Opinie Finał "Piłkarskich emocji"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Podobała mi się ta gierka,to i teraz sobie pogram-dożynkami będę się martwić,jak będą:p Nagrody,jak nagrody ale ważne,że są :)

2. duszek66

duszek66 Czeladnik forum

wg moich wyliczen to 11000 róz załatwi cały event

3. tosia

tosia Nadzorca forum

a ja tym razem pasuje, moja stodoła mówi "NIE". Z uwagi na zabawę w szklarni i rzemiosło oraz event z drzewkami trzeba uzupełnić zapasy:)

wszystkim biorącym udział w zabawie życzę udanych meczyków i zgarnięcie sporej ilości nagród:)

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Tak, racja gierka była fajna. Ja pokopię albo dzięki wykorzystaniu goździków albo róż:)

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja też sobie pozbieram... mistrzów żonglerki, bo reszta mnie nie interesi xD
    W sumie mistrzowie też nie za bardzo, bo każdy mistrz to kolejna licencja na prezent 8)xD
    Ale inne nagrody jeszcze mniej potrzebne, a mini gierka była całkiem sympatyczna, chociaż okropnie wolna -.-

6. ross2

ross2 Komandor forum

Podoba mi sie evencik a zwlaszcza gierka :inlove:pozbede sie troszeczke cebuli ale warto a jesli mi sie uda to zgarne kilka itemow :pjuz sie nie moge doczekac :DxD:D

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Bardzo lubiłam ta mini gierkę więc chętnie w nią pogram ponownie...xD super że nie trzeba nic siać...:p w końcu spożytkuję trochę goździków które sieje na wypadajki przed każdym eventem i nasiałam już ich na ponad 100 tys... na dożynki się nie szykuję bo to by było porwanie się z motyką na słońce:p więc poświecę trochę tych goździków na zgarnięcie wszystkich nagród a jeśli czas pozwoli to może na jakieś dodatkowe skrzynki bo z tego co się doczytałam to skrzynki i item można brać wielokrotnie. xDxD Stosunek ilości super paszy i jej ceny powalający...o_Oo_O szkoda że na planszach nie ma super paszy do zagarnięcia ani wejściówek... no chyba że patrzyłam niedokładnie... Ostatnio drenują nasze stodoły ze wszystkiego, w szoku jestem, gwiazdki w kosmicznych ilościach, złote banany, narzędzia, owoce, rośliny z pól, kolorowańce, jak już zaczynają coś ściągać ze stodół to od razu hurtem... komuś chyba stracił balans w centrali... -.--.-

8. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Stodoła zawalona goździkami więc spoko, można szaleć. Niespecjalnie zasobożerny ten event, co się chwali. A 40-tu gwiazdkom nie odmówię :)

kybek93, Megan, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Tylko 8700 goździków potrzeba na cały event :>
    Tylko te 70 meczy do rozegrania ;/

10. zzizzie

Ech, policzyłam te moje róże.
    Straszne, mam prawie 20 mln w różach i do tego goździki jeszcze.
    No nie, aż tyle razy to ja w to nie zagram, litości xD

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Mnie się podobają takie eventy, przynajmniej wiem po co siałam te zielska, czy drogo nie mam zamiaru oceniac bo i tak dużo roślin kisiło się w stodole a teraz mam mało czasu na farmę wirtualną bo muszę zając się realną działką a ta sprawia mi wielką frajdę do tego stopnia, że nie chce mi się wracac wieczorkiem do domu i zapominam o kompie. Finał piłkarskich mistrzostw obowiązkowo zaliczam a wszystkim kopiącym eventową piłkę życzę samych piątek.:)

12. zzizzie

Dokładnie - narzekanie, że drogo, jeśli badyle wysiane (na przykład) dla wypadajek, to naprawdę przesada ;)

13. patrycja9922

Też popieram ;) Bardzo fajny event :inlove:

kybek93, Megan, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  14. zzizzie

A w sumie, jak ktoś oszczędza na dożynki, to po kurach można sobie machnąć troszkę tych róż na bieżące wydatki ;)
    Mój kalkulator też twierdzi, że 11 tysi róż załatwia sprawę... co to jest 11 tysi róż, spoko do wysiania i zamiany na piłki ;)

15. ross2

ross2 Komandor forum

Masz racje Zuza :Dja sie ciesze ze moge uszczuplic zapasy stodoly i nie musze siac w nieskonczonosc :Dwiecej takich eventow powinno byc do ktorych potrzeba wstrzasnac stodola :DxD:Ddo TOPu dozynkowego sie nie przymierzam wiec chetnie sobie pokopie wirtualna pilke :D:music::D

16. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Event fajny, ale wcześniej nie zauważyłem, ile do wygrania jest SP - dopiero jak ktoś o tym napisał. Znowu sobie humor poprawiłem xDxDxDxD Tak samo z SN, no ubaw po pachy xD

Mimo wszystko bardzo się cieszę, że do wygrania jest tyle gwiazdek - przygarnę je z otwartymi ramionami, razem z bananami, zagrodą i drzewkami :D

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Mnie pasi , nie siejemy , lekko rusza targ , trochę szpargałów zasili farmę niewielkim kosztem.
    No i co najważniejsze strzelę kilka przepięknych goli czy innych bramek z podbicia , przewrotki , angielki , podkręconym strzałem z linii pola karnego , z bani itd. ;).
    Azjaci w piłkę kopią średnio , ale tym razem się spisali.

Bry niezmiennie meczowe.

18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zapasy mam ogromne,więc nawet nie poczuję,a nagrody fajne,jak na taki łatwy event:)

19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja napisałam, że drogo bo chodzi mi o ilość tej SP. Co mi z 4 sztuk? Żeby było do zgarnięcia 40 sztuk za 150 talarów i więcej, to wtedy byłoby ok, bo chociaż trochę tych ślimaków mogłabym poklonować:p

20. patrycja9922

Mam około 40 tys gozdzików to nimi załatwię sprawę. Przy eventach wypadajkowych na noc głównie goździki siałam i się trochę nazbierało ;)
    Miałam więcej, tylko oddałam do zadań z Menażerii:>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.