Opinie Fiesta mariachi II

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Aug 31, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Robię ten event bez przekonania.Na razie zrobiłam 10 zadań,stanęłam na czaszkach.Baha nie daje kwiatków,magiczne mam tylko 4,trochę dostałm z eventu hodowlanego i od sąsiadów. Mam nadzieję ukończyć pozostałe 4 zadania.

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

spróbuj
    fiolka wzrostu i na wszystkich łąkach wyspy makadamia xl

dwa razy dziennie zbierzesz
    powinno dać radę

a masz statek pirackiej papugi ?

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

uważam,że super lecą pomarańczowe,papierowe z oaz,,prawie z każdej hodowli:)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niestety chyba nie mam, bo sobie nie przypominam abym go gdzieś zdobył i w inwentarzu też nie mam. W takim razie dokupię te makadamie i makadamie XL, już trudno że wydam te sianogrosze, najwyżej znowu zostanę bankrutem po tym evencie - jak to mawiają, raz na wozie a raz pod:p;) No i oczywiście wystawię za parę godzin (to jest wieczorem) jak zbiorę tukany:) No chyba, że te orzechy makadamia w miarę dobrze schodzą na targu (nie wiem), to może bankrutem nie zostanę a jeszcze zarobię:D

Niniejszym ogłaszam, że zostałem bankrutem i nie stać mnie nawet na prowizję do sprzedaży kur złotych i innych wysokich hodowlańców a co dopiero na kolejne 431 drzew makadamii XL, więc bardzo uprzejmie proszę kupować moje kangury, kerststole, perfumy i kury złotexD:cry:xD:cry::cry:

Last edited: Sep 2, 2022
  5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

zaczęłam ten event, to skończę oczywiscie
    ale samo BP zniechęca do tego
    wykręciłam ponad 150 wejściówek i nie dostałam ani jednego bonusu ...nawet + 1 nie wpadło
    kurek z pieniążkami zakręcam definitywnie

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

8. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Z każdej hodowli w Oazie uzyskuje się albo pomarańczowy kwiat, albo paletę, przy czym kwiatów jest stosunkowo więcej, np. na 30 hodowli stawonogów mam 8 palet i 22 kwiaty.
    Z drzew na Bahamie pomarańczowy kwiat wypada słabo, albo wcale nie wypada, dużo więcej wypada go z zagród.

Last edited: Sep 3, 2022
  9. krasnoludek10

Kolejna porcja badyla zebrana i posiana. Rano będzie zbiór drzew makadamii i drzew makadamii XL z fiolką wzrostu (niestety nie starczyło mi SG na więcej XL-ek). Te pierwsze musiałem podsypać turbo nawozem Zosi, więc mam nadzieję, że obrodzą. A że robiłem to kombajnem, to te drugie z automatu też:) Mam jeszcze co prawda prawie 3000 sztuk TNZ, ale nie chciałbym go marnować za dużo, bo może kiedyś trafią się lepsze nagrody:p;)

10. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

dobiłam do 12tki do 14tki brakuje mi 4200 badyla i ukręcić 3 cukrowe co daje 108 pomarańczowych kwiatów które jak lecą sami wiecie (mam ich zero w tej chwili)koło jak zwykle masakra na 180 kręceń nawet tego nowego itemu nie wygrałam ale za to mnóstwo żółtych mleczarni i pomarańczowych żółwi które wrzucili na koło zamiast czerwonych ,może dobrnę do końca ale to tylko zależy od wypadajek :)

11. krasnoludek10

Z drzew makadamii 61 kwiatów, zbierane 2 razy dziennie nawet zwykłe z fiolką wzrostu, niekoniecznie XL, dają 122 kwiaty/24h. Niestety szykuje się zbieranie ich aż do środy a i to nie daje pewności, że zrobimy event a jeśli już to na styk (jakby tyle codziennie wypadało, to 790 kwiatów wychodzi, ale wiadomo przecież, że raz kwiaty wypadają lepiej, raz gorzej, a potrzebujemy ich chyba około 740) -.- A przypominam, że hodowałem do wczorajszej misji w oazie:sleepy:!!!

12. halina415

halina415 Moguł forum

no to się pochwalę, ze skrzynek pikolo wieczny poszukiwać skarbów iii.....xD drzewko florenowe

13. krasnoludek10

Gratuluję:D

Kolejny zbiór i zasiew za mną - nużące to:sleepy:

nikolabln and Aisha1969 like this.
  14. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Tylko z jednego Stawu z ważkami wypadają 3 pomarańczowe kwiaty, ale zbiory są niestety co 15 godzin.

incasent, Aisha1969 and krasnoludek10 like this.
  15. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

13/14 do końca 35 kwiatów brakuje za 3h zbiór na baha drzewek i zagród :) z pikolaka nieumarły skarb wyskoczył :)

16. majka47

majka47 Komisarz forum

ŻałuJę ,że zrobiłam ten ewent.nawet dwóch pikolo nie można wykupić, a więcej już mi się nie chce robić.

Marzenakruczek and krasnoludek10 like this.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Za całość dostaniemy 780 talarów.
    Dwa Piccolo kosztują 700 talarów.
    Tak więc spokojnie można wykupić komplet Piccolo.

I jeszcze 80 talarów na drobne zakupy zostaje.

18. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

jeszcze brakuje mi trzy zasiewy rośliny i 133 wypadajki bahramowe ale moim skromnym zdaniem powinno być najmniej 800 talarów do zdobycia w tym ivencie 700 na Piccolo i 100 na dodatkowe nagrody

19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dobiłam do 12-ki wypadajki są w komplecie zostało tylko sianie rośliny.

20. majka47

majka47 Komisarz forum

Nie rozumiem,zrobiłam do 14 etapu i mam tylko 530 to o co tu chodzi?

Thread Status:
Not open for further replies.