Farmerskie koło nagród

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sabiba15, 28 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabiba15

sabiba15 Weteran forum

Gram już w tą grę ponad 5 lat i ile razy zakręcę kołem trafia się albo drut kwiaciarski, albo madragona, albo sól, cukier, albo eliksir ziołowy. Mam już tego chyba z ponad parę tysięcy. Nie używam tego wcale. Zmienilibyście może w końcu te nagrody, zwłaszcza że prawdopodobieństwo że się wylosuje właśnie TE nagrody jest bardzo, bardzo wysokie. Serio. Przesada.

2. halina54

halina54 Hrabia forum

Witam w klubie badziewi..drut 128 tys...eliksir 86.144 tys...mandragory 133 tys i zawsze mam prawie co drugie lub trzecie losowanie...ja sie tylko grzecznie pytam po co mi to jest potrzebne?Dzis z 60 zwyklych i 30 super nie wpadlo nawet jedno marne +1 dla roslin...po co wogole jest to kolo?Te rzeczy sa przeciez nikomu niepotrzebne

3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

sabiba15, halina54 - Wątek na temat Farmerskiego koła fortuny już tutaj na Forum istnieje -> KLIK
    W związku z powyższym tutaj temat zamykam i zapraszam na rozmowy o nagrodach z Koła do podlinkowanego wątku.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.