Opinie Fiesta mariachi

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Feb 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

U mnie tak :)

Na farmie były 3 łąki w szarłacie + zgraja Jaśków, na wyspie drzewka, kilka zagród i 58 drzewek magicznych :p

2. Pryku

Pryku Weteran forum

Mnie sie rekiny potopily, albo jacys klusownicy je wybily :cry: Jednak bez paniki nie chca az tak duzo wiec beda jutro..

Edit: <ciach> wspomniala o jutrzejszej misji i do Niej sie odnioslem... Jesli chodzi o ten event to jakos srednio na baha z wypadajkami no ale zobaczymy ;p

Wycięłam słowo zbyt mocne na to forum.
    BA_Marion

Last edited by moderator: Feb 24, 2022
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Moje wylotki z szarłatu na dzikiej i głównej, a z wysp z sandałowców, drzew 12 godzinnych i menażerii.

4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

U mnie 209/63. Z magicznych drzew wypadajki dopiero jutro bo przez pomyłkę zebrałam wszystkie ozdóbki rano:cry:

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie na 2 polach szarłatu niezły wynik :)ale na baha pełna porażka :( muszę drzew dorzucić xD

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A ja już poszłam sprawdzić w poradniku gdzie te rekiny są potrzebne, myślałam, ze coś mi umknęło.:)

Wypadajek mam tyle:

[​IMG] też z szarłatu i na wyspie drzewka 12-godz. + menażerie.

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie 409/104 roślina rozsiana jeszcze raz duże pola zasieję a później już małe

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Z hortensji 550 palet, a na wyspie z drzewek bez ulepszeń 305 kwiatów, oczywiście zgraja Jaśków dzisiaj na każdym polu :)
    Przy zbiorze drzewek zauważyłam, że zmienił się wygląd kuflika, a tak mi się tamto drzewko też podobało :)

9. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Dzień dobry wszystkim! Z hortensji (trzy łąki) 350 palet, a na wyspie tragedia z dwóch pól iskory a po bokach drzewa plus z wodospadów zagrody, i drzewa całe 50 kwiatów. "Sukces" jakich mało xD:cry:

10. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

vannkama....na baha z upraw nie ma wylotek

11. tabeh

tabeh Zaawansowany

dobre :) u mnie tez sie kłania czytanie ze zrozumieniem

12. grania.

grania. Baron forum

z 3 pól hortensji 297 wylotek, z 3 pól iksory 0 - no bo trzeba czytać ze zrozumieniem jak ktoś tu już mądrze powiedział. Teraz baha w drzewach zobaczymy jak będą leciały. Na razie całe 12 z drzewek magicznych xD

13. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Ja doczytałem jak posiałem karnegie, szybko usunąłem posadziłem wszelakie drzewa xxl, tylko las tropikalny został w połowie w zagrodach, jakiś nowych drzewkach i polach (myślałem, że to wystarczy) bez Jaśków. I z dwóch polan drzew wypadło 13 i 15 wylotek :wuerg: na tropikalnym zagrody dały lepiej i wypadło 28. Główna i dzika w hortensji.
    Bilans 159/63 :(

14. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Z czego leci więcej drzewka czy zagrody. Kto sprawdził?

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja przez z rozpedu zebrałam z dzikiej hortensję godzinę przez eventem >:( Zdolna jestem nieslychanie :cry: Geniusz! :D Nic,zdarza się i sieje się dalej ;)

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Z376 drzew 20 godzinnych posadzonych wczoraj 168.
    Z zagród 82 zagród papug + wypadło 13 sztuk

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Koło się do mnie w końcu usmiechnęło :D Dwa razy bonus + 1 z polnych, raz +1 z drzew i z warsztacików. Do tego sypnęło SN i SNZ :inlove: Oby tak dalej ... to chyba rekompensata za hortensję xD

18. incasent

incasent Ambasador forum

Prawie co drugie drzewo daje kwiat i co szósta zagroda... tylko papugi można zebrać kilka razy w ciągu dnia.
    Mnie z całego pola drzew 20-sto godzinnych wyleciało niewiele ponad 30....
    Z paletą nie powinno być problemów, z kwiatkami będzie ciężko.

19. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Papugi za krótko "rosną" i może z nich nic nie wylecieć, pewnie potrzebne zagrody o dłuższej godzinie "dojrzewania", podobnie, jak rośliny. Drzewa rosnące dłużej, niż 10 godzin, powinny dawać więcej kwiatów - może niech się wypowie lepszy znawca, niż ja :)

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Postawiłam papugi ,bo czekałam na dojrzewanie statku papugi,tylko dla testów.
    Teraz odpaliłam lotniska,dwa statki papug,pnacze zioła faraona,z fiolką i skarpetą XXL rosnie 2,32 ,wypadło 45 z łąki 188 polowej.
    Jak skończy działanie pozostanie skarpeta i fiolka i wtedy 7,2.
    Jutro BB ,wypadnie pewnie troche z oaz.

Thread Status:
Not open for further replies.