Farmerskie jajka niespodzianki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika emka200, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. emka200

emka200 Forumowy żółtodziób

Witam. Po odpaleniu jajek latające zwierzątka zamiast trzymać się ogrodu ozdobnego ,na którym stoją, latają mi po głównej łące.Co zrobić aby wróciły na swoje miejsce?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

emka200, jeżeli jajka niespodzianki umieszczone są w ogrodzie ozdobnym to tam powinny "latać" zwierzaki (przynajmniej tak jest u mnie). Pojawiają się one na tej planszy na której bonus został uruchomiony (tam gdzie stoi jajko). Jeżeli u Ciebie jest inaczej, spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry. Jeżeli to nie pomoże zastosuj porady z tego poradnika: Gdy gra nie działa :)
    Zawsze możesz też wyłączyć animacje :)
    Poradnik: Opcje w grze i pasek zakładek :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. emka200

emka200 Forumowy żółtodziób

Zwierzątka tak mi latają od dłuższego czasu więc już wielokrotnie się wylogowywałam a i ciasteczka też czyściłam niejednokrotnie.Nie jest to problem który by mi zbytnio przeszkadzał w grze i myślałam, że może też ktoś tak ma ale nie widziałam żeby inni o tym pisali.Może za jakiś czas gdy zwierzaki zwiedzą farmę wrócą same na swoje miejsce.Nie mam więcej pytań i można zamknąć.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Prawdopodobnie jest to jakiś "mały" błąd wyświetlania, ale miejmy nadzieję, że w niedługim czasie wszystko wróci do normy. Na życzenie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.