Feniks

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _kubus1404_, 23 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Czy mityczny feniks będzie do wykręcenia gdy się skończy promocja, czy tylko gdy jest ta promocja?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Szansa na trafienie mitycznego Feniksa na kole fortuny w trybie imprezowym będzie do czasu wycofania tego itemu z koła, ale w takiej sytuacji będzie jak zawsze na forum zamieszczone stosowne ogłoszenie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

mam jeszcze takie pytanko, bo z luksusowego miksera zdobyłem bonus "szybsza produkcja dla zboża na bahamaramie", i mam pytanie czy jedyne zboże na bahamaramie to trzcina cukrowa? na super polu z tym bonusem jest tylko 6 minut szybciej ;-;

+ jeszcze jedno pytanie w jakich misjach można zdobyć imp. wejściówki?

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2017
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zbożem na wyspie jest jeszcze bambus i wiechlina:D

-norbijas- lubi to.
  5. SMOD_Atena

aleksandra dziękuję za pomoc.

_kubus1404_ gatunek każdej rośliny widoczny jest w górnej części tablicy z roślinami po najechaniu kursorem na wybraną roślinę.

6. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

dodałem do postu wcześniej pytanie w jakich misjach można dostać imprezowe wejściówki

7. SMOD_Atena

Niestety nie pamiętam wszystkich nagród z wszystkich dostępnych misji, ale ich spis znajdziesz tutaj:
    Zapraszam do przejrzenia spisu misji i nagród jakie można otrzymać za wykonanie zadań.

8. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

dziękuje można zamknąć bez konieczności pisania postu xD

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam pisząc jednak o tej czynności :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.