fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

I kołysanki śpiewa pod oknami ;)
    No szok mi nie mija - dalej rzeżucha leci.... z jajcowego drzewa z zośką byłoby 26 sztuk - sprawdziłam ;)

2. fkamil

fkamil Komandor forum

To jakie plany ma szanowna sąsiadka, łyknie dwa florenowce czy e tam?

magdusia668, Miśkowo oraz tigre lubią to.
  3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Sąsiadka to by pewnie łyknęła tego likieru, co to już go nie ma :p

4. tigre

tigre Fanatyk forum

Teraz to pewnie tak choć nie wiem ile tego badyla by trzeba bo się nie porywałam na to.... i jeszcze - biorąc pod uwagę, że zazwyczaj mam 95/105 pkt.....
    Zagrody powystawiam bo lupy jednak się przydadzą.... kurcze ja naprawdę nie wiem co z tym robić :) :) :) baba

skąd wiesz? nawet ze dwa bo tego to ta farma na oczy nie widziała...... radzić mi tu - drzewka i zośką lać? rysie do eventu? wars

5. Miśkowo

U mnie właśnie rysie na jednym polu, bo jakoś wyszły i poszły i nie ma ich za wiele w stodole..

magdusia668, fkamil oraz tigre lubią to.
  6. tigre

tigre Fanatyk forum

Też dorabiam bo z 15 było, papug krocie a do tych rysiaków jakoś serca nie mam - mogę neony na gt oddawać

magdusia668, fkamil oraz Miśkowo lubią to.
  7. Miśkowo

To jeszcze nieprędko je oddasz ;)
    No cóż, tak się wbiłem Wam w rozmowę, więc już nie przeszkadzam, uciekam tulić pusię, dobrej nocki :)

magdusia668, fkamil oraz tigre lubią to.
  8. fkamil

fkamil Komandor forum

Nie będę wnikał co to pusia ale bawcie się dobrze, dobranoc ;)

Na głównej wiadomo eventówka, na dzikiej mam wszystkie pola pod wypadajkę, na leśnej mam połączenie drzew, zagród i warsztatów, te ostatnie pod lupy. Jak wyjdzie to się okaże, ale zamierzam się spłukać z zapasów aby coś osiągnąć w tym evencie. Od jutra jadę z bonusami więc po jednej dobie będę wiedział już jak wygląda sytuacja.

magdusia668, Miśkowo oraz tigre lubią to.
  9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

No wreszcie to odkryłaś :D
    poniosła Cię fantazja - pewnie od tych jaj :p
    Jak mogłam coś wyjąć z szafki jak w trzcinie leżałam - zdecyduj się :p
    Przynajmniej imię się zgadzało xD
    On marzy na jawie :pten typ tak ma xD
    a może te słynne jajka xD
    widziałeś?:D

Kolorowych florenowych- Dobranoc :)

10. fkamil

fkamil Komandor forum

No nieźle :D, wpadła, nakrzyczała i poszła spać :) dobranoc, kolorowych florenowych ;)

11. tigre

tigre Fanatyk forum

To ja Wam też kolorowych pożyczę i idę dalej siać ;)
    Ann - popłakałam się ze śmiechu....Jajka sąsiada znów zagrożone xD na GT zbiera od nowa ;)

12. fkamil

fkamil Komandor forum

Zbieram bo w świetle bieżących wydarzeń obawiam się, że niektóre mogę stracić ;). Dobranoc sąsiadka, idę spać, zostawiam otwartą spiżarkę, częstuj się ;).

13. Miśkowo

Dzień dobry:)
    Kamil, pusia to taki pseudonim niczym umiar :p
    Chciałaś uśpić moją czujność, a sama upiłaś i uśpiłaś się w trzciniexDxD
    O, cios poniżej pasa ;)

14. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Dzień dobry- widzę ,że i u ciebie rozmowy nocą się toczą jak i praca na farmie- ja już dawno z tym skończyłam i jakoś dobrze mi z tym :).... życzę wszystkim spokojnego udanego dzionka

[​IMG] [​IMG]

magdusia668, tigre oraz fkamil lubią to.
  15. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :), dziękuję, że tak o mnie dbasz co rano, wszystko zjedzone i wypite ;). Co masz na myśli pisząc, że już z tym skończyłaś? Nie siejesz już po nocach? :)

magdusia668, Miśkowo oraz RosesFarm lubią to.
  16. RosesFarm

Kamil- tak, przestałam już po nocach szwendać się po farmie... na początku gry, faktycznie- nastawiałam budzik i po omacku zbierałam plony, w końcu powiedziałam " dość tego" ...:) i wiesz, da się z tym żyć - ja mam więcej czasu w realu dla siebie i rodziny, farma też funkcjonuje, pnie się do góry swoim rytmem- i tak sama się sobie dziwię ,że siedzę w tym już 10 lat ....he he...

17. fkamil

fkamil Komandor forum

U mnie wszystko zależy od eventu. W przypadku eventu takiego jak ten to wstanę raz w nocy po odbiór, ale zazwyczaj na noc sieję coś około 10 godzinnego pod wypadajkę. Poza eventami staram się tak rozplanować, że w nocy wszystko sobie rośnie, a rano zbiór.
    Pewnie kiedyś jak będę miał wszystkiego po czapkę to i ja zluzuję, ale jeszcze "rosnę" więc trzeba pracować :)

magdusia668, Miśkowo oraz RosesFarm lubią to.
  18. RosesFarm

Dzień dobry- piątek, piąteczek, piątunio :).. mój cel w ewencie- zdobyć pnącze i finito- nie mam z czym poszaleć, skrzynki wszystkie pootwierałam- zero bonusów, koło do wymiany. na chwilę obecną ok 40 narzędzi ukręconych, od poniedziałku dziennie 2 zbiory- myślę ,że do pnącza pomalutku się doczłapię....:)

Spokojnego, udanego weekendu ci życzę :)

[​IMG] [​IMG]

magdusia668, tigre oraz fkamil lubią to.
  19. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :). Mam nadzieję, że osiągniesz swój cel w takim razie i szybko Ci pójdzie, nie rezygnuj jednak jak osiągniesz gałązkę, a nuż się trafi jakiś bonus po drodze i pograsz dalej? :). Celu jak na razie nie mam, liczę, sieję i gram. Rozegrałem 58 gierek, wyniki średnie, ale event trwa, nie poddaje się :). Za kawę dziękuję, jajka oddaje bo nie lubię oliwek :). Miłego dnia i weekendu Ci życzę ;)

magdusia668, tigre oraz RosesFarm lubią to.
  20. tigre

tigre Fanatyk forum

Co tu taka cisza...wszyscy florenowce gonią? ;)
    Umnie jeden jest - mam dość tych gierek już i nie wiem czy ten jeden nie styknie ;)