Filmiki z kina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 25 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Na co dzień mieszkam w Niemczech i nie mam problemu z oglądaniem filmików w kinie. Jak to jest w Polsce? Czy kino działa, czy tylko od czasu do czasu? Dzisiaj chciałam obejrzeć film, ale cały czas wyświetla się komunikat, że w tej chwili nie ma żadnego filmiku. Jak długo to może potrwać? Czy dostęp do filmów ma coś wspólnego z przeglądarką?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest między innymi napisane w poradniku:

Nie ma Sponsorów to i nie ma filmików.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. FarmaBeatki37

Czyli, że jest jakiś związek między sponsorami filmów, a krajem w którym się ogląda? Bo ja mimo, że mieszkam w Niemczech, jestem zalogowana na polskiej stronie farmeramy.

4. SMOD_Atena

Jak sama wyżej napisałaś:
    Ja mieszkam w Polsce i bardzo rzadko zaglądam do kina bo za każdym razem jak zajrzę to nie ma dla mnie żadnego filmiku, tak więc wygląda na to, że np... w Niemczech sponsor jest i udostępnia w swoim kraju filmiki a w Polsce takiego sponsora a tym samym filmików nie ma.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. FarmaBeatki37

Ok. Dzięki.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.