Farmerskie Koło Fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Koala2006, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Koala2006

Koala2006 Okazjonalny autor

Mam pytanie odnośnie trybu imprezowego na początku miesiąca lutego został wycofany Kapitan Strach jest to jedyny item którego nie posiadam na rzędzie chmur i nadmienię ze nie udało mi się go zdobyć na kole .Proszę o podanie możliwości zdobycia lub zakupu tego itemu . Item Kapitan Strach nadal jest widoczny na rzędzie chmur wiec domyślam się ze jest inna możliwość zdobycia.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na chwilę obecną nie ma możliwości jego zdobycia. Taki jest zamysł Twórców gry. Przy każdej kolejnej edycji wyprzedaży imprezowych wejściówek będzie wycofywany kolejny ze strachów. TUTAJ ogłoszenie.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. Koala2006

Zamysł może i prawidłowy a rzad chmur pozostanie bez itemu i nie będzie możliwości jego aktywowania wiec powinna być możliwość dokończenia jeśli nadal jest widoczny w rzędzie chmur.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Być może w przyszłości będzie możliwość zdobycia tego itemu, np. w evencie, misji itp. jednak konkretnych informacji na ten temat obecnie nie posiadamy.

5. Koala2006

Więc bardzo proszę o konkretna informacje w w/w temacie i nie zamykanie tematu lecz jego zawieszenie do jego wyjaśnienia .

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tego zrobić nie mogę, dlatego, że nie mam pojęcia czy i kiedy pojawi się możliwość zdobycia tego itemu. Zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. Jeśli nastąpią jakieś zmiany odnośnie Stracha, to tam informacja się pojawi.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

7. Koala2006

Ja zadałem pytanie i oczekuje na odpowiedz nie chce ponawiać tego tematu ( spamować pytania) wiec prosiłem by nie zamykać tego pytania do udzielenia konkretnej odpowiedzi ja mam czas i poczekam a ten dział jest po to by pytać i otrzymać odpowiedz która będzie pełna i zadowalająca pytającego . Nadmienię ze jeśli przez to moje pytanie i oczekiwanie na pełna odpowiedz miał bym być ukarany to bardzo proszę o zamkniecie tematu nie chce mieć nieprzyjemności .

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak jak napisałam wcześniej, nie mam pewności czy kiedykolwiek nastąpi jakaś zmiana dająca możliwość zdobycia Kapitana Stracha. Kolejne Strachy również sukcesywnie będą znikały z koła. Były one dostępne przez bardzo długi czas i była niejednokrotnie szansa, aby go zdobyć.
    Przykro mi, że moja odpowiedź nie jest satysfakcjonująca, jednak na chwilę obecną kompletna, czyli nie ma możliwości zdobycia tego itemu. Taka jest pełna odpowiedź na Twoje pytanie.
    Jesteś doświadczonym graczem i wiesz, że gra się zmienia, pojawia się aktualizacje i być może również w tym wypadku będzie podobnie, czego Tobie i zapewne jeszcze kilku graczom życzę.
    Nie jestem w stanie nic więcej w tej kwestii zrobić.
    Sądzę, że nie ma sensu, aby temat był otwarty.
    Dlatego też zamykam i życzę dobrej nocy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.