Opinie Finał "Piłkarskich emocji"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Salsa, 7 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

W Ślimakowym evencie do wygrania są zagadkowe zagrody na Bahamę;)

Anetta41 i toDzasta lubią to.
  2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ze Ślimakowej oba eventy jada prawie jednocześnie :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ani z jednego ani z drugiego nagrody mnie nie powaliły-jedynie tamaryndowiec XXL warty uwagi(TPD dobre daje) W piłkę już nie gram,mam,co chciałam.Ślimaków też do końca nie robię :p

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,,ja ciągle mam kłopoty z zagraniem meczyku,,gra się zacina,,muli,,wiele piłek straciłam,:(:(,a tak się cieszyłam na gole,,ech:(

ross2 lubi to.
  5. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

W wolnym czasie gram mecze i zbieram deseczki:)to mój główny cel...mam ich ostatnio straszny niedobór:sleepy: przy okazji nagrody pozbieram:)

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

deseczki omijam,,jeżeli mam do wyboru TPD;)

ross2 lubi to.
  7. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dla mnie deseczki zdecydowanie ważniejsze:) bananów w zapasie mam 415 sztuk:)

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ups,,tyle bananów moje oko nigdy nie widziało,,a mam 300 poziom wyspy,,ech,,,i 2 banany,,,hi hi

się zrobi,,jeszcze 83 poziomy,,

Ostatnie edytowanie: 9 lipca 2016
    ross2, Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  9. malinka52

malinka52 Forumowy żółtodziób

ja nie mogę grać , dlaczego>????????????

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malinka52 Twój pusty post usunęłam. Na przyszłość nie pisz proszę postów jeden pod drugim.

Co się dzieje kiedy chcesz rozpocząć mini-grę?

11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

to tak jak ja, i oczka mnie już pieką bo muszę dzisiaj bo jutro ma byc upał i morze mnie wzywa,piasek cieplutki,szum fal ech

12. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Gierka fajna, ale wolna i mozolnie to idzie....zazdroszczę morza:)wypoczywaj i w piłkę na plaży graj;)

toDzasta i aleksandra lubią to.
  13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

dzisiaj juz tak nie muli gra,wiec nie jest zle.
    A w piłke na plazy wole nie grać,bo ludzie fajny ubaw by mieli hihihihihihih.Już ostatnio myśleli że wieloryba wyrzuciło na plaże i mnie gromadnie spychali do wody
    Krzyczałam że ja kobieta
    wołali że waga nie ta
    prosiłam,płakałam,błagałam
    i zepchnąć do wody nie dałam
    :mad:

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

hi hi,,mnie by przydepnęli,,i nikt nie zauważył,,hrup,,i po olce ,,45 kg;;;
    pozbyłam się wyjadacza,,,super

15. 11eveline

11eveline Książę forum

Wszystko już ze sklepu zebrałam, a teraz gram dla skrzynek xl. Z pierwszych 10 nie było ani jednej wiertarki. Próbuję dalej..... Goździków mam ponad 120 tys. - więc trochę opróżnię stodołę. Tylko gra się zacina ;)

aleksandra, Renia1920 oraz toDzasta lubią to.
  16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

I nie będzie żadnej:( Wiertarki tylko z menażerii, ogrodu i manufaktury lecą:( Nie ze skrzynek

17. ramona45

ramona45 Książę forum

Justynko masz choćby jedną wiertarkę?

toDzasta i aleksandra lubią to.
  18. mahartka

mahartka Baron forum

no i wampee do mnie tym razem też nie przyszło z wziętych sadzonek sklepowych :/

elwira17 lubi to.
  19. Sangri

Sangri Czeladnik forum

No niestety...mnie sadzonki sklepowe też nie powaliły... dwie XXL - ki które już mam i jak zwykle - nieoceniony jarząb. 9 z kolei ...wrrrr :/

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Tylko z jednego TS jestem zadowolona na wyspie mam flamingi:inlove: a reszta badziew do paska. Na farmie dostałam 2 jajcarnie żółte :wuerg: nie wiem po co oni to jeszcze dają na 101 poziomie,a drzewka do paska szkoda mówić :wuerg:

Anhedrea, toDzasta oraz asia1106 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.