filmy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika miley484, 22 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miley484

miley484 Czeladnik forum

zrobiłam 1 i 2 zadanie w spółdzielni i żadnego filmu nie otrzymałam, czy cos jest nie tak, problem ogólny czy mój?

2. jakleci.anita12.

jakleci.anita12. Czeladnik forum

Witam:) Ja natomiast zrobiłam komiks i zapomniałam,że muszę włączyć młyn...wszystkie zdjęcia oddałam do 1 zadania....czy już mam koniec Komiksu,?Nie będę mogła zrobić więcej zadań skoro nie mam filmów i zdjęć?

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A sprawdź młyn czy przypadkiem nie masz tam... bo te filmy trzeba przerobić na zdjęcia w młynie właśnie:)

4. miley484

miley484 Czeladnik forum

sprawdzałam i wiem że trzeba przerobić na zdjęcia ale nawet pół zdjęcia :mad:

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo proszę Graczy o dokładne zapoznanie się z tym poradnikiem: ..::klik::.. powinien rozwiać wszelkie wątpliwości. :)

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

W następnym będą w nagrodę znowu filmy:)

7. jakleci.anita12.

jakleci.anita12. Czeladnik forum

Dziękuję :) To znaczy,że stoję...;)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

miley484, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Oczywiście Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)

9. miley484

miley484 Czeladnik forum

dziękuję i proszę nie obrazić się ale w tą grę grają też dzieci i poradniki sa tak zawiłe że szkoda mówic i moja sugestia że o ile zadaję pytanie to prosze nie oddsyłac do poradników tylko dać prosta odpowiedź np. że trzeba kliknąć w 2 komiksu . Mozna zamknąć i przepraszam ale nie chce nikogo urazić , :inlove:
    Jednak to był błąd BP bo teraz dopisało

Anuszki lubi to.
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

miley484, cieszę się że już wszystko jasne :)
    Ja, jak również inni moderatorzy rozumiemy, że w grę grają różni gracze - od dzieci po ich babcie ;)
    Mimo to, z całym szacunkiem dla każdego, ale Gracze nie mogą oczekiwać że moderatorzy będą za nich czytali poradniki :)
    Staramy się pomagać, a poradniki są pisane naprawdę jak najprostszym językiem, w jak najbardziej zrozumiały sposób :)

Skoro wszystko jest już jasne i więcej pytań nie ma, temat pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.