Farmerskie Koło fortuny - nagrody i dyskusje.

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Angel, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

siedem_dni post kasuję, wątek ten nie służy do wymian podczas mini eventu GT. :)

2. kaasia66

kaasia66 Forumowy żółtodziób

Dziś wylosowałam wiązankę na zielone świątki i nigdzie nie mogę jej znaleźć?

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

A w spiżarni w stodole szukałaś? :)

4. chris975

chris975 Fanatyk forum

A u mnie dzisiaj coś takiego się trafiło :)

5. mahartka

mahartka Baron forum

oo.. dzisiaj chyba wysyp na kwiatki.. bo i mnie się udało po raz pierwszy w niego trafić xD

6. chris975

chris975 Fanatyk forum

Może troszkę kurek odkręcili bo w ostatnich dniach rzadko kiedy w ogóle były jakieś ciekawe nagrody do wygrania a o trafieniu ich nawet mowy nie było ;)
    Czyżby wkrótce wyprzedaż imprezówek? xD

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie dzis ze zwyklego 5340 x SG
    a ostatnio z imprezowych mialam 20x SN, wiazanka na zielone swiatki, 4x TNZ,10x SNZ, Wesoła lilia-to sie baaardzo ucieszylam :) , punkt zbioru pior, grusza xxl, wytwornia guano, 3160 TPD, 6230PD, 4xTNZ....

0olimpia0 lubi to.
  8. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Ja dzisiaj wylosowałam kaczkę marynarską..., natomiast niedawno na kole imprezowym wylosowałam Discoróżyczkę:).

9. mahartka

mahartka Baron forum

i znów 3 kwiatki mnie ominęły :/

10. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

A ja dostałam punkt zbioru piór kaczych :mad:Zrozumiałabym na zwykłej wejściówce, ale na imprezowej?! Tragedia.....>:(

11. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Dziś 5 razy kręciłam, pięć razy zwykła... fajne nagrody na kole widziałam, wykręciłam 5x1TNZ. Imperezowych wolałabym teraz nie mieć... przy moim szczęściu na imprezowym wykręcę na 10 kręceń 10x4TNZ.
    Jak ostatnio kręciłam imprezowymi miałam na zmianę SN i TNZ. Niby fajnie, ale czasem dla odmiany mogłoby wpaść cokolwiek innego (choćby zagroda z kolorkiem, czy jakaś fabryka, kwiatek..)
    Dobra mina do złej gry: :p;)xD:inlove::D - bo inaczej waliłabym czołem o klawiaturę lapka...

Mojabonanza lubi to.
  12. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Ja od kilku dni nic tylko sianogrosze ...

13. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dzisiaj na dwa imprezowe kręcenia mega wypaśne nagrody 8) fabryka jaj i strzygalnia królików...:oops:8)-.-:D

14. monia1125

monia1125 Hrabia forum

mi wpadła kotlarnia i papki nawozowe w małych ilościach na 4 kręcenia... więc nie narzekam :D - w końcu mogłam nie trafić kotlarni ;)

15. myszulka

myszulka Ambasador forum

Ja gdy widze na kole wypasione marne zagrody to po prostu nie krece bo na 100% sprawdzilam, ze kolo sie na nich zatrzyma

16. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Dzisiaj trzy razy kręciłam kołem imprezowym i trzy razy mi wyszedł Turbo Nawóz Zosi.

17. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Ja też wykręcam zazwyczaj marne nagrody. Na kole imprezowym powinny być wszystkie nagrody wartościowe, a nie badziewia przeplatane z 2-3 superowymi.

18. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Witam! U mnie ostatnio same zwierzęta z hodowli: struś karłowaty, pszczoła leśna, struś kwiatowy :inlove: I przy okazji mam takie pytanko: posiadam dość sporo zwykłych wejściówek koloru złotego,czy ktoś z Was zauważył różnice w wylosowanych nagrodach kiedy ich używał?

19. kapiszonka77

kapiszonka77 Czeladnik forum

_Grani_ lubi to.
  20. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Moje koło się chyba zacięło.....muszę zawieźć je do mechanika,niech naoliwi,albo co.....