Farmerskie koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika baska22, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. baska22

baska22 Stały bywalec

Powiedzcie mi co się stało z farmerskim kołem fortuny ?
    dlaczego tak dziwnie się kręci ? Żadnej fajnej nagrody nie można wylosować !!!!!

2. litkajestem

litkajestem Moguł forum

a tego to nikt nie wie, pewnie i bog BP, ponoc ulepszyli, tylko komu? bo ja tez mam z tym problem:)
    pozdrawiam:)

3. baska22

baska22 Stały bywalec

Ulepszyli ??????
    Przecież te koło losuje same marne nagrody!! Nawet imprezową wejściówkę straciłam bo kwiatek się pokazał i co ?
    kotlarnia 8) śmiechu warte !

A może błędy znów zaatakowały biednego pana V czy jak mu tam xD

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

baska22 pan V nie odpowiada za działanie koła.
    Ja rozumiem Twoje niezadowolenie,ale proszę nie bądź złośliwa,bo to nam w niczym nie pomoże :)
    Czasami lepsze jest wrogiem dobrego i myślę,że chociaż chce się dobrze,to nie zawsze wychodzi.A wprowadzenie zmian na kole być może spowodowało wystąpienie błędów i z czasem zostaną usunięte,tak jak zawsze,cierpliwości.

P.S.Ja na 95 poziomie z imprezowych prób dostałam mleczarnię dla kóz i hodowlę świń truflowych,nie wiem po co mi to,ale to jest losowość.Tak jak sama nazwa wskazuje "koło fortuny" i raz wygrywamy nagrody lepsze raz gorsze,musimy się z tym pogodzić lub nie kręcić kołem w ogóle żeby się nie denerwować.

5. Pomimo obecności na forum ( Wczoraj o 23:54 ) więcej pytań od autorki wątku nie widzę więc dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.