Opinie Fiesta mariachi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

I to by było na tyle.
    Powodzenia, spokojnej nocy ... i wszystkich kolejnych.

2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Fantastycznie Marku, brawo, brawo i jeszcze raz brawo:):):):)

3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Nie smutne a tragiczne. Mieszkam na wschodniej ścianie i poważnie zastanawiam się się co dalej...
    Niczego z baha nie usuwałam ,drzewek mam sporo więc moze dam radę.

4. Fiszewiacyigórale

Fiszewiacyigórale Forumowy żółtodziób

szach i mat

5. klonek68

klonek68 Generał forum

No i skończyłem 5/8 .xDMój plan na wypadalce najczęściej jest taki ,wystawiam te zagrody czy drzewa których mi brakuje/mam najmniej/ i tym sposobem zdobywam brakujące owoce czy zwierzęta i kończę event. Tu do końca pozostało jeszcze 126 godzin więc spokojnie bez pośpiechu jadę do przodu.;)Czego i wam życzę;)xD

6. wieśniak2

wieśniak2 Forum Pro

kwiatuszki bardzo słabo lecą (z jedego pola całego w drzewach 14 kwiatków).....w takim tempie, to nie dociułam do pnącza....

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

Dokładnie tak jest, kwiaty bardzo słabo wylatują z drzewek, a powinny ładnie wypadać, na pewno jest to niedopracowane, zresztą z mojej menażerii, w której mam 8 zagród anakond (neony i różowe), wyleciały teraz 4 kwiatki, więc wydaje mi się, że też mało, jak na dość długie czasowo zagrody.
    Zebrałam oazy, ze wszystkich 132 oaz wyleciało 80 pomarańczowych kwiatków :)

Ostatnie edytowanie: 25 lutego 2022
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A propos wyspowych wylotek, przy porannym zbiorze przyjrzałam się wyspowym ogrodom, z drzewami 20 godzinnymi dały: 0, 3, 3, 3, 2, 1, 1, a menażerie z pomarańczowymi ważkami i mantami: 8, 8, 8, 8, więc jak ktoś się boi o pomarańczowe papierowe kwiaty, to niech stawia zagrody. Zagrody tym razem są lepsze.:)
    To by się mniej więcej zgadzało, te Twoje anakondy to zagrody 12, 13 godzinne, z 8 zagród 4 kwiatki, moje ważki i manty są 21 - 24 godzinne i kwiatek leci z każdej zagrody.:)

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

juz wczoraj o tym pisalem....niestety odbior jak zwykle byl taki a nie inny

10. panoramaogrodnicza

Widziałam Twoje posty i one skłoniły mnie do tego, żeby się bliżej przyjrzeć zagrodom.:)

11. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Nie wiem jak tego dokonałeś ale brawa :)

12. AngelGina

AngelGina Generał forum

Na to wygląda, że teraz lepiej wstawiać zagrody i to te z wyższej czasowo półki :), co prawda u mnie nie ma tragedii z kwiatkami, gdyż na początku miałam najdłuższe czasowo drzewka, zostawiłam je do dzisiaj, tylko z dodatkiem turbo, oczywiście zbierałam ze zgrają Jaśków ;) jeszcze z oaz 80 kwiatków i na ten moment mam ich 595 sztuk (w tym 8 od sąsiadów), ale niższe poziomy mogą mieć problem, ogólnie, żeby nie Jaśki, to też nie byłoby u mnie tak pięknie ;)
    P.S. Chciałabym mieć tyle ogrodów botanicznych i menażerii :), ja mam jeden ogród, jedną menażerię i jedną manufakturę :D

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pnącze już mam.:) Pomarańczowy kwiat wypadł z drzewek i oaz.

Wykupiłam 2 skrzynki Piccolo i dostałam chomiczą muchołapkę i drzewko florenowe:inlove: to już drugie ze skrzynek.:)

14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no super Aniu gratuluje florenowca :D
    u mnie dopiero 3/8:p

15. panoramaogrodnicza

Nie martw się, tak jak Ty mam na farmie, a na wyspach nazbierało się, choć do szczęścia sporo brakuje.;)xD
    Wszystkie zgromadzone florki przeznaczam na magazyny, choć na początku nie darzyłam ich sympatią.:sleepy:

A teraz dobowe sprawozdanie:

Wygląda nieźle, palet mam już ponad potrzeby, kwiatów brakuje (352), czyli prawie drugie tyle, ale drzewek nie karczuję, bo zanim wysieję całą ewentówkę to spokojnie nazbieram.:)

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Rozumiem, że nawiązujesz do mojej reakcji na twoje posty.
    Cały czas pisałam ci, że wolę drzewka. A wiesz dlaczego?
    Bo tak jak wcześniej pisałam, wylosowałam na kole 3 x 100%, a jak wiesz te 100% działa na wszystkie zbiory, więc moje drzewka miały dużo więcej owoców niż zwykle i chciałam to maksymalnie wykorzystać.

Może gdybyś choć troszkę mniej alergicznie reagował na moje posty, to już wczoraj bym ci to wyjaśniła.

17. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Roślina dalej niewysiana a wypadajki tym razem w komplecie już. Rozpoczęta scena nr 5.

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

z wzajemnoscia.....bo wczoraj tego nie odczulem,a wrecz cos przeciwnego .szczegolnie gdy tak akcentowalas slowo prawie....

19. halina54

halina54 Hrabia forum

Bardzo slobo tym razem leca wypadajki z zagrod,z tropikalnej menazeri z mantami ledwo 3 wypadlo na 8szt i w tym 2 pomaranczowe a z 17modliszek tylko 4...czarno to widze ale do konca jeszcze troche czasu jest to powinno sie udac.Teraz potestuje drzewka moze z nich bedzie wiecej.Z oazy po zbiorze ze 132 tylko 70 sztuk.Troche jednak tych kwiatkow trzeba....niestety

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wiecie... Ja myślę, że zbyt osobiście odbieracie niektóre wypowiedzi i wychodzą z tego takie niepotrzebne przepychanki... Gra to takie specyficzne miejsce gdzie każdy robi co uważa i co dla jednego jest dobre, drugiemu szkodzi (z różnych względów)... Początkującemu graczowi owszem można (a nawet należy) wskazać różne warianty, pomóc w wyborze optymalnego, ale między zaawansowanymi graczami? Sami rozumiecie;) Ja akurat mam na Wyspach drzewka XXL, bo tak mi pasuje. Nie jest to jednak ani pochwała, ani krytyka niczyjego postępowania:) Podobnie fakt, że zwykłam grzebać się z eventami niemal do samego końca, nie jest krytyką tych którzy kończą po paru godzinach:) Proponuję, żeby grać jak się lubi, a wypowiedzi innych osób traktować jako informację o możliwych alternatywach. Może akurat coś z tego zaszczepicie na własnym gruncie:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.