Farmerskie koło

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 26 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Chcę spytać dlaczego na farmerskim kole są w koło te same nagrody mam dużo zagród i drzew z których i tak nie korzystam aż żal bo na imprezowym kole to samo czy nie można zmienić na coś co się przyda ? Tak po prostu pytam bo mnie to denerwuje.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrody na Kole fortuny są stałe od momentu wprowadzenia imprezowych wejściówek. Wtedy też nagrody trochę "ulepszono", np. zniknął nawóz a wprowadzono przetwory z rzemiosła i kolorowe ulepszenia zagród i fabryk. Obecnie co jakiś czas zmieniane są tylko Jackpoty kiedy dodawany jest jakiś nowy item jako nagroda główna.

Odnośnie zmiany nagród na kole Gracze przedstawili już we właściwym dziale swoje propozycje np.:
    Dodatkowy slot do wygrania na kole,
    Ekskluzywne perfumy na Farmerskim kole fortuny,
    Koło fortuny - zmiany w nagrodach,
    Koło Fortuny - wyczekiwana nagroda.

Przejrzyj proszę Spis treści, jeśli masz jakiś inny pomysł to przedstaw go proszę zgodnie z zasadami i ankietą w dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Dziękuję ulżyło mi trochę...Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.