Opinie Fiesta mariachi II

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 31, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Do 5/8 dojdę na pewno, do 6/8 być może, bo muszę wysiać/kupić jeszcze pomidory i soję (z pomidorami nie wiem jak jest, ale soję muszę wysiać na pewno). Dwóch ostatnich zadań na pewno nie zrobię - to już pewne. Owoców nie mam i nie kupię, bo są za drogie na targu i w sumie jakoś mi nie szkoda, że nie ukończyłem tego eventu. Zwłaszcza, że nagrody były mizerniutkie. Żałuję tylko tego, że wydałem 70 mln SG na makadamie XL a i tak zbierałem je praktycznie razem ze zwykłymi:sleepy: Także... Z takimi nagrodami za taki wkład? Nigdy więcej. Jak tyle wymagają, to niech chociaż dadzą gwarantowane nagrody jako motywację tak jak za starych, dobrych czasów. A nie koty w worku8)

Kolejny event, tj. "Wielkie łowy" odpuszczam. Nie znoszę go jeszcze bardziej od mechaniki 2 z 3:p

bogusiak80, 53klasa and oset53 like this.
  2. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dzień dobry
    przyszłam się "pochwalić" co mi się urodziło z piccolo , a mianowicie : zabawa w wodzie, święto świateł i bajkowe źródło ( nie wiem skąd miałam trzecie piccolo ) , bardzo zachęcające zdobycze ;)xD:cry:xD

3. krasnoludek10

Gdyby udało mi się zrobić całość, to by mi zostały 273 badyle, 410 palet i 101 kwiatków, ale ponieważ mi się nie udało, to zostaje:

16 503 - 4 * 615 = 16 503 - 2 460 = 14 043 badyle
    962 - 4 * 36 - 120 = 962 - 144 - 120 = 698 palet
    653 - 4 * 36 - 110 = 653 - 144 - 110 = 399 kwiatków

Last edited: Sep 7, 2022
  4. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

alleluja skończyłam :)

5. krasnoludek10

Gratulacje:)

*emer* likes this.
  6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Brakuje mi jeszcze 15 kwiatów do zrobienia czaszki i przejścia na 8 scenę... a tam zgarnę potencjalne zagrody dające ćmę ;)

Z zagród na Wodospadach wyleciały 3 kwiaty, a z Lasu i Wyspy pełnych drzew 2+3 paranoja :cry::wuerg:

Last edited: Sep 7, 2022
    krasnoludek10 and igorAwadas like this.
  7. igorAwadas

igorAwadas Wyjątkowy talent

U mnie brakuje 41 pomarańczowych dziadów :( i nie zrobię

krasnoludek10 likes this.
  8. alekar

Jeszcze 6 kwiatów i wchodzę na 8 scenę.... a tam zgarnę potencjalne ćmy (chociaż z moim szczęściem to niewiadomo).
    Rzućcie kwiatem, może doleci ;)

krasnoludek10 and dantic3 like this.
  9. krasnoludek10

Głosuję za tym, aby w kolejnych ewentualnych edycjach te kwiaty zamienić na dziady. Kto zaxD:cry:xD?? Sprawdzimy przy okazji kreatywność grafików w tworzeniu ikonki tej wylotkixD Przypomnę tylko, że ta gra już dawno przestała traktować poważnie graczy, bo za olbrzymie wkłady oferuje marne nagrody, co jest ciosem poniżej pasa:) Dla niej, nie dla nas - chociaż tyle dobrego;)
    EDIT: Nie wiem dlaczego źle policzyłem, ale jednak kwiatów zostanie mi mniej a palet więcej.
    EDIT2: Już widzę błąd:) A palet zostało mi więcej, bo przecież zbierałem jeszcze soję;)
    EDIT3: Czy ktoś z targu 19 może wystawić sok klonowy, proszę:)???
    EDIT4: Event kończę na 6/8. Mówi się trudno:music: I płynie się dalej:music:

53klasa and *emer* like this.
  10. alekar

Dziękuję :inlove: jeszcze 3 kwiaty, już nie mam z czego zbierać, 20 drzew nie dało ani jednego.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Te kwiaty jak i palety wypadają też z hodowli w oazie.

alekar and krasnoludek10 like this.
  12. alekar

Bardzo dziękuję: hlnrys:inlove: alka83:inlove: sabcia7:inlove: Anhedrea:inlove: dantic3:inlove:

Już kręcę czaszkę i wchodzę na 8 scenę xDa tam czekają na mnie zagrody z potencjalnymi ćmami:p

dantic3, hlnrys and krasnoludek10 like this.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event się skończył tak więc dla porządku posty "wypadajkowe" usunęłam.

14. krasnoludek10

No nie wierzę - odkułem się trochę pod koniec eventuo_O Zarobiłem już około 14-15 mln SG z wydanego wcześniej ponad 70 mln, może jak w przyszłości trafi się event z wybranymi rzeczami (przepraszam za to słowo, ale nie wiem jak to wszystko co jest na farmie można ładniej nazwać zbiorczo;)) ze wszystkich kategorii, którego nie będę robił (zapewne będą to dożynki), to doczłapię się nawet do 100 mln:D No chyba, że w tym evencie na Polu Akcji coś będzie dozwolona sprzedaż, to wtedy może coś pokombinuję;)

Podsumowując - pomimo wydatków i niezrobienia posągów do końca, event w miarę na plus:)

aleksandra likes this.
  15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Event dawno za nami, więc wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.