farmerskie kolo fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 11 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy jest gdzies wykaz mozliwych nagrod z farmerskiego kola fortuny jakie mozna wygrac za zwykle i imprezowe wejsciowki?
    lub jeszcze lepiej wykaz roznic pomiedzy nadrodami obu wejsciowek?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, jest takie zestawienie: Tabela, jest tam kolumna dla trybu zwykłego i imprezowego a przy każdej z nagród znak + lub - czyli można lub nie można zdobyć nagrody w wybranym trybie. Możesz sobie nagrody w tych dwóch trybach porównać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. rysio

rysio Półbóstwo forum

co oznacza drzewo/warszat/zagroda/zwierze hoodwlane I/II/III/IV?

4. SMOD_Atena

I-IV to etapy w jakich podzielone są nagrody, np. Gracz z 20 poziomem będzie bardziej zainteresowany otrzymaniem jabłoni niż ten na 90 poziomie. Dlatego w jednym przypadku nagroda będzie miała poziom I, a w drugim IV. Informacje na ten temat znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. rysio

rysio Półbóstwo forum

no dobrze to zapytajmy sie inaczej:
    - bedac na poziomie 157 najczestszymi nagrodami z przedzialu drzewo/zagroda/warsztat sa postawy oraz zolte ulepszenia.
    Po co mi z tym poziomem zoltta grusza, podstawa kotlarni czy postawa stajni? I to obojetnie jak wejsciowka. Jak zrozumialem z ostatnich "ulepszen" te ewenementy mialy byc wycofane

aleksandra lubi to.
  6. SMOD_Atena

Na to pytanie nie mam odpowiedzi. Jak wszyscy wiemy nagrody na kole to czysta losowość i nagroda, którą wylosujesz losowana jest z puli nagród, które są na kole przewidziane. Jeśli wśród nagród jest kotlarnia lub stajnia (choć ja takich nie zauważyłam) to możesz je wylosować.
    A z tego co czytam w ogłoszeniu wynika, że:

a to znaczy, że ilość tych przedmiotów w puli została zmniejszona ale nie usunięta całkowicie.

Czy jeszcze w czymś mogę Cu pomóc?

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

ja zauwazylem odwrotnie - po tym wlasnie cytowamym powyzej ogloszeniu ilosc zwyklych przedmiotow ulepszen XL i zoltych wzrosla i to znacznie, a ilosc ulepszen XXL, pomaranczowych i czerwonych zmalala, rozowych wrecz do zera (od cytowanego ogloszenia 1x pojawila sie jako opcja na kole).
    Dla kogo sa wiec te nagrody? Po co wygrywa sie na kole bezmala bezwartosciowe rzeczy, ktorych utylizacja przez zielony express jest praktycznie w tych ilosciach niemozliwa?

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

rysio, decyzja o rodzaju nagród jakie są udostępniane na kole, częstotliwości ich występowania należy do producenta gry. Przyznam, że nie zwracam większej uwagi na to co wygrywam na kole, tak więc nie potrafię ze swojego subiektywnego punktu widzenia powiedzieć, czy jakość nagród jakoś się ostatnio pogorszyła.
    Czy masz konkretne pytania?

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie, jedynie prosze o link gdzie mozna zlozyc projekt udoskonalenia nadrod kola fortuny

10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proszę bardzo - stosowny temat możesz założyć w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów >>KLIK<< Zakładając go kieruj się proszę zasadami, jakie obowiązują w przedmiotowym dziale >>KLIK<<. W pierwszej kolejności sprawdź proszę czy podobny wątek już nie istnieje.

Życzę owocnych dyskusji nad pomysłem, a ten temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.