Farmerskie koło...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 31 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Witam. Wykręciłem wszystkie próby na kole do 0 zwykłe. Otworzyłem zdobyte skrzynie z farmerskim kołem fortuny. Okazało się że wygrałem 122 nowe próby. Ilość miejsca na nowe jest 99. Straciłem 23. Jak to jest że imprezowe dopisują się a zwykłe nie?. Chyba też się powinny dopisać skoro je wygrałem zdobyłem. Nigdzie nie jest napisane że muszę otwierać każda skrzynie za każdym razem jak ją zdobędę. Robię to raz w miesiącu. Czyli zostałem oszukany na ładnych parę prób. Nieźle :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj nowicjusz.

Na zwykłe wejściówki jest limit 99 sztuk i przy otwieraniu skrzyń trzeba wziąć tę zasadę pod uwagę. Informacja o limicie znajduje się w poradniku: Farmerskie Koło Fortuny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

iza_79 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.