film w kinie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nixe00, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Nie mam możliwości obejrzenia filmu w kinie
    ciągle jest napisane ''proszę czekać'', co zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic nie zrobisz. Ilość pojawiających się w Kinie filmików uzależniona jest od ilości udostępnionej przez Sponsora. Jeśli filmik nie pojawia się, to znaczy że chwilowo filmiki nie są udostępniane i trzeba czekać. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>>Kino<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Pewnie masz włączoną blokadę reklam

4. SMOD_Atena

yvonnege_ dziękuję za pomoc, jednak jeśli pojawia się napis"....proszę czekać", to nic filmików nie blokuje, po prostu ich nie ma.

nixe00 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Właśnie u mnie tak było, cały czas miałam napis : "proszę czekać". Jak nie ma filmów to jest dłuższy napis w ramce, że na razie nie ma filmu....

6. SMOD_Atena

yvonnege_ przepraszam, tym razem masz rację, dziękuję za pomoc. Jeśli nie ma Adblocka i nie ma filmików to jest napis: "Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później."

nixe00 czy po podpowiedzi yvonnege_ masz jeszcze jakieś pytanie?

7. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

u mnie jest napisane ciągle proszę czekać i
    Obejrzyj cały filmik, a następnie kliknij przycisk "Odbierz nagrodę" albo, jeżeli nie ma takiego przycisku, (X) w prawym górnym rogu.

oraz nie mam żadnych blokad na reklamy

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

8. SMOD_Atena

Jeśli nie masz żadnego dodatku blokującego reklamy a tym samym filmiki to znaczy, że tych filmików po prostu nie ma.
    To drugie zdanie znajduje się pod ekranem kina i mówi jak należy postąpić jeśli jest filmik. A wszystkie pozostałe informacje znajdziesz w poradniku, do którego link podałam wyżej.

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

9. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Czyli twierdzisz, że tych filmików nie ma od dobrych dwóch tygodni?

10. SMOD_Atena

Nigdzie nie napisałam, że filmików nie ma od dobrych dwóch tygodni. U mnie różnie z tym bywa, czasami są codziennie 3 lub 4, czasami jeden a czasami nie ma filmików przez kilka lub kilkanaście dni. Tak jak już napisałam wyżej, wszystko jest uzależnione od Sponsora udostępniającego te filmiki reklamowe.

11. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Tylko jedno już nie na temat postu, do czego potrzebny mi produkt produkowany przez żaglownie?

12. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

nixe00 żaglownia (warsztat kretów) produkuje skrzydła na imprezę
    żaglownia.png
    Na obecną chwilę możesz jedynie handlować nimi na targu.

13. SMOD_Atena

Dalszych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.