Farmerskie Koło fortuny - nagrody i dyskusje.

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Jak można się nie denerwować, kiedy znowu jest wyprzedaż tych super imprezowych wejściówek, a za nie do wygrania lipa totalna???
    Obiecałam sobie , że już nigdy nie kupię, ale jednak mnie coś podkusiło i wydałam parę florenów? Chyba za mało kupiłam, bo tylko 25:)hihi i co za to dostałam? Trochę sg, pd, oczywiście gwiazdki jak zawsze, i jakieś zagrody, oczywiście nie różowe...
    W tej chwili na kole mam mleczarnie żółtą , kotlarnię żółtą, sg , skarpetę i jeszcze zagrody pomarańczowe, szał po prostu???
    Pozdrawiam:)

Poziom 200
    targ 39

2. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

masz rację , to jakaś kpina jest . ja kupuje wejściówki te pakiety po 200 i dostaje to co napisałaś ...

samo badziewie. raz na 2-3 eventy uda się wykręcić +100% :cry: różowości chyba nie widziałam

nawet .mam dość surmii xxl , pigwy i pomarańczowych uli :wuerg: wydaje realną kasę i oczekuje czegoś

więcej ... ale to chyba oczywiste. wczoraj kupiłam 2x200 wejściówek i po raz ostatni .>:(

3. tigre

tigre Fanatyk forum

Ja też i chyba przy darmowych zostanę ...bonus się trafił ale na ten pakiet zazwyczaj lepiej wskakiwało i z zielonych mam wrażenie że leprze nagrody niż z imprezowych ostatnio...losowość ok ale na imprezowym aktualizacja by mogła się producentom przytrafić bo rzeczy za przysłowiowe grosze z to na targu kupię ;) no tym razem nerwa mam choć zazwyczaj na koło nie narzekam.....

4. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Mnie to bez przerwy nawiedza brzoskwinia xxl/paskudna mandragora. Po co mi sto dwunasta brzoskwinia xxl na 12 podstawek? Mam 4000 FL[słownie-cztery tysiące florenów] wydać na podstawki? O nie! Wolę już wydać na sadzonki, paszę, imprezówki, zielone i kombajn. Mam 70 farmarek, nic nie mam poza kupnem zwykłych wejściówek praktycznie, ale co kupię, co trafię na te 35 prób? 7x eliksir, 4x mandragora, 8x sól, 2x drut, 5x cukier, 2x kurnik żółty, 2 2700 pd, 3x strzygalnię i 8000sg [2x 2000]? Wolę przeczekać i za 70 mam CMJ, na drugi na pewno te 30 wpadnie.

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2019
  5. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

mnie też nawiedza marzy mi się cmj i przetwory a w imprezowym zamiast zwykłych zagród sadzonki i stajenny :p

6. MobilisA075

CMJ się zdarza, ale bardzo rzadko, o dziwo ostatnio udało się dwa wygrać, ale na imrezowym najgorsze to rzemiosło za marne SG, nikt nie chce nawet tego kupić. A jak wygram rabarbarowy dżem albo co innego poniżej 1000SG, to ja wystawiam za 0.10, niech ktoś sobie kupi za prawie darmo. A dziś na imprezowym miałem chleb owsiany jako Jackpot i go wygrałem. To na zwykłym już dostałem 5 farmarek, mam już 40 SP na luty, mam już 100, ale nie ma co kupić, CMJ, SN i SP wykupiona. Ciekawe, kiedy wywalą te badziewie co wylatuje z pól, czyli drut, sól, cukier, eliksir i mandragorę, co i róż je wygrywam, Dlatego nie wymieniam farmarek na to, po co mi 50 wejściówek jak na tyle 35 będą te badziewia. Fle!

7. matthero

matthero Hrabia forum

Czy Wy też tak macie. Raz kręciłem pół godziny czasu i powpadało ok 6 bonusów procentowych do stodoły. Kręcę teraz to z wielką biedą wypadł jeden +100%. Od czego to zależy? Czy są jakieś godziny, w których bonusy do stodoły chcą wypadać? Czy to zależy od BigPointa kiedy kurek przykręcą ?

8. MobilisA075

Mnie to nawiedza bez przerwy skłądniki rzemiosła albo warsztaciki, oczywiście nie różowe. Jak różowe to spoko, bo dają dwa produkty, a pomarańcz i czerwień w przeciwieństwie do zagród dają jedną sztukę. Ciekawe, czy wywalą skład rzemiosła i warsztaciki oraz zagrody i drzewa
    Dostaję non stop te coś, a ani zielony, ani gigantka nie przyjeżdżają.

9. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

mnie zastanawia dlaczego na imprezowym są zwykłe zagrody i drzewa z warsztatami po co powinny być florki :p

krasnoludek10 i MobilisA075 lubią to.
  10. MobilisA075

Na imprezowych nie ma zwykłych zagód, są najmniej pomarańczowe, ale niestety za to warsztaty są często zwykłe, u mnie głównie tartak dla bobrów. Dziś zgarnąłem jakąś wejściówkę, był +1 dla upraw, ale wygrałem złoty banan, dobrze, że nacisnąłem stop, bo wygrałbym albo różową galaretkę, albo staw z karpiami koi

krasnoludek10 i tereska1108 lubią to.
  11. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

może koła działają na refleksxD

12. MobilisA075

Dziś u frania koło, dostałęm jak zwykle, 20x eliksir ziołowy :(, tartak bobrów :(, 10x sól :( i 2700pd :(. W ogóle ten eliksir i mandragora nie powinny się pojawiać, jeżeli nie mam odblokowanych tych zawodów i nie chcę mieć tego.

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wykręciłem wszystkie wejściówki, bonus się nie odobraził (pojawiał się i zaraz znikał). Do tego przegapiłem wyprzę imprezówek8)

14. MobilisA075

Ja zdążyłem, kupiłem 200, mam razem 235. Nie kręcę na razie np. w takich sytuacjach jak dziś, że na 95 poziomie jako główną nagrodę mam jabłoń xxl. Coś więcej niż żałosne te nagrody mam obecnie. Przejrzałem nagrody to od razu zamknąłem koło. Na zwykłym ostatnio kaczka do kąpieli wpadła, a na imprezowym jabłoń xxl na 95 poziomie? o_Oooo, nie! Poczekają sobie wejściówki.

matthero i krasnoludek10 lubią to.
  15. krasnoludek10

mi też a była obok bonusu 100%-.-

MobilisA075 lubi to.
  16. MobilisA075

No, ale kaczka wpadła na zielonej wejściówce. Ale jestem ciekawy, czy bigpoint zamierza zdjąć badziewie typu sól czy mandragora, aż 50-60% na zielonym kole jest prawdopodobieństwo trafienia, czy dalej nam będzie to wciskał! A gwiazdek mam 404, zbieram na magazyny, a alchemika nie chcę.
    Przy okazji, mogliby zrobić tak, że jak wejściówki się kupuje za realną kasę to są same warte rzeczy, a nie zagrody. Nie wydałem 60zł po to aby wygrywać dżemy, stroiki, wieńce, doniczki, pd, sg, gwiazdki czy zagrody. Różowe, ok, ale reszta siedzi w pasku, nie powinna się trafiać dla wron i nietoperzy, jak nie mam odblokowanych. To samo z eliksirem i mandragorą. Jak wygrywam piąty raz pod rząd składnik rzemiosła to mam efekt jak po zjedzeniu czekolady zaraz po rybie, wiadomo co, nie napiszę tego słowa, bo zaraz będzie kara, miałem przez brata miesiąc, więc dziękuję za bana i punkty karne...

17. krasnoludek10

No to +1, jeden pies.

Może niech ktoś zrobi ankietę w pomysłach (co zlikwidować i/lub zostawić oraz dodać, nawet bez podziału na poziomy), to Pan Chińczyk może się wreszcie obudzi? Ten pomysł z kasą też dobry.

tereska1108 i MobilisA075 lubią to.
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tomaszu, Tomaszu, Tomaszu... Tyle czasu na forum i nie wiesz, że już taki pomysł jest? KLIK

Ja mam zasadę kręcenia kołem w dwóch wypadkach:
    1. Gdy bardzo potrzebuję bonusu - wtedy kręcę, ile mogę
    2. Gdy na kole pojawia się szansa zdobycia przedmiotu, który mnie interesuje.
    Widząc same zbędne dla mnie przedmioty po prostu nie kręcę.

19. krasnoludek10

ale często trzeba się dokopać do bonusu:mad:

matthero i MobilisA075 lubią to.
  20. MobilisA075

Dlatego ja trzymam 235 wejściówek w pasku. Używam tylko te zielone, które rzadko dają imprezowe. Nie wiem, jak B(ędziesz) P(łacił) mógł na koło na imprezowy tryb na 95 poziomie wcisnąć jabłoń xxl jako główną nagrodę!?

matthero i krasnoludek10 lubią to.