Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ninaa01

ninaa01 Okazjonalny autor

Witam! Event skończony wczoraj wieczorem. Pnącze działa a z sadzonek 6x buk XXL, niezawodna surmia XXL, migdałowiec XXL, jodła XXL, jakieś XL-ki i rokitnik:D z tajemniczego stajennego jeszcze gorzej - tutaj z fajniejszych zagród tylko kiwi:oops:

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to i ja skończyłam event. A w darze nie dostałam żadnych nowości. Buki, pigwy, tarniny, boćki, ryby, żaby. A zapomniałabym, dostałam żółtą koziarnię.:cry:Chyba nie znam się na żartach. Pozdrawiam i życzę samych zimorodków.

3. FAJNAFARMAXXXL

FAJNAFARMAXXXL Hrabia forum

Zdobylam ostatni item- niezle musialam nakombinowac, zeby go miec-ale dalam rade- jak to mowia-masz cel i wole - to to osiagniesz

4. mandragorra

mandragorra Czeladnik forum

Evencik skończony :) i mam wreszcie żółwie :) a zimorodków niestety brak, może innym razem...

5. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Zakończone wczoraj. TS jedne z lepszych... z drzew 2 klony palmowe xxl i rokitnik (chociaż już 2 miałem) więc na +, z zagród żółwie (drugie ale pierwsze dostałem w G&T) no i zimorodki (odkryte jako ostatnie, a już straciłem nadzieję). Nie żałuję zatem straconej SP i tego że wszystko wykorzystałem na event nie mogąc poklonować innych zwierzątek.

FAJNAFARMAXXXL i draculik34 lubią to.
  6. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

niedzielne dzień dobry się z Państwem
    Niddy się nie chwaliłam ale tym razem to zrobię a więc przechwalam się - zimorodki i rokitnik .
    Reszta może to żle ale do paska / dziobaki , kiwi , sadzonki xxl, zapraszam do wymiany w g&t/

farma 96 , wyspa 266, piekarnia 5, dżemiarnia 5, kwiaciarnia 4 , SPA 5 alchemik niegodny uwagi

Martulutek i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

to możemy podać sobie dłonie

u mnie jeszcze były gołębie, żaby, bociany, i dziobaki

ostatni TS będzie za 4 godziny

a z drzewek to 2 tarniny, buk XXL * 2, grusza XL, Dab XXL, wiśnia XXL, śliwa XXL, morela XXL i morela XL, migdałowiec XXL,

8. wspolnypokoj

wspolnypokoj Forumowy żółtodziób

Event zakończony, TS-y otwarte, z zagród wyszło:
    ryby czerwone, ryby pomarańczowe, ul pomarańczowy, guano pomarańczowe, kaczki czerwone i obora pomarańczowa.

Z drzewek:morela xxl x3, morela xl, tarnina x2, jabłoń xxl, pinia xxl, buk xl, klon palmowy xxl i rokitnik x2.
    Jestem zadowolona:).

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a no własnie, a propos lipy-weszły do niej moze ulepszenia xl czy xxl?

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  10. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

A ja dopiero zaczęłam, pasza robi się w młynie, zwierzaki się klonują. Jutro wszystko pooddaję, mam tylko nadzieję, że starczy SP.

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  11. baska22

baska22 Stały bywalec

witam w niedzielne popołudnie :( z sadzonek ts lipa jestem zawiedziona :cry:
    myszy x2 , osły żółte , chlew czerwony , kameleony czerwone , szopy :wuerg:

morela xl , morela xxl , pinia xl , pinia xxl x2 , pomarańcza xxl x3 , migdałowiec xxl , buk xl , buk xxl :cry::cry::cry:

nie dany mi rokitnik ani żółwie :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  12. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

z TS z drzewek w końcu udało się i mam rokitnika zwyczajnego xDreszta do paska ale i tak jestem zadaowolona bo go nie miałam. Zagrody zbieram za 3 godziny :)

JJoanna i FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  13. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Wszyscy się chwalą to i ja się pochwalę z zagród wpadły : 1 x żółwie, 1 x dziobaki, 1 x kiwi, 2 x boki i 1 x ul pomarańczowy, najbardziej cieszą mnie pierwsze trzy pozycje:):):D. Tajemnicze sadzonki obsypały mnie bukami x 4 ale najbardziej zadowolona jestem z 2 szt rokitnika, co prawda liczyłam na jarzęba domowego - może innym razem przyjdzie do nie:);).
    Ogólnie z TS-ów jestem zadowolona, event też niczego sobie łatwy, przyjemny i zakończony:p. Walczącym życzę powodzenia

Martulutek, JJoanna oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  14. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

z ts-ów wyskoczył zimorodek - mój 2,hurrraa hurra
    reszta nie warta uwagi - aa i żółta koziarnia oczywiście tez była
    event zakończony, pnącze odpalone, teraz trzeba sp naprodukować po pustki totalne

brrrrr - zimna niedziela dziś

Anhedrea, JJoanna oraz FAJNAFARMAXXXL lubią to.
  15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

A zatem zdobyłam aż dwie nowości: dziobaki i żółwie:D. Dobry krecik, dobry.... ale może to dlatego, że klepał tylko dwie sztuki i mu nie marudziłam....:p
    Event uważam za bardzo hojny, przecież jeszcze dwa jarząby domowe mi wpadły. Jak cienko było, tak teraz jestem superfarmer.

16. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

a u mnie kret wykopał, zółtą królikarnię, żółty ul hahahahhhhaaaa, kolejne myszy, kolejne kiwi, kolejne gołębie, i stajnia czerwona, nie wiem czy jest się z czego cieszyc :D

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  17. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Zagrody odkryte:
    gołębie x2
    wilki
    żółte guano
    żółte kameleony
    żółty ul
    hmm -nie jest aż tak źle...

FAJNAFARMAXXXL lubi to.
  18. 2wnocy

2wnocy Czeladnik forum

Witam wszystkich! Z zagród otrzymałam:kozy pomarańczowe, żaby, wilki, króliki czerwone i 2xdziobaki. Drzewka to; 2x morela xxl. pinia xxl, klon palmowy xxl, tarnina, jodła xl. jarząb domowy i 5 x migdałowiec xxl. Nie udało się zdobyć nowości, ale event można zaliczyć do udanych. Życzę spełnienia oczekiwań przy otwieraniu zagród i drzewek niespodzianek!

19. mrowkolef

mrowkolef Czeladnik forum

Witam! Event zakończony. Z zagród nie trafiłem nic nowego, ale wśród drzew trafił się rokitnik zwyczajny, to dla mnie nowość. Jest ok.:)

20. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Z TS dostałam

2 x jeże
    koziarnie czerwoną
    szopy
    schronisko dla wron żółte
    zimorodek :)

a żółwi niestety nadal brak :( strasznie powoli do mnie przychodzą ale mam nadzieje że kiedys się trafią :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.