Opinie Farmerskie przedszkole

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 7 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie z zagród dziobaki czwarte, kameleony zółte-tych mam pełno, 2 gołębniki ( z 7 juz mam ), szopy siódme i piąte kiwi-dziobaki i kiwi sie przydadza :D

u mnie z klonowanie chyba koniec bo SP sie konczy. jednej tańczącej pandy mi zabrakło i 10 niemowlakow no :(

2. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam w piękny sobotni ranek :).Piękny bo słoneczny i przyniósł mi rokitnika xD, którego nie miałam i 2 tarninę oraz sporo XXL xD. Wejściówki jak na razie nie przyniosły żadnego stracha ani kwiatka :(. Teraz siedzę w kinie, bo kleci seans za seansem :p, a potem będę kończyła powoli evencik.

3. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

i tajemnicze zagródki odkryte:
    2 x żółte rodeo
    1 x żółta koziarnia
    1 x żółta obora
    1 x żółty staw z rybami
    1 x żółte... już nie żółte, ale kolorowe zimorodki xDxDxD

4. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam z TS'owy raporcik z rana.
    Zagrody : bociany, szopy, żaby, zimorodki,:inlove: kiwi i żółte farby. Jestem bardzo zadowolona zimorodki moje pierwsze...xDxD cieszy mnie też fakt że 5/6 zagród to zagrody TS'owe, może i starsze ale zawsze lepiej niż kurnik czy króliki żółte.
    Drzewka: TarninaxD 2x klon palmowy xxl:inlove:, rokitnik,:inlove: daktylowiec xxl, migdałowiec xxl, buk xl, kowhai,:inlove: buk xxl, morela xl, migdałowiec xl, klon palmowy xl,
    Ogólnie jestem bardzo zadowolona to moje najlepsze TS'y od dawien dawna xDxD

5. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

z drzewek badziew z wyjątkiem 2x kowhai i jeden jarząb domowy a tak to kolejne xl i xxl
    pozdrawiam wszystkich

0olimpia0 lubi to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hm...No powiem tak,z tych wszystkich TS-ów,to tylko wart wspomnienia Rokitnik zwyczajny i Klon palmowy XXL.TS-zagrody pominę milczeniem...Żeby w ostatnim zadaniu pnącza nie było,to bym go nie robiła,bo tylko szkoda SP było :p A co do BB,to mam kolejny powód,żeby w grę nie inwestować-same porażki od wczoraj,teraz kolejna [​IMG] Więc zabieram zabawki i mam focha :(

Ostatnie edytowanie: 10 października 2015
  7. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam. u mnie event koniec a TS drzewkowe przyniosły 3 x tarnina a reszta mniej potrzebna. rokitnika nadal brak ale może ktoś się za tarninę wymieni kiedyś. TS zagrodowe za 2,5 godzinki i się okaże co przyleciało oby to wyczekiwane a jeśli nie to trudno był czas przywyknąć. pozdrawiam w mroźny poranek.

bari06, Nutka oraz 0olimpia0 lubią to.
  8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Witam :)

no ten stajenny to strasznie od zawsze złośliwy dla mnie w tej grze
    znów ani zimorodków ani żółwi ani ani >:(nie powiem co
    żółta koziarnia, wilki, żółte strusie,szopy,myszy,pomarańczowy chlew
    a drzewka: buk xxl,klon palmowy xl, morela xl x 2 , grusza xxl, buk xl, jodła xxl, kowhai x2, tarnina, klon cukrowy xxl, rokitnik

event zrobiony :) sp starczyło na styk - przeskoków żadnych
    reasumując szału nie ma

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event zakończony wieczorem, pnącze pracuje.
    Z tajemniczych nic godnego uwagi i wszystko do paska

Drzewa:
    5 x buk xxl
    pinia xxl
    pinia xl
    kowhai
    2 x morela xxl
    migdałowiec xxl
    klon palmowy xl

Zagrody:
    2 x kiwi
    2 x szopy
    wilki
    i żółty ul

Przy okazji klonowań do eventu trafiło się

10. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

Właśnie nastawiłam 30 oaz z kozami zamiast kaczek i wczoraj cały dzień hodowała kozy, dopiero tu na forum się połapałam jaka jestem zdolna :) brawo ja :)

11. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Przepraszam, ale to mnie tak rozbawiło, że poplułam się kawą :) Myślałam, że tylko mnie się trafiają takie zagrania.
    W temacie - z eventu jestem wyjątkowo zadowolona, trafiły mi się wreszcie zimorodki i rokitnik, których nie miałam. Oprócz tego żółwie, kiwi i jakieś XXL. Wejściówki trzymam na lepsze nagrody na kole.

12. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

młyn do jutra będzie krecił papki wiec z rańca jutro koniec eventu - reszta już przygotowana
    postawiłam drzewka ts-owe i tylko kowhai się trafiło - reszta sam badziew, rokitnika ani widu ani słychu

także farma powróciła do normalności
    można spokojnie sprzątać hahaha

gadek lubi to.
  13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Właśnie skończyłam moja zabawę w evencie. Zrobione wszystko za wyjątkeim zadania z pnączem. Miejsce na wyspie mam, a SP zabraknie i tak na 8 kaczuszek. Zatem kończę, bo wolę oparami SP pokolorować 6 oaz wielbłądów.
    Z sadzonek trafiły się 2 jarzęby domowe. Zatem ..super:) Niedługo pokręcę sobie na kole, a na przez noc Budowniczy wyklepie 2 zagrody.
    Event spoko, no i mydlany trębacz jest mój :D

.Robaczek., gadek oraz Anhedrea lubią to.
  14. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

Witam.Zadanie hodowlane ukonczone,TS-y wystawione,czekam co sie wykluje.Powodzenia tym co sa w trakcie robienia eventu.Pozdrawiam.

15. mahartka

mahartka Baron forum

no i tajemniczości przestały być tak tajemnicze... ale nic specjalnego nie przyniosły.. morze morel, tarninę, buk xl, dąb xxl, pinię xl, pigwę xxl, daktyla xxl..
    z zagródek 2 gołębie, 2 myszy, kiwi, i pomarańczowa strzygalnia owiec ..
    ale za to przy inwentaryzacji paska odkryłam pomarańczowy staw koi o_Oo_O
    nie wiem skąd przyszedł....o_Oo_O

Nutka lubi to.
  16. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    TS-y odkryte a to u mnie oznacza popsuty humor (zwłaszcza w drzewkach).
    - klon palmowy XL
    - morela XXL
    - morwa XL
    - pinia XXL
    - buk XL
    - migdałowiec XXL
    - migdałowiec XXL
    - pigwa XXL
    - śliwa XXL
    - klon palmowy XXL
    - tarnina
    - tarnina
    Czyli w drzewkach koszmarnie jak zawsze. >:(

Ze zwierząt troszkę lepiej ale wymarzonych żółwi już chyba nie zdobędę.
    - ryby pomarańczowe
    - myszy
    - koguty
    - gołębie
    - zimorodki
    - dziobaki

I takie to moje farmerskie szczęście...

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Evencik skończony :). trochę się nim pobawiłam bo miałam tylko 6 zagród, żeby zabawa w klonowanie dłużej trwała. Przy okazji wyhodowałam 2 kaczuszki do kąpieli :music:. Owce były do niczego ;)(poza eventem oczywiście). Teraz jeszcze troszkę zabawy dla przyjemności, bo trochę paszy na pieski trzeba zaoszczędzić :). Cztery kibelki stoją, 2 pójdą na noc.

kybek93 i gadek lubią to.
  18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Z TS-ów drzewnych wpadł rokitnik (pierwszy , także jest powód do zadowolenia) i z ciekawszych co zostaną na polu : XXL (klon palmowy , pinia).
    Reszta do paska , za to stajenny ....... xD:cry:xD , jak zawsze moc , ostatnie wyniki tylko mnie utwierdzają w przekonaniu , żeby w żadnym wypadku nie inwestować jak są tajemniczości zagrodowe.
    Zauważyłem też , że myszy zastępują godnie bobery , tym razem 50% , pozostałe to jakiś bocian , czy inna żaba.
    Lubię jak nie trzeba siać ;).
    Idę zerknąć na Radwańską.

Bry z ukosa.

19. JJoanna

JJoanna Książę forum

Kibelki odblokowane - i oto moje " Ananaski " :

1. Dziobaki
    2. Stajnia czerwona
    3. Ranczo rodeo - zolte
    4. Obora pomaranczowa
    5. Staw z rybami - pomaranczowy
    6. Zabi staw

Czyli ogolnie mowiac - wynik nie jest wcale taki zly - nawet jestem zadowolona - zwłaszcza , ze były za darmo ;):)

Mój poziom 87 , Wyspa 189
    Targ 13 , Piekarz 5 , Przetworca 4 , Kwiaciarz 4 , SPA 4

20. yogi16296

yogi16296 Wyjątkowy talent

witam po raz drugi. TS zagrodowe przyniosły : boćki, myszy, żaby, żółte trufle i koi oraz szopy. szału i szoku to nie ma więc towarzystwo do paska a zimorodki poczekają na następne TS. pozdrawiam

bari06 i JJoanna lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.