fkamil

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika fkamil, 7 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję Lidka, sądziłem, że jakoś hm no dobra, nie wiem dlaczego tak przyśpieszyło :p:p. Dociągnę do 200 poziomu i delikatnie zwolnię bo chcę przesunąć te mega itemy PD na Bahamaramę, tutaj mam trochę za niski poziom. Właśnie dla tego ostatniego itemu z 750 000 PD ciągnąłem ten event :). Pozdrawiam Cię ;)[/QUOTE]
    jak nie wiesz?
    ciezko pracujesz to i efekty sa:):)
    milego odpoczynku i korzystaj z pogody

edit:

Kamilu,

gratuluje 200 poziomu:):)
    a szampan gdzie?
    pozdrawiam[/QUOTE]

Dziękuję Lidka, szampana zostawiam na poziom 300 ;).

magdusia668, Miśkowo oraz MYSZKA2005 lubią to.
  2. tigre

tigre Fanatyk forum

Sąsiad Ty mnie niedługo dogonisz :) jak Ty te poziomy tak szybko wbijasz to nie mam pojęcia :) Gratulacje :)
    ....co na GT w tym tam balonie będziesz szukał? ;)

3. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Iwona, hm, jezeli w sygnie masz aktualny to juz Cie dogonil:):)

Ostatnie edytowanie: 12 maja 2020
    magdusia668 i fkamil lubią to.
  4. tigre

tigre Fanatyk forum

nie wiem co on tam łyka na tej farmie że znów tak szybko dwa poziomy wbił ;) sygna już dawno nie teges tylko zmieniç zapominam :)
    Kamil bo Cię na odtrucie po tych dopalaczach wyślę ;)

magdusia668, Miśkowo oraz fkamil lubią to.
  5. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

tak myslalam, bo dlugo juz tak wisisz:)
    tez sie dzisiaj zastanawialam co on tam pod stolem lyka, jak zobaczylam dzisiaj juz 202 na liczniku:):)

6. tigre

tigre Fanatyk forum

I po obcych domach się szlaja a do swojego nie ma kto przyleźć i my musimy tu pająki wyganiać - a ja się boję tego co ma więcej niż 4 nogi i głowę w tułowiu!

7. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

jak to facet, liczy na to, ze kto inny bedzie te stworzenia tresowal zeby pod nogami sie nie paletaly:):)

8. fkamil

fkamil Komandor forum

W balonie będę szukał rzeczy do mojego małego projektu na leśnej polanie, reszta jest milczeniem :).

Powtórzę się, że jak Wy zaczynałyście grać to nie było takich cudów jakie nawet ja mam już teraz na polach, wbicie tego 200 poziomu nie było szczerze takie trudne. Nie kupiłem nawet ani razu tych dopalaczy 250/500% itp. Wydaje mi się, że to już nie te czasy kiedy 200 poziom robi jakiekolwiek wrażenie. Może kilka lat temu to tak, ale dzisiaj to już nic takiego. Wasze poziomy to już coś :).

Nic nie poradzę, że w domku u Eli czuje się jak u siebie, poza tym dają tam kawę, ciastka, czasami coś podpowiedzą i wszyscy są wyrozumiali ;).

No tego to nawet nie komentuje :p

9. tigre

tigre Fanatyk forum

A ten projekcik to...?

10. fkamil

fkamil Komandor forum

Taki tam mały plan zagospodarowania leśnej polany. Nie napiszę nawet słowa więcej bo zaraz nawrzucasz mi za płot i będę kombinował co dać w zamian :p a tak to dam co mam. Dobranoc sąsiadka, trzymaj się zdrowo ;).

magdusia668 i MYSZKA2005 lubią to.
  11. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Hej...no, no, obłędnie wygląda ta twoja Polana... jeszcze jedno takie G&T i projekt będzie zaliczony :)
    Pozdrawiam serdecznie

12. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję, czy obłędnie to nie wiem, ale czuj się zaproszona na jajecznicę, wszak któreś drzewko tam jest od Ciebie, więc Ci się należy :)

magdusia668 i Miśkowo lubią to.
  13. RosesFarm

Witam serdecznie ....na śniadanie oczywiście ......----> jajecznica .... miłego dnia

[​IMG] [​IMG]

14. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :) miłego dnia, dziękuję za jajecznicę, brakowało mi tego z samego rana, a do tego kawa, cudowne połączenie :) miłego dnia życzę :):)

magdusia668 i RosesFarm lubią to.
  15. RosesFarm

Miłej i udanej środy.... kawa i szybkie śniadanie.... Kamil, te jajka zaczną ci powoli bokiem wychodzić i śnić się po nocach.... he he :)

[​IMG] [​IMG]

16. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :) dziękuję za śniadanie ;), aczkolwiek kawa była trochę nieadekwatnie mała co do porcji jajka, ale nie wybrzydzam, za darmo to i ocet słodki ;). Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia :).

magdusia668 lubi to.
  17. RosesFarm

Spokojnego dzionka i na niebie dużo słonka- witam i pozdrawiam :)

[​IMG] [​IMG]

18. fkamil

fkamil Komandor forum

Dzień dobry :) widzę, że kawa dzisiaj większa ;). Dziękuję za śniadanie i kawę, nie narzekam, że znowu jajka, o nie ;)

magdusia668 i RosesFarm lubią to.
  19. RosesFarm

Dzień dobry w piątek- życzę udanego weekendu....Kamil, postaraj się w pociągu wyjeżdzić choć 1 zulubelkę dla mnie ...:)

[​IMG] [​IMG]

20. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

witaj kamilu i cała reszta :) dziś buszowałam po forum i tak oto , znalazłam twój domek :D przeczytałam od deski do deski wsio i nie mogę wyjść z podziwu :) jak szalejesz na tej swojej wsi :p tak

trzymaj i realizuj te ambitne cele ,

bo jak się chce, to można :) jeśli będziesz czegoś potrzebował , to śmiało zapraszam na sowę :) cudownego

dnia życzę wszystkim :)