Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ptaszynka87

ptaszynka87 Komisarz forum

Gadek ... czesc w pasku jak wejdziesz na lesna polane masz dodatkowa ikonke tam gdzie czat forum itp... wiecie cos na ten temat?

brydzia175 lubi to.
  2. gadek

gadek Fanatyk forum

To tylko nowe miejsce na wpisanie kodu,jesli kiedys dostaniemy,wczesniej takie miejsce było w newsach.Obecnie nie ma żadnych kodów.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Juliuszka gratulacje :D
    ja czekam na BB, na razie puree sie robi. :)
    koncze powoli arke noego robić. w końcu sie zmusiłam :D

4. ptaszynka87

ptaszynka87 Komisarz forum

dzieki ,kurcze liczylam ,ze bedziemy miec fory :) ok koncze ,bo dostaniemy punkty ...pozdrawiam
    P.S zapraszam na mecz :)

brydzia175 i gadek lubią to.
  5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

gratuluję, szybka jesteś

ja dopiero zacznę jutro jak będzie BB
    i boję się że nie uda mi się skończyć jednak tego eventu,
    zatrzymać mnie może niski stan SP :(

chciałam kupić mały pakiet SP, więc w tym celu chciałam doładować konto FL za SMS, ale wystąpił błąd, kasa poszła a FL nie ma
    a na pomoc techniczną jestem zła :mad:

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja zaczęłam,z nudów :p Mam zrobione 1,2 srebrne,3 całe-Mydlany trębacz już pracuje :) ,4 srebrne.Papki się kręcą,jutro cd.;)
    Błyskawica jesteś xD Gratki :)

7. kodylec

kodylec Forumowy żółtodziób

Zrobiłam pierwsze zadanie w całości - na imprezowe wejściówki polowałam no i zakręcłam sobie kółkiem.Hmmm..... To chyba zły sen. Połowa - to czerwone nietoperzalnie...:cry: (wiwat losowość!!!) i druga połowa - też sam smutek :cry: ...jakieś kwiaciarniane niepotrzebne mi bukiety i sianogrosze ... Ani jednego stracha nie wykręciłam, nawet SP czy SN mi pożałowało... :cry::cry::cry::cry:

8. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

przyszlam sie pochwalic- mydlany trebacz juz stoi w ogrodzie ozdobnym i puszcza banki- jutro drugi itemik bede miala-to tyle w temacie ewentu.

9. JJoanna

JJoanna Książę forum

A ja zrobiłam dwa pierwsze zadania ponieważ :
    Po pierwsze był jeszcze dostępny nowy Jackpot i przy odrobinie szczęścia można go było ukrecic
    A po drugie sa Tajemnicze sadzonki Mekong 12 szt . Już sa na polu i czekam do godziny 1.00 w nocy i zobaczę jakie z nich " perełki wyrosną " - ale nie ma co w końcu narzekac - w końcu sa te sadzonki za darmo - ale by mogli chociaż dac jakies lepsze a nie te jabłka , grusze , sliwe itp. i to XL - takie cos to ja mogę sobie kupic za sianogrosze xD
    Reszte Farmerskiego Przedszkola zrobie jutro jak będzie o 18.00 BB . Papki się kreca i na jutro już je będę miała wszystkie :)

A oto co mi wyszlo z 10 imprezowek :

1. Straszny strach na wróble
    2. Mleczarnia
    3. Wiazanka na zielone swiatki
    4. 8 razy super nawoz Zosi
    5. 8 razy super nawoz Zosi
    6. 4 razy turbo nawoz Zosi
    7. Kwiatoladowarka
    8. Strach Pogo
    9. Strach Pogo
    10. 8 razy super nawoz Zosi

Teraz czekam na Tajemnicze sadzonki do godziny 1.00 w nocy 8):)

Mój poziom 87 , Wyspa 188
    Targ 13 , Piekarz 5 , Przetworca 4 , Kwiaciarz 4 , SPA 4

Kwiatoladowarka 6 szt. , Discorozyczka 3 szt.
    Kapitan Strach 3 szt. , Magiczny strach na wróble 3 szt. , Skaczacy strach na wróble 2 szt. , Strach Pogo 3 szt.

