fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Powiedzmy, że wykorzystując ten pieniek i siekierę chciałem im zbudować drogowskaz żeby wiedziały jak wrócić na farmę pani Zielińskiej :D

magdusia668, tigre oraz Miśkowo lubią to.
  2. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

A to co innego :) Tak może być, zresztą bociany i bez tego wiedzą gdzie wracać;)

magdusia668, tigre oraz fkamil lubią to.
  3. tigre

tigre Fanatyk forum

Ty już taki zgodny nie bądź - narożne pole jeszcze wolne - wpadnij do sąsiedztwa to się przekonasz....a tak spokojnie sobie 10 lat człowiek te marchewki siał....echhhhhhh

magdusia668, fkamil oraz Miśkowo lubią to.
  4. Miśkowo

No chętnie bym wskoczył w te sąsiedzkie zagony, ale u mnie, jak na złość wszyscy sąsiedzi grzeczni, nie rzucają żadnymi jajkami ani innym produktami, no żal się takich pozbywać;), a tu wejdę, dostanę jajem na przywitanie i odechce mi się zmian:p

5. fkamil

fkamil Komandor forum

Wpadnij do mnie sąsiadka na omlet jutro rano, niech Łukasz widzi co traci :).

6. tigre

tigre Fanatyk forum

Ale maseczki nie muszę? ;) kawusię przytargam bo inaczej nie dogadasz się ze mną z rana :)

7. fkamil

fkamil Komandor forum

Słyszałem, że wczoraj kichnęłaś na polu, ale dobra, niech będzie bez. Jako dobry gospodarz wstałem wcześniej i naszykowałem coś na śniadanie;). Miłego dnia.

8. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Hej... z rana otworzyłam ostatnie sadzonki z pociągu... doszły kolejne pomarańcze olbrzymie, araukarie i... coś dla Gosi - pitomby xxl...he he.....
    Piękny dzionek od rana- ciepło, słoneczko....
    Kamil, z sąsiadami zza płota :) trzeba żyć w zgodzie...zwłaszcza w dzisiejszych czasach :)
    Miłego wtorku

[​IMG] [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2020
  9. tigre

tigre Fanatyk forum

o totototo...kawa....... jest....znaczy była pyszna ;)
    ....no omlet też ;)

Ja wczoraj z kilku ostatnich sadzonek w końcu to zulucoś odkryłam - rzutem na taśmę bo już mi się nie chciało pakować w tą ciuchcię
    Ale kilka ciekawszych zdobyczy mam - sygilarię xxl, pandamusa, następnego hebanowca xxl - cudny, plumerię - też śliczna :inlove: jakieś kasztany czy inne olbrzymie też ale to mogę pooddawać
    Za to chyba zacznę balsamowce zbierać - no śliczne są....

10. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry, dziękuję, zwłaszcza za kawę. Z sąsiadami żyję całkiem dobrze, Iwoną się nie przejmuj, ona mi tak okazuje przyjaźń ;), niby nagada, niby nakrzyczy, ale w głębi serca lubi :). Również Ci życzę miłego wtorku :).

Powiem Ci sąsiadka, że i mi się opłaciło pojeździć w te i wewte. Na koniec jeździłem już brązową doniczką za 500 i z niej trafiły mi się dwie zulubelki. Pociąg uważam, za bardzo udany. Co do drzewek to mam jednego balsamowca, tylko podstawę, ale może być Twoja, ale ja z kolei zakochałem się w Pitombach!:). Wykupiłem je wczoraj za złote banany bo potrzebowałem do zadania "Chory wulkan" i jak postawiłem to aż miło popatrzeć :).

11. tigre

tigre Fanatyk forum

O! czyli dalej pitomby zbieramy :) a już się martwiłam, że Gosia projekt zakończyła....a ja odruchowo z pitomby się ucieszyłam, że mam dla niej ;)
    Ja pitomby ostatnio to dla Gosi do projektu głównie zbierałam - sama też ale jak Gosia całą łąkę ciułała to poleciały do niej :)
    Kurcze farma mi tak muli, że nic zrobić nie mogę - net u mnie czy farma generalnie....hmmmmm

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2020
  12. fkamil

fkamil Komandor forum

Ale Wy zbieracie chyba XXL tak? Bo ja o podstawach mówię, tych zbierać nie muszę bo mam w koszyku :). Farma to i mi zamula trochę więc pewnie burza idzie ;)

13. Miśkowo

No nie, dopiero się gryźli, a teraz już się kochają, już nic z tego nie pojmuję xDxD

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Tak się właśnie dzieje w naszym sąsiedztwie ;)

15. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja go nie gryzę - nie wiem czy szczepiony jest ;)
    Wiesz - płot to już z 10 razy rozbierany i stawiany .... no teraz jak zatrudnił tych tam spod czarnej gwiazdy to w sumie kilka psów bym dokupiła ;)

16. Miśkowo

Czyli na G&T mogę podsyłać pieski? Będą za darmo, nie będziesz musiała tracić kasy;)

17. fkamil

fkamil Komandor forum

No nie wierzę, że to napisałaś :D:D:D

Na G&T poproszę wiatrówkę albo inną strzelbę, mam sprawy do załatwienia za płotem :)

18. tigre

tigre Fanatyk forum

No ja bym nie ryzykowała - Gosia armatki ma i pewnie pożyczy jak ładnie poproszę - z tego sadu Ci jajecznicę zrobię zobaczysz!
    Na GT poproszę armatki, kilka Ingrid z toporkami i kilka katapult - czas się zbroić
    a potem sobie zrobimy [​IMG]

.....a tak wogóle to ja nie wiem czy to jednak nie Miśkowo trzeba by przetrzepać co nieco za podżeganie....hmmmm sąsiad - co Ty na to?

19. fkamil

fkamil Komandor forum

Planowałem włożyć jajka do paska na czas wielkiego eventu, ale może zostawię? może sadza jako tako poleci, no nie wiem ;) możemy go przetrzepać, wyceluj armatkę :)

magdusia668, tigre oraz Miśkowo lubią to.
  20. Miśkowo

O Wy Dziadygi jednexDxD
    Iwonę, rozumiem, że zmienna jak liść na wietrze, bo to kobieta, ale Ty Kamil?;)