Opinie Fiesta mariachi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie tak :)

Na farmie były 3 łąki w szarłacie + zgraja Jaśków, na wyspie drzewka, kilka zagród i 58 drzewek magicznych :p

2. Pryku

Pryku Weteran forum

Mnie sie rekiny potopily, albo jacys klusownicy je wybily :cry: Jednak bez paniki nie chca az tak duzo wiec beda jutro..

Edit: <ciach> wspomniala o jutrzejszej misji i do Niej sie odnioslem... Jesli chodzi o ten event to jakos srednio na baha z wypadajkami no ale zobaczymy ;p

Wycięłam słowo zbyt mocne na to forum.
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lutego 2022
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Moje wylotki z szarłatu na dzikiej i głównej, a z wysp z sandałowców, drzew 12 godzinnych i menażerii.

4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

U mnie 209/63. Z magicznych drzew wypadajki dopiero jutro bo przez pomyłkę zebrałam wszystkie ozdóbki rano:cry:

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na 2 polach szarłatu niezły wynik :)ale na baha pełna porażka :( muszę drzew dorzucić xD

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A ja już poszłam sprawdzić w poradniku gdzie te rekiny są potrzebne, myślałam, ze coś mi umknęło.:)

Wypadajek mam tyle:

[​IMG] też z szarłatu i na wyspie drzewka 12-godz. + menażerie.

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie 409/104 roślina rozsiana jeszcze raz duże pola zasieję a później już małe

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Z hortensji 550 palet, a na wyspie z drzewek bez ulepszeń 305 kwiatów, oczywiście zgraja Jaśków dzisiaj na każdym polu :)
    Przy zbiorze drzewek zauważyłam, że zmienił się wygląd kuflika, a tak mi się tamto drzewko też podobało :)

9. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Dzień dobry wszystkim! Z hortensji (trzy łąki) 350 palet, a na wyspie tragedia z dwóch pól iskory a po bokach drzewa plus z wodospadów zagrody, i drzewa całe 50 kwiatów. "Sukces" jakich mało xD:cry:

10. milka1057

milka1057 Stały bywalec

vannkama....na baha z upraw nie ma wylotek

11. tabeh

tabeh Zaawansowany

dobre :) u mnie tez sie kłania czytanie ze zrozumieniem

12. grania.

grania. Baron forum

z 3 pól hortensji 297 wylotek, z 3 pól iksory 0 - no bo trzeba czytać ze zrozumieniem jak ktoś tu już mądrze powiedział. Teraz baha w drzewach zobaczymy jak będą leciały. Na razie całe 12 z drzewek magicznych xD

13. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Ja doczytałem jak posiałem karnegie, szybko usunąłem posadziłem wszelakie drzewa xxl, tylko las tropikalny został w połowie w zagrodach, jakiś nowych drzewkach i polach (myślałem, że to wystarczy) bez Jaśków. I z dwóch polan drzew wypadło 13 i 15 wylotek :wuerg: na tropikalnym zagrody dały lepiej i wypadło 28. Główna i dzika w hortensji.
    Bilans 159/63 :(

14. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Z czego leci więcej drzewka czy zagrody. Kto sprawdził?

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja przez z rozpedu zebrałam z dzikiej hortensję godzinę przez eventem >:( Zdolna jestem nieslychanie :cry: Geniusz! :D Nic,zdarza się i sieje się dalej ;)

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z376 drzew 20 godzinnych posadzonych wczoraj 168.
    Z zagród 82 zagród papug + wypadło 13 sztuk

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Koło się do mnie w końcu usmiechnęło :D Dwa razy bonus + 1 z polnych, raz +1 z drzew i z warsztacików. Do tego sypnęło SN i SNZ :inlove: Oby tak dalej ... to chyba rekompensata za hortensję xD

18. incasent

incasent Ambasador forum

Prawie co drugie drzewo daje kwiat i co szósta zagroda... tylko papugi można zebrać kilka razy w ciągu dnia.
    Mnie z całego pola drzew 20-sto godzinnych wyleciało niewiele ponad 30....
    Z paletą nie powinno być problemów, z kwiatkami będzie ciężko.

19. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Papugi za krótko "rosną" i może z nich nic nie wylecieć, pewnie potrzebne zagrody o dłuższej godzinie "dojrzewania", podobnie, jak rośliny. Drzewa rosnące dłużej, niż 10 godzin, powinny dawać więcej kwiatów - może niech się wypowie lepszy znawca, niż ja :)

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Postawiłam papugi ,bo czekałam na dojrzewanie statku papugi,tylko dla testów.
    Teraz odpaliłam lotniska,dwa statki papug,pnacze zioła faraona,z fiolką i skarpetą XXL rosnie 2,32 ,wypadło 45 z łąki 188 polowej.
    Jak skończy działanie pozostanie skarpeta i fiolka i wtedy 7,2.
    Jutro BB ,wypadnie pewnie troche z oaz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.