Filmik w kinie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 3 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Wiem że są filmiki w kinie które nie dają knp. ale nie rozumiem jaki to sponsor?jak sponsoruje to ma dać a nie on ma z tego darmową reklamę a my oglądamy za nic mając nadzieje na knp.To filmik o recyklingu jedyne co to podoba mi się piosenka(może ktoś wie kto to śpiewa?) a sponsor niestety do-recyklingu.

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2016
  2. ALEMI44

ALEMI44 Czeladnik forum

Mnie też to wkurza. Ale sponsorzy chyba nie są dla graczy!

3. jakleci.damian182

Też tak myślę i to by się zgadzało-my oglądamy za nic,inni swoje dostają.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jakleci.damian182, sponsor daje zarówno film reklamowy jak i nagrodę w postaci kinopunktów, w poradniku znajdziesz wszystkie informacje w temacie.
    Czy autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. jakleci.damian182

Nie zawsze daje graczom kinopunkty a jak nie daje a ja oglądam filmik nie świadom że nie dostane kinopunktów to dla mnie to nie sponsor bo sponsor sponsoruje -nie mam więcej pytań

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2016
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro nie masz pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.