Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina54

halina54 Hrabia forum

cud prawdziwy..dostalam zimorodki z ts a z drzewek rokitnik i jarzab domowy to taki ewenement jak gram 5 lat

2. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

doberek- skonczylam- zrobilam caly ewent- hura- dostalam 6 zagrod golebi - nieszkodzi ,na mojej farmie jest miejsce dla wszystkich zwierzatek.

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam wszystkich - po evencie ..:)

trzeba założyć klub pechowców ;)..wolałam się na forum nie odzywać bo jak odkryłam TS-y to białej gorączki dostałam ...:p..szkoda klawiatury na pisanie ..po raz setny tylko napiszę nie cierpię eventów gdzie do wygrania są TS-y ..wolę "zawalczyć" o konkretną zagrodę bądź drzewko ..:)
    Gratki dla tych , co dostali zimorodki i rokitniki ...ja muszę do G&T poczekać ..
    pozdrawiam ..:)

4. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

Nie cierpisz? Szkoda, ja uwielbiam tą nutkę niepewności i te dłuuugie 5 godzin.

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

hahah u mnie od dawna nie ma tej "nutki"..TS-y są bardzo przewidywalne ..rzadko mnie pozytywnie zaskakują ( może to było jakieś 3 lata temu ostatnio ) ;)xDxD

6. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

Witam wszystkich :) U mnie event nie dokończony i już nie będzie zrobiony. Nie mam cierpliwości. Z TS-ów rokitnik i jarząb domowy :inlove: poza tym morela xl, klon palmowy xl i xxl, buk xl i xxl, pigwa xxl, dąb xl, surmia xl, pinia xxl - szału nie ma :p

7. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam wszystkich. jak zwykle jedni zadowoleni inni przeciwnie. ja nie dostałem nic z ,,nowości,,. to jest gra. jakbym za każdym razem dostawał to co nowe cóż to byłaby za przewidywalność a tak... cieszę się bardziej jak się trafi. co do BB to jeszcze przy normalnej hodowli nie miałem cofki a miksy to przecież ryzyk-fizyk. marudzę.pozdrawiam i życzę samych pancernych zimorodków:p

8. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam , a co tam już nie pamiętam kiedy wprowadzono żółwie , ale od tamtej pory z ts-ów zero żółwiej zagrody ( ukończyłem wszystkie eventy z ts-ami od tamtej niepamiętnej pory ) . Więc się zgadzam ts-y bardzo przewidywalne jeśli chodzi o mnie po tym żółwi brak , ale co tam gramy dalej .

FAJNAFARMAXXXL i szkolna16 lubią to.
  9. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

Ja ts-ów nie kupuję, po ostatnich 2 ewentach mam trzy zagrody zimorodków i 1 żółwie (nie miałam żadnych), będą następne ewenty i ts-y w nagrodach i na pewno doczekam się pancerników:p, z drzewek nic ciekawego, ale za to xxl i to cieszy, darmowe i nie ma co grymasić :)

Nutka i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  10. monka2009

monka2009 Forumowy żółtodziób

Tak zgadzam sie tylko nagrody kiepskie!!!

11. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Odkryłam tajemnicze sadzonki i kibelki. Z wartych uwagę to dziobki (już moje drugie) i rokitnik zwyczajny ( przez co mam już wszystkie tajemnicze drzewka) :D

Nutka, toDzasta oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  12. MajkowePola

MajkowePola Czeladnik forum

Witam wszystkich. Event skończony w całości. Drzewka i kibelki poodkrywane. Z najlepszych drzewek dostał mi się jarząb domowy i kowhai a z zagród dziobaki i żółwiki :inlove:. Reszta to gołębie, wilki, myszka -.- Zimorodki przysiadły gdzieś po drodze na rokitniku :p No to co, do następnego razu ..;)

toDzasta i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  13. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

masakra jak zawsze z ts czerwone krowy czerwone koi żółte jaja pomaranczowe osły to jest losowość

chrumcia91 lubi to.
  14. słowik10470

słowik10470 Aktywny autor

Dziękuję za informację, że kino działa , dostałam jednego florka w kinie- a teraz mam czarne tło - co robić, może ktoś wie?

Ostatnie edytowanie: 13 października 2015
  15. sopaja15

sopaja15 Okazjonalny autor

Z zagadkowych zagród trafiły mi się Zimorodki !!! WOOW WOOOW są takie urocze :inlove::inlove::inlove::inlove:

16. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

spróbować ponownie za chwile
    u mnie te filmy pojawiają się po paru sekundach tez - niby czarny ekran a po jakichś 10 sekundach się pojawia
    albo wejde za pare minut, poczekam i leci

a w temacie - nudno jakos event już zapomniany i trzeba do piątku czekac na następny

17. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Dokładnie, jedne z najładniejszych polskich ptaków według mnie :D
    A co do eventu to już dawno zrobiłam i też dostałam zimorodki, które zajmują główne miejsce na mojej farmie :)

toDzasta i sopaja15 lubią to.
  18. słowik10470

słowik10470 Aktywny autor

Dzięki serdeczne za pomoc

Post edytowałam, gdyż wyglądał jak sam cytat.
    SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2015
  19. bydzianka

bydzianka Forumowy żółtodziób

Świetnie! Kompletnie nie wiem dlaczego ale nie chciał mi system przyjąć wpłaty słoneczników, a pare minut później event się zakończył... Wszystkie inne wpłaty mi przyjał. Eh..

20. eMiodka

eMiodka Młodszy ekspert

Witam wszystkich :)
    Szkoda, że między 16-19.10., kiedy będzie nowy event, będę bez dostępu do kompa :( Ciekawa jestem jakie będą zadania ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.