbudować.

W wielkich łowach poszło mi lepiej niż się spodziewałem. Na początku kalkulator mówił o jednym pewnym drzewku, ale nie mogłem zrezygnować z takiej nagrody i zdobyłem dwa florenowce. Użyłem łącznie 4 bonusy które miałem ze skrzynek z bonusami i około 5000 super nawozu. Dzięki temu, że miałem ulepszonego krokusa do 1 sekundy wypadajki nie były żadnym problemem. Koło nie dało mi nic oprócz rozczarowania :D, ale fakt jest taki, że nie miałem więcej niż 30 imprezowych wejściówek.

(W momencie pisania tego posta brakowało mi 2000 punktów, ale miałem już prawie wszystko gotowe).

Co dalej?
    Czekam na pełnię bo chcę otworzyć kolejne pola w grzybowym lesie.

W związku z tym, że minąłem poziom 200 otworzyły mi się zadania z drzewkami nawozowymi i to one stały się priorytetem.
    Na pierwszy rzut wstawiłem zadanie "Pracowite motyle". Ostatnią nagrodą jest Super Wielkie Drzewo, na dzień dzisiejszy wygląda to tak:

Po zakończeniu tego zadania zabiorę się za zadanie "Niezłe groszki". Główna nagroda to Wielkie Drzewo Zosi. (jeszcze nie zacząłem)
    Jak ukończę dwa powyższe zadania będą miał po jednym drzewku nawozowym każdego rodzaju (wielkie turbo drzewo wygrałem w ostatnich łowach) i do tego każde ulepszone do wersji XL którą zdobyłem w bieżących evencie.

Na G&T nadal będą kontynuował projekt "Jajecznica" więc szykujcie jaja na wymianę ;).

Jeżeli chodzi o sezon to mam 32 poziom (prawie 33).

Dziękuję Wszystkim za przeczytanie i pozdrawiam :)

//

Iza, Norbi dziękuję za komentarze taktyczne :)

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

grasz z glowa;):)

6. fkamil

fkamil Komandor forum

Czytam sporo forum, wasze niektóre posty to prawdziwa kopalnia wiedzy.

7. tigre

tigre Fanatyk forum

No jestem z Ciebie dumna :) Ty się faktycznie mocno przykładasz do sprawy....a wysianie tego pierdyliarda badyla do misji...no szacun bo mi z sianiem nigdy nie po drodze jakoś ;)

8. fkamil

fkamil Komandor forum

No sąsiadka, cieszę się, że wreszcie to zauważyłaś ;)

9. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Też jestem pod wrażeniem twoich postępów, jesteś bardzo systematyczny :)

10. fkamil

fkamil Komandor forum

A dziękuję, do Waszego poziomu (nie tylko farmy) to jeszcze mi daleko, ale powoli, powoli...;)

11. grakula16

grakula16 Chodząca legenda forum

Wcale nie tak daleko, co to jest 18 poziomów:):p
    Dojdziesz szybciej niż ci się wydaje, teraz jednak są dużo większe możliwości, niż kiedyś.
    Mnie dojście do setki zajęło siedem lat w miarę równego grania, poziomy od 100 do 200 to sam wiesz, pan Pikuś, no a teraz schody coraz bardziej strome....

12. fkamil

fkamil Komandor forum

Może i trudniej, ale chociaż nagrody kuszące, sporo fajnych rzeczy które cieszą oko więc gram i zgadzam się, że teraz z pewnością jest łatwiej wbić poziom, dobrze, że nie tylko on się liczy :).

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z przyjemnością poczytam o wysianiu pierdyliardów kwiatków do wielkiego drzewaxD

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Sam z przyjemnością przeczytam, tylko najpierw muszę wysiać, ale czasami sprawdzam targ i dokupuję jak jest stosunkowo tanio, a czasami nawet się trafia :).

15. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja nie wysiałam... nonie i już - prędzej jak już potentat będę i na kolorusy wydawać przestanę to zacznę tego na targu szukać....
    Boszzz jak mi z sianiem nie po drodze na tej farmie ;)
    I to dobry tok rozumowania ;) zarobić na czymś innym i kupić te pierdyliardy badyla
    Misje z sianiem to u mnie czekają na inne czasy ...jak dopalacz plus 1000 do badyla dadzą chyba bo inaczej tego nie widzę ;)

16. fkamil

fkamil Komandor forum

Ależ droga sąsiadko czyżby leń się wkradł na farmę? Nie wstydzisz się jak tu młody farmer za płotem sieje, buduje, ustawia, kombinuje? Nastawiałaś kotów i pudeł, smoki wypaliły trawę dookoła, co to ma niby być? :D

17. tigre

tigre Fanatyk forum

zoo? ;)

18. fkamil

fkamil Komandor forum

To poproszę bilet ulgowy :D

19. tigre

tigre Fanatyk forum

Karnet masz ;)

20. fkamil

fkamil Komandor forum

Znając Ciebie to taki to będzie karnet, że aby tylko przekroczę bramę i dostanę wiadro w łapę i idź, karm zwierzaki, po to tutaj jesteś :D