Opinie Fiesta mariachi

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Feb 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

odpuszczam...poleniuchuję

2. incasent

incasent Ambasador forum

Jasne że robię!! :)
    Cały towar czeka w stodole, no może jeszcze tylko paru Kaczek i kilkaset chmielu mi brakuje :)
    ---------------------------
    A na koniec... będzie kolejny "Kumpel Niedźwiedź" ;]

3. hana82

hana82 Hrabia forum

Oczywiście ze robię, zawsze coś się dzieje . Jaki ruch na targu się zrobił

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Jeszcze nie wiem którą ścieżką bedę szła. Owoce w stodole są,zwiarzaki oprócz kóz do dwóch fioletowych częsci są. Brakuje nieco produktów. A tu demolkę trzeba zrobić pod hortensję :/ Nie ma czasu ,żeby posiać wszystko :D No coż,pójdą SG...

5. szanika-sz

szanika-sz Okazjonalny autor

Dziękuję pięknie :)

6. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Towar do oddania jest to chyba się uda

7. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Dobrze zrozumiałem, że w każdej scenie możliwe jest zrobienie tylko dwóch pomników a trzeci zostaje pusty?

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dokładnie tak:)

9. puniak3

puniak3 Moguł forum

jak dla mnie pnącze nędzne ale coś podłubię choćby dla piccolaków , chęci mam marne więc robie tylko w jednym gumiaku

10. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Sąsiedzie, jak wyczerpiesz limit na kumpli to jest szansa, że w końcu dostaniesz coś innego;) , a może tym razem będzie niespodzianka:)
    event oczywiście robię, szarłat posiany na dwóch łąkach, zobaczymy jaki będzie start;)

11. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Event OK, pnącze jak dla mnie też. Więc robię, jak każdy event. Mam nadzieję, że tym razem z Bahamy da się spokojnie uzbierać te kwiaty, tyle że sianie na Bahamie odpadnie - szkoda, bo z upraw tam nie lecą. :music:

12. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Hamaczek..... będzie musiał na mnie poczekać ze dwa dni ;) robię :p Piccolo trzeba zgarnąć :) a nuż, widelec wyjdzie łyżka (florenowiec)xD:inlove:;):p

Powodzenia życzę :)

13. halina54

halina54 Hrabia forum

Na ktorym levelu jest szarlat?

14. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Oczywiście, że robię :)

15. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

17 870 :p

16. incasent

incasent Ambasador forum

Ja tam widzę same pozytywy. Rano klik, wieczorem klik i po tygodniu stodoła będzie pękała od owoców do młyna :)
    ----------------------------------
    Na targu ciekawie. Siano idzie po 850, a cały brakujący chmiel dokupiłem po 600 ;]

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Szarłat jest od 234 lvl

18. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja już sama nie wiem czy robić ten event. Te skrzynki Piccolo, nie wiem
    czy mam ochotę na następną inwazję robali lub temu podobny item.
    Coś mi już skrzydła opadły i już nie wierzę że dostanę coś lepszego.
    Tyle lat gry i prawie zawsze dostaję jakieś resztki z pańskiego stołu.

Last edited: Feb 23, 2022
  19. incasent

incasent Ambasador forum

Pewnie że fajnie trafić Florenowca, czy Opryskiwacz, ale ja to traktuję tylko jako dodatek. Po drodze jest do zdobycia dziesiątki innych rzeczy, które i tak warte są klikania :) Drzewka, Farmarki, Nawozy, Pasze, itd, itp... Przynajmniej dla mnie :)
    Udanego eventu, oby z tych Piccolo wyrosło Ci to, co sobie zamarzysz :)

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Robię,liczę na sadzonki ,zagrody i inne skarby.Stodoła co jakis czas wymaga przewietrzenia ,bo by wszystko zapleśniało ,a Piccolo co przyniesie będzie dobre.Pewnie ,ze wolę dostac tańczącego czy genialnego ,ale świętem świateł tez nie pogardzę.Szarłat rośnie,z rozpędu posiałam na bahamie karnegię i musiałam ją wykarczować ,ale tak to jest jak czyta się poradnik w pracy :cry::cry::cry:

Thread Status:
Not open for further replies.