Opinie Fiesta mariachi II

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 31, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Porażka z tych Piccolaków mam drzewko magiczne i uczeń Ingrid a i z T-sów szału nie ma 2x pom.bobry,staw z karpiami koi żółty,gekon żółty i na osłodę wpadły Morsy.

Aisha1969 and krasnoludek10 like this.
  2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Skończyłam 6 scenę, ze wszystkich drzew wyleciało tylko 40 kwiatów:cry:

3. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

chyba z 500 postawiłaś u mie z 200 bylo 10

4. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mam 224 nadprogramowe kwiatki pomarańczowe żeby można było je komuś podarować to bym podesłała szkoda ale walczcie do końca

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja na razie mam 45 w nadmiarze kwiatków, ale dziś wieczorem/jutro rano będzie ich zapewne o wiele więcej. Natomiast mam zapewne około 250-300 palet w nadmiarze i chętnie bym je komuś oddał:p;)

Badyl zebrany i posiany - znowu:sleepy: Ciągnie się ten event i ciągnie...8)

Aisha1969 likes this.
  6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie 1252 palety i też bym je komuś podarowała na szczęście u mnie ivent już dawno skończony szkoda tylko że tak mało gwiezdnych talarów było do zdobycia bo jeszcze coś bym wzięła ze sklepiku

7. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Tylko dość nowy gracz ich niestety nie ma i albo musi wydać floreny na drzewka, albo wybulić 40mln sianogroszy na owoce z targu xd;

MKMK2002 and krasnoludek10 like this.
  8. krasnoludek10

Spokojnie, starsi stażem też nie muszą mieć farta w GT i tajemniczościach. W eventach czasem też nie. Idealnym przykładem jestem ja:) A sianogroszy już wybuliłem 70 mln na makadamie XL, więc nawet nie mam jak wybulić na te za floreny drzewaxD

Aisha1969 likes this.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent robiłam w trybie wakacyjno-chorobowym i właśnie szczęśliwie dotarłam do końca.:)

Potencjalne florenowce dojrzewają w pasku.;)xD

10. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ewent zakończony :) picolaki dały kwieciste i genialnego

11. krasnoludek10

Wybrałem skunksy, które oddałem na targ, sic! No nic, kasztany idą na targ. W sumie to nawet i lepiej.

Aisha1969 likes this.
  12. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    A u mnie już się wyciągnął , mimo że zaczęłam go z ponad dobowym opóźnieniem .
    No, zamierzałam nie robić, ale... kobieta jest zmienną :p więc zmieniłam zdanie xD:cry:(trochę pod wpływem tych najnowszych nowin... )
    i w piątek późnym popołudniem rozsiałam te czachy.
    Do niedzieli na Wyspie królowały sady, lecz, że z nich pomarańczowego kwiecia było tyle co kot napłakał, na plantacji i w tropikalnym wystawiłam zagrody (manty, pomarańcz żyrafy , rekiny i delfiny - przy pomocy pnącz i rzemiosła dało się to zebrać dwa razy dziennie i ten drugi zbiór o przyzwoitej porze) .
    Z pierwszego Piccolo dostałam Opryskiwacz 8)a drugie jeszcze w pasku ,
    ale choćby tam jakaś ,,marność,, się kryła , to i tak warto było zmienić zdanie :p
    Oj Tomaszu, było postawić zagrody miast wybulać na drzewa, to byś miał z czego bulić na te miłorzęby i kasztany
    - i jeszcze by Ci na przyszłe bulenie xD:cry:xD dosyć SG zostało :p

Last edited: Sep 6, 2022
  13. krasnoludek10

No właśnie nie mogłem postawić zagród, bo kwiatów z nich wypadało jak na lekarstwo i Aga któraś (skądinąd słusznie) mi podpowiedziała, aby wystawić makadamie XL z fiolką wzrostu:p;)

PS. Skąd u Ciebie w mrocznym żyrafy? Czy ja o czymś nie wiem w tej grzexD:cry:xD?

kalinamala likes this.
  14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Faktycznie.... skąd niby masz wiedzieć, że ja ten tropikalny, mrocznym nazywam :p ale dla porządku już poprawiam 8)

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i po evencie

piccolo dały dwa razy kumpel niedźwiedź xD

16. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Koneser forum

skrzynki sa badziewne daja bezwartosciowe najmniej korzystne dla graczy szkoda czasu i dóbr zeby dostac kijek i zabawe w wodzie juz od jakiegos czasu tak jest ze nie ma nic wartosciowego czas odpuscic te skrzynki

17. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

kijek i inwazja robali porazka

18. krasnoludek10

Dzięki wszystkim za info co macie z Piccolo:) Przynajmniej jak nie uda mi się zrobić do końca, to nie będę miał czego żałować, ponieważ - realnie rzecz ujmując - u mnie byłoby podobnie:)

jakleci.bozena21 and Aisha1969 like this.
  19. ewanta

ewanta Komandor forum

drugi piccolak dał nieumarły skarb :cry:

ale za to z zagadkowych zagród wykluła się ćma :p teraz misja "kobieta ćma" ruszy z kopyta xD:cry:xD:cry:
    biorąc pod uwagę czas wzrostu i ilość potrzebną do misji to bez żadnych bonusów i przyspieszaczy zajmie mi to...280 dni - przy regularnych zbiorach :cry::cry::cry:

20. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Event skończyłam w niedzielę, bez wspomagania.Kwiatki teraz wypadają jak szalone a z piccolo mam 2x wieczne poszukiwanie skarbów.Itemy jak i pozostałe z innych eventów siedzą w pasku,te dające bonusy wykorzystuję w miarę potrzeb.Nie narzekam bo zawsze mogę zrezygnować z eventu,ale sianie i hodowla to codzienność farmera .Event to zabawa i odpoczynek od zarządzania farmą.Trochę się pobawiłam a teraz do pracy. Dobrej zabawy walczącym o picolaki.xD;)

Last edited: Sep 8, 2022
    nikolabln and krasnoludek10 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.