Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zielone kropelki czyli Super Nawóz zbieraj i nie wydawaj na próżno :D
    przy eventach z sianiem bardzo się moze przydać.

papki się kręcą i końca ne widać :p

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Od razu nie widać... 10 godzin i będzie komplet xD Chociaż musiałam zrezygnować z kręcenia SP :p Brązowych owiec kilkanaście w stodole ze zbiorów pnącza, resztę dorobię podczas BB i jutro koniec :p

3. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

U mnie tez jeszcze sie kreca- a SN na wage zlota i Sp- tyle wyczytalam- dzieki.

Nutka, MOD_Cookie* oraz brydzia175 lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i u mnie produkcja SP wstrzymana :p na bahamie jeszcze dla wielbłądów sie kreci i w kolejce kilka dla anakond, ale pozniej juz czesc marchewkowego przysmaku :p w nocy tego bedzie dosc a i z kopru włoskiego tez czeka w kolejce-na rano bedzie :) pozniej reszta :p

5. gadek

gadek Fanatyk forum

A u mnie nadal wszystko sie kręci,nic się nie skończyło.Rano będą dwa jedzonka gotowe:)zanim zacznie się BB to już będą wszystkie chyba.

Remisik,może być[​IMG] a w niedzielę wygramy z nimi [​IMG]

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Dlaczego mnie to nie dziwi :p ;)

Anhedrea lubi to.
  7. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Tez czekam na BB i to niecierpliwie. Uwielbiam ten mini event. Papek troche juz ukrecilam, dokrece reszte jutro. Zastanowilam sie i bede robila calosc. BB wynagrodzi mi przeciez zuzycie sp i pnacze bedzie... przekonalam sie! xD A inne zwierzatka tez pokoloruje. :)

8. JJoanna

JJoanna Książę forum

No i mi wyszly " Perelki takie " - grunt , ze za darmo wiec nie placze ( no ale moglo być lepiej ) :

1. Klon Palmowy XXL ( mam 11 szt. - 2 XXL - 9 XL ) :D:D
    2. Pinia XL 8)8)
    3. Pinia XL ( mam 30 szt. - 22 XXL - 14 XL ) 8)8)
    4. Sliwa XL ( mam 10 szt. - 3 XXL - 4 XL ) -.--.-
    5. Pigwa XXL ( mam 19 szt. - 19 XXL - 3 XL ) :sleepy::sleepy:
    6. Daktylowiec XXL ( mam 20 szt. - 14 XXL - 9 XL ) :sleepy::sleepy:
    7. Migdalowiec XXL ( mam 12 szt. - 5 XXL - 8 XL ) xDxD
    8. Buk XXL -.--.-
    9. Buk XXL -.--.-
    10. Buk XXL ( mam 27 szt. - 8 XXL - 20 XL ) -.--.-
    11. Jablon XXL ( 15 szt. - 7 XL ) 8)8)
    12. Rokitnik zwyczajny ( mam 3 szt, razem z 12 w sumie 4 szt. ) :inlove::inlove:

W sumie nie było tak zle - w końcu za darmo dostałam te Tajemnicze Sadzonki xD No ale ...... Dobra ide w spac do lozeczka bo już pozna pora :) Dobranoc wszystkim :D Do jutra - tj. do dzisiaj jak to się mowi xD

Mój poziom 87 , Wyspa 189
    Targ 13 , Piekarz 5 , Przetworca 4 , Kwiaciarz 4 , SPA 4

Ostatnie edytowanie: 9 października 2015
    kybek93, gadek oraz Anetta41 lubią to.
  9. mmila131

mmila131 Okazjonalny autor

z 4 TS 3 x tarnina i 1 jodła xxl

kybek93 i Anetta41 lubią to.
  10. Kayenn

Kayenn Czeladnik forum

Po zrobieniu dzis 2 i 3 misji z pierwstego zadania nie otrzymalam imprezowych wejsciowek. Ciasteczka czyscilam, przelogowywalam i nic.

11. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Hmmm zawsze może być lepiej, choć przyznam się, że ja bym tam nie płakała, bo żadnego z tych drzewek nie mam.
    Z odpaleniem eventu poczekam na BB, tymczasem papki się kręcą w młynie i po 20-stej powinny być gotowe wszystkie, tymczasem się zastanawiam, skąd mam tyle brązowych owiec? 120?!

JJoanna, Anetta41 oraz -norbijas- lubią to.
  12. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

A nie masz czasami pnącza z którego dostaje się owcę brązową;)

JJoanna i gadek lubią to.
  13. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Event przeszedł do historii :)
    Z ts zagród nic co warte było by uwagi , z drzewek tylko domowy jarząb , resztę przemilczę .
    W czasie BB pobawię się bobrami :)
    Miłego dnia i wysokich przeskoków w BB :)

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

event zakonczony :),TS wystawione wieczorem zerkne co wylazlo :p

15. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

A u mnie 2 itemik stoi w ogrodzie, teraz walka o drzewka-dam rade- dzisiaj mijaja 3 tygodnie jak jestem w grze-mam swieto.

16. betty10

betty10 Zaawansowany

witam ewent ukonczony pnacze odpalone :D

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jeszcze 2 godziny i całe papu dla bobasów będzie czekało do godziny 18 na BB.
    Mnie się nie spieszy, nie wydaję niepotrzebnie FL na zakończenie produkcji we młynie.
    A event ma być zabawą a nie wyścigiem szczurów, tak więc powolutku pobawię się w klonowanie kaczuszek i owieczek ;)

18. Megan

Megan Komandor forum

Popieram:)
    Papki czekają do godzin wieczornych, potem hurtowo oddam i będzie koniec, też mi się nie spieszy, czekam na BB;)

Dzień dobry:)

19. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

U mnie też z rańca nadszedł koniec eventu

Szkoda było SP, ale niestety za chwilę wybywam z domu i przez cały weekend będę miała mocno ograniczony dostęp do netu. Przeskoków nie miałam praktycznie wcale, ale cieszę się, że mam to już za sobą.:)
    Z sadzonek jedyna perełka to jarząb domowy i oczywiście jabłonka XL:pxD:cry: Stajenne postawię w innym, dogodnym terminie;)

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a uwazasz ze jak sie wczesniej konczy tzn.ze trzeba grac za FL,nie ukonczylam krecenia w młynie papu za FL bo mi szkoda :p,ale mam abonament na mlyn i szybciej sie pasza kreci,dzieki temu nie musze czekac na BB bo krece sobie sama SP to druga sprawa,wiekszosc doswiadczonych farmerow co juz skonczyla nie korzstala z FL,wolimy wydac na co inne8)

zostalo jeszcze ponad 270SP,chyba pobawie sie BB po powrocie z pracki wykorzystam dobra passe i pojda kaczki i owce na targ :p :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.