Ostatnie edytowanie: 8 października 2015
  10. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Gosiu jakie cudne te jamniczki :inlove::inlove::inlove::inlove:
    Jeszcze się nie zabrałam za event ,poczekam na BB , ale papki już się kręcą w wyspowym młynie ;):p

ma-ter, brydzia175 oraz gosiagosia60 lubią to.
  11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Za 10 dni minie rok,jak takiego jamniczka straciłam i to tak na tę okoliczność(żył 18 lat)A evencik się zrobi ;) Szkoda,że od razu nie dają BB...-.-

12. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Gratuluję,ale...
    Właśnie na takich jak Ty BP liczy.
    Jeśli masz realną kasę, to ok można się tak bawić, ale jeśli większą przyjemność sprawi Ci wydanie jej na cokolwiek innego to ten event powinieneś rozwiązać inaczej.

Sianogrosze... to one rozwiązują wiele problemów w tej grze i powodują że gra się łatwo i przyjemnie, ich brak natomiast frustruje i jest częstym powodem zakończenia gry.
    Przede wszystkim jeśli już zdecydowałeś się go robić, to nie dla itemów, ale właśnie dla zarobku.
    Robiąc event już dziś, straciłeś ich mnóstwo a wystarczyło poczekać do jutra.

13. chrumcia91

u mnie w poniedziałek rok minął jak moja 16stka odeszła ode mnie :( nie wiem keidy to zleciało, a brakuje mi jej strasznie :(

mecz to nie moja bajka

ja chce juz zaczac robic zieziątka :D ja chce BB :D

Anetta41, gosiagosia60 oraz brydzia175 lubią to.
  14. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

Gosiu te jamniczki sa przecudne, sliczne, ja te z mialam jamniczke tylko ruda odeszla 21 m-cy temu, do dzis mi przykro i ciezko na sercu, teraz mam dochodzacego na posilki kota, a w domu polroczna kotke czterokolorowa znaleziona na ogrodku.
    Apropo ogrodka, dopiero siadlam do kompa bo niedawno wrocilam do domu, dzisiaj juz koniec pracy, skopane, posadzony czosnek zimowy, woda zabezpieczona przed mrozem, sprzatniete i cala jesien i zime mam na czytanie zaleglosci super.
    Jak zdazylam juz poczytac to niektorzy maja zrobiony event gratuluje, ja event zaczelam od krecenia musow jutro reszta.

15. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Moja odeszła 1 lipca ,miała 17 lat i 2 miesiące ,była długowłosa ,czarna podpalana . Też nam jej bardzo brakuje :(:cry:
    Zrobiłam się bardziej cierpliwa i czekam do jutra z eventem bo mi szkoda sp na pojedyncze sztuki;)

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, bardzo proszę o powrót do tematu wątku ;) Przypomnę tylko, tutaj rozmawiamy o bieżącym evencie. Posty nie na temat usuwam.

17. FAJNAFARMAXXXL

ale ja nie gram za reala gotowke- ewent robilam dzisiaj, bo to moj 1 hodowlany,wiec nie moglam sie doczekac. juliuszka zrobila caly-a gra dlugo ,wiec nie rozumiem. Nie mam zamiaru rezygnowac z gry,dopiero sie rozkrecam.

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

zapomnialem o zrobieniu puree omg , :D

brydzia175 lubi to.
  19. chrumcia91

bardziej sie opłaca poczekac aż będzie Baby Boom ;)

20. FAJNAFARMAXXXL

A ja z imprezowek wykrecilam najnowszego stracha- to sie nazywa miec farta i zielone kropelki-i jest fajnie.

gadek, brydzia175 oraz chrumcia91 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.