Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hp25

hp25 Forum Pro

Ale i tak 46 nastawień owiec musisz zrobić, bo baranków tyle potrzeba, więc 92 SP pójdą.

ma-ter, toDzasta oraz zagma lubią to.
  2. cytronetka44

cytronetka44 Czeladnik forum

witajcie:) kolejny event, kolejne florki na super paszę, kolejne gwiazdki- pytam tylko po co? mam juz ich tyle ,że nie wiem co z nimi robić:(Drzewo jakby " usychało"- nie "rozrasta" sie wbrew wcześniejszym zapowiedziom:)? pozdrawiam wszystkich FARMERÓW:)

azadrubalja lubi to.
  3. visa77

visa77 Komandor forum

No to wiadomo ale i tak całości nie będę robiła więc mniej tych zwierzaków będę potrzebowała :)

ma-ter i kybek93 lubią to.
  4. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Taa... problem tylko gdzie to kino stoi. To moje, jest od dawna tylko powodem zgryzoty, bo od pół roku nie ma w nim ani jednej marnej sekundy filmu (a zaglądam uczciwie, przynajmniej dwa razy dziennie).

U mnie na targu cena rośnie... już ok. 1800.
    Chyba trochę zarobię:)

ma-ter, Farmani15 oraz zonaania2122 lubią to.
  5. Kathea

Kathea Baron forum

Po to że jedni mają te gwiazdki inni nie. Nie da się wszystkim dogodzić. Ja osobiście mam 30 gwiazdek a jakby przeglądnąć drzewo to tak na spokojnie ze 400 by się przydało. A co do florków na SP to już była o tym mowa, można ją produkować, nie trzeba koniecznie kupować.
    Event prosty, łatwy i przyjemny, ale i tak poczekam na jakieś wieści co do BB.

6. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

ewent chyba ok
    kaczki na 8 a owce na 9 tzn misja w spoldzielni z oddawaniem kolorowych wiec bedzie motywacja by cos zrobić.owszem planowalem na bahamie cos poklonować ale co mi tam

ps
    różowych galaretek 64 :D

Ostatnie edytowanie: 7 października 2015
  7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

W poprzednim, tego typu, evencie w czasie BB bez problemu poszło szybko i sprawnie, a BB na pewno będzie.

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja zbieram na las tropikalny, a żywej legendy nie amm odkrytej i kilku innych wiec ponad 500 spokojnie mi brakuje....
    u mnie kino dziala od ponad tygodnia. po 4 floreny codziennie zgarniam. moze masz cos zablokowane,
    nie wiem....
    ja krece SP w młynie, chyba ze juz mi jej zabraknie a mam wene na klonowanie to wtedy smsa wysylam tylko :p

9. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

I znowu się okazuje, że jest o.k. Wszystkie brązowe owce mam z pnącza. Mam nadzieję, że podgonię przy okazji misję w spółdzielni. :inlove:

ma-ter lubi to.
  10. Megan

Megan Komandor forum

U mnie od prawie dwóch tygodni w kinie jest komplet filmików, uzbierałam 1280 kinopunktów, które wczoraj wymieniłam na florki.

Zaglądam do kina dośc często, na początku oglądałam komplet filmików od razu, od kilku dni rozkładają sie po kilka dwa, trzy na cały dzień, lecz nadal można zdobyć 88 kinopunktów dziennie.

Kaczek i owiec miałam ponad 1300 szt każdych, skupywałam codziennie po kilka sztuk, od dawna było wiadomo że będą potzrebne, wystarczy czytać Zgadulę:)
    Połowę sprzedałam, tak samo jak brązowe i czarne owce, dwa mln sianogroszy już wpadło, resztę sprzedam jutro:)

11. chrumcia91

ja najpierw zrobie co potrzeba do eventu a pozniej co zostanie to sprzedam jak bedzie dobra cena i bedzie schodzic ;)

zonaania2122 lubi to.
  12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja akurat gwiazdek aż tyle nie mam i cieszę się że są. Gwiazdki jeść nie wołają jak ktoś ma ich za dużo tak samo jak złote banany a przecież są nowi gracze z krótszym stażem i nie maja skąd ich brać. miałam długą przerwę w grze ale grałam jak je wprowadzili gwiazdki były wszędzie nawet jakieś krzaki gwiazdkowe były a teraz nawet we wszystkich eventach nie są dopisywane do nagród a spółdzielnia też nie jest bez dna poza tym często misje są tam tak wyśrubowane w stosunku do nagród że co niektórych się nawet nie czepiam. Jedni mają odkryte wszystko innym jeszcze dużo brakuje.

13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

kaczek ponad 500 , owiec ponad 800 + ok 17 szt tych kolorowych także mi też ich na pewno nie braknie

zonaania2122 lubi to.
  14. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Kolejny fajny evencik,oczywiście go zrobię i przy okazji zarobię,kaczek i owiec mam ful wypas,roślinek teżxDxDxD

ma-ter lubi to.
  15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Rzecz jasna ... robię :)

16. Karen139

Karen139 Baron forum

Dobry wieczór;)
    Ewent robię.......takie hobby mamxDxDxD

17. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

Robię ,,,,bo jak nic się nie dzieje to nudy ;-( klikanie i do stodoły

18. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Jak to nudy? Ja wtedy nadrabiam zaległości w spółdzielni.
    W tej chwili wszędzie kaczki i owce - jutro będą szukać nowych właścicieli :D ;)

19. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

No... mam zablokowaną kasę na zakupy farmowe:) Na beton, na amen, na wieczność:)
    To z pewnością dlatego xDxDxD

20. chrumcia91

huehuehue
    ale na serio, to moze masz zablokowane reklamy na innych stronach i przy okazji na farmie. nie wiem jak to sie fachowo nazywa ale wiem ze jest cos takiego

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.