Filmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Binna65, 21 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Binna65

Binna65 Forumowy żółtodziób

MAM PROBLEM JUZ PRENDZEJ PISALAM NA TEN TEMAT. HODZI MI O FILMY .GRAM W TOM GRE TYLE LAT ,I JESZCZE AN RASU NIE DOSTALAM FILMU,TYLKO NAPIS (PROSZE CZEKAC).CZEGO NIE ROZUMIEM .MOJE DWIE KOLEZANKI Z PRACY TEZ GRAJOM ,I MOWIOM ZE OGLONDAJOM PO 5 FILMOW NA DZIEN JAK MAJOM CZAS .TO DLACZEGO JA NIE UMIE ? . PROSZE O POMOC.:cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przede wszystkim to bardzo proszę zapoznaj się z Regulaminem forum : >>>KLIK<<< i nie pisz dużymi literami, ponieważ jest to zabronione na naszym forum.
    A jeśli chodzi o kino, to jest zewnętrzna opcja w grze uzależniona od reklamodawców i od nich też jest zależne czy filmiki w kinie się pojawiają czy też nie.Zapoznaj się proszę z poradnikiem na ten temat : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. SMOD_Atena

oliva,Twój post nie wnosił nic do tematu, więc usuwam jako spam.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie w temacie kina ?

4. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

SMOD_Atena

Nie wiem czy to wniesie coś do tematu, ale
    Binna65 kup sobie słownik ortograficzny to jakaś masaka!

A w temacie, filmy u mnie najczęściej są późnym wieczorem lub w nocy - próbuj o różnych porach.

gadek lubi to.
  5. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły, więc temat zamykam.

niesamowitusia, dziękuję za pomoc, lecz komentarz nie był potrzebny. Mnie też rażą błędy, ale nie jesteśmy nauczycielami w szkole i do nas nie należy nauczanie Graczy poprawnego pisania ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.