Opinie Finał "Piłkarskich emocji"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

A mnie tym razem wampee nie ominęło. Zrobiłam 100 ostatnich piłek, bo już nogi bolą od kopania. Gram teraz dla itemów, mam już 6, skrzynek wzięłam tylko kilka bo narzędzi mam bardzo dużo. Po drodze fajnie też zbiera się SN i skarpety, znacznie mi ich przybyło :)

mahartka lubi to.
  2. mahartka

mahartka Baron forum

ja zebrałam ze sklepu sadzonki dla wampee - ale jak widać nie przyszło.. i dodatkowo gwiazdki :) [zbieram na menażerię :)] i super paszę - akurat się przydała do nublonów :) i więcej mi się już nie chce kopać tej piłki... jakoś za wolno mi chodzi ;);););)

elwira17 lubi to.
  3. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Piszecie o iteamach , a u mnie nie ma ich do zdobycia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Item jest jeden do wielokrotnego kupienia:

M.jpg

eliza9070 lubi to.
  5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jeszcze żadnej nie mam:( A jak u Ciebie? Jest choć jedna?:)
    Strzelam sobie żetony, pewnie kupie jeden, może dwa itemy i parę skrzynek:)

gadek i ross2 lubią to.
  6. ross2

ross2 Komandor forum

Witajcie :)
    hahaha to ja pobilam chyba rekord sam w sobie :DxD:Dwykonalam na obu kontach lacznie 500 pileczek =500 meczy rozegralam :D:music::Dwykupilam wszystko ze sklepu a reszta talarow poszla na itemy :DxD:Duffff ale na razie mam dosyc wirtualnego kopania xD
    Justynko na obu kontach brak wiertarek :wuerg::mad::wuerg:nawet symboliczne nie wpadly :mad::mad::mad:

gadek, ramona45, juras i dalsza osoba lubią to.
  7. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Dziękuję , myślałam , że jest ich więcej .

toDzasta i ross2 lubią to.
  8. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

udało mi się wygrać tygrysa x 2 i czerwona panda xD

tosia, ross2, toDzasta i dalsza osoba lubią to.
  9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dziadostwo. Morduję się z tymi piłkami, ale gra wolno chodzi więc odpuszczam. Wziąłem tylko wejściówki, super paszę i 30 gwiazdek. Chcą tyle talarów a ilość śmieszna. Zawsze paszy czy nawozu było po 50 czy 60, a nie 4-6. TS-ów nie biorę, gdyż zawitają kury i jaja kurze czy jabłoń. Nawet na boisku nie ma wejściówek, a w czerwcu były.

tereska110825 lubi to.
  10. gadek

gadek Fanatyk forum

Witajcie:)
    Mój finał dobiegł końca[​IMG] ,bo na więcej juz nie mam sił[​IMG] normalnie mi się nie chce,lenia mam jak ta lala[​IMG]
    Rozegrałam w sumie 112 meczy,bo zwinęłam 14 skrzynek i teraz jest tak okrąglutko;)

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję okrągłej liczby :) Mam dokładnie tyle samo i też nie mam ochoty dłużej strzelać :)

12. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Skąd Wy bierzecie siły na te rozgrywki? Ja już po wymianie na piłki miałem zadyszkę, a co dopiero tyle meczy... [​IMG] , ale jakoś cały pakiet plus dwa itemy (razem trzy) zgarnąłem. Teraz można wypoczywać. [​IMG]

13. gadek

gadek Fanatyk forum

Dzięki:) I Tobie też się należą gratulacje za ta mordengę;)

U nas nie lepiej było;)
    Najpierw tylko rosliny wymieniłam i przerwa była,jakbym ze 20 meczy zagrałaxD
    A potem na raty,bo nie szło inaczej,nuda straszna,i wolno te mecze się rozgrywało,gdyby to szło szybciej to bym pewnie jeszcze pokopała:D
    Ale Ty też 90 meczy rozegrałeś,to nie wiele mniej ode mnie:p

14. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

...Maniek mnie dopadł:cry: i do 110 skrzyneczek nazbierałam a wcześniej 6 tyko miałam ...
    z sadzonek amherstia i tamaryndowiec xxl, wampee na farmie poziomkowiec xl, pomarańcza xxl oraz tabebuja z zagród pancerniki i żółwie...tragedii nie ma:)pozdrawiam:)

15. 0olimpia0

Ja wymieniałam goździki na 7 strzałów ... jakiś sposób to był. Niemniej koszmarna była ta wymiana - szczególnie jak muliło.

Bardzo dziękuję :)

Ogromne gratulacje :)

toDzasta, eliza9070 oraz gadek lubią to.
  16. gadek

gadek Fanatyk forum

O ja cie kręce,gratuluję wytrwałosci:)

toDzasta i kolobrzeg lubią to.
  17. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Ja wymieniłem na 70 piłek wczoraj. Żeby sobie urozmaicić oddawałem nie tylko goździki, np. 123 goździki i jedną piwonię. No normalnie podnieta, jakbym red bulla wypił...[​IMG]
    Rozegranie 91 meczów (bo raz nie trafiłem w pierwszego talara) zajęło mi cały dzień. [​IMG]
    Za godzinę będzie wiadomo, co wyjdzie z tajemniczości...
    Więc spokojnie można iść spać, chyba, że ktoś dogrywkę ogląda...
    P.S.:
    Tajemniczości przyniosły dwie rzeczy, których nie miałem: nerkowca i tabebuję oraz grejpfruta, morwę XXL, japońskie XL, cedrat XL, strusia pomarańczowego i sowę żółtą.

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2016
    ross2, toDzasta, gadek i dalsza osoba lubią to.
  18. 0olimpia0

Ja wymieniałam same goździki :) Nigdy nie piłam red bulla no to podnietę miałam zamiast picia xD
    Tajemniczości na farmę jeszcze nie wystawiłam a na wyspie doszły: cedrat XXL, cedrat XL i kiwi XXL ;)

eliza9070, toDzasta oraz gadek lubią to.
  19. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Wymieniło mi "zapas" piłek na PD, czy przypadkiem nie miały one zostać w stodole ? Wydaje mi się, że zizzi pisała iż jest taka wiadomość w niemieckim FAQ.

(80 piłek po 124 goździki za piłkę to łącznie 9920 goździków. Gdybym je sprzedała po 100 sianogroszy miałabym 992 000 a dostałam 800 sianogroszy i 800 PD :D nie wiem czy śmiać się czy płakać...)

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2016
    ross2 lubi to.
  20. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

Dziękuję za gratulacje:)
    trochę więcej wolnego czasu, sporo roślin w stodole + braki w narzędziach i Maniek się zjawił...a on uparciuch jest i nawet najnudniejsza gierka go nie zrazi tylko jeszcze...więcej...więcej...trochę...no i jeszcze z 10...:cry:;)
    a co do wymiany piłeczek to dzień później dopiero info dodali..

gadek i ross2 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.