Event Farmerskie Gryzmoły

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 26 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Zapowiada się fajny ewencik , nagrody też :D.

Megan lubi to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Event łatwy , roślina w umiarkowanej ilości do tego 4h , to lubię.
    Sporo wejściówek , pnącze dobre , zapasy CMJ wystawiam na targ xD.
    Itemy tym razem w normie , bez petardy.
    Tęskniłem za sianiem .... żarcik :p , ale zrobię na luziku.

Bry przerysowane.

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Całkiem fajne nagrody, warto zrobić ten event. Tylko 5 roślinek na początek?- zwykle dostawaliśmy 10, chyba że były dwie do siania. "Wypadajek" dużo ale do zrobienia. Podoba mi się, że wykorzystywane są zapasy ze stodoły - deski, farba. Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2015
    agi31, 11eveline oraz Megan lubią to.
  4. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Dobrze, że nie na mój targ - bo ja mój zapas też chce sprzedać! xD:p;)

.Robaczek. i blazers lubią to.
  5. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

na to, że to narzędzie wpadłam tuż po tym, jak kupiłam na rynku sporą ilość palety farb :pxD

6. 11eveline

11eveline Książę forum

:)Event nawet fajny. Roślinek dość dużo do posadzenia, ale dobrze, że na całej farmie. Też zastanawiałam się jaka farba, ale zerknęłam do stodoły i siedzi tam ponad 1400 sztuk i 17 tys. desek. :)

Megan lubi to.
  7. countyside

countyside Młodszy ekspert

Nagroda końcowa pnącze, które będzie dawać cmj bardzo mnie cieszy :D, bo odciąży trochę kupowanie cebuli i orzechów laskowych

8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U Greków, Węgrów i Niemców jest, że na start 10 dostajemy

9. Megan

Megan Komandor forum

Dla samego pnącza warto zrobić event i raczej postaram się go ukończyć:)

Najpierw przeczytałam poradnik i aż sprawdziłam stan desek, wystarczy jest ich 800szt.

blazers i .Robaczek. lubią to.
  10. -wiciu-

-wiciu- Forumowy żółtodziób

W poradnik napisane jest:

Do wykonania jednego szkicownika potrzebujemy: 10 x tęczowa roślina, 5 x flamaster, 6 x deska. Podstawowy czas produkcji: 15 minut (z runą: 13:30)

a w tabelce "Razem" do produkcji szkicowników napisane jest, że potrzeba 550 sztuk tęczowej roślinki, czyli tak jak by na jeden szkicownik potrzeba było 10 sztuk.

eliza9070 i visa77 lubią to.
  11. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Niestety z CMJ wszyscy mają ten sam pomysł...

Petunia lubi to.
  12. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Bezbłędne OO to byłoby dziwne. Może będzie sprostowanie.

.Robaczek. lubi to.
  13. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Natomiast u Niemców i Węgrów masz takie podsumowanie:

Czyli do zadań 12 250 eventówki + 2750 do szkicowników. Łącznie 15 tys roślinki trzeba.

14. countyside

Tytuł eventu w kalendarzu brzmi "wakacje pandy" , więc hodowałam sobie te pandy, bo myslałam,że będą potrzebne, mam ich ponad 230 szt, a do niczego jednak tu sie nie przydadzą. No cóż, ale od przybytku głowa nie boli, będzie co kolorowac w oazach xD

15. jowisz08

jowisz08 Okazjonalny autor

też pomyłka farmerów----drewno wysprzedane ,a potrzebne deski ,,,,może ja coś się niedoczytałem--

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Event fajny, sporo siania ale tylko jedna roślinka tak lubię :) Nagrody też całkiem fajne szczególnie pnącze, oczywiście robię ... Tylko te deski co prawda mam potrzebną ilość ale po expresie ciągle braki z nimi. Ale chyba to celowe działanie xDxD

17. countyside

O błędy w poradniku nie powinniśmy sie martwić, do jutra wszystko naprawią :p;)

.Robaczek. lubi to.
  18. 11eveline

11eveline Książę forum

A ceny na targu spadają. Pamiętam, jak kiedyś kupowało się po ponad 130 tys. SG, a teraz 40 tys, za sztukę. Co 48 h jedna sztuka będzie wypadała - super. Tylko co ja zrobię z tym cukrem, używałam go tylko do produkcji CMJ;)

baska22 lubi to.
  19. Megan

Megan Komandor forum

Miałam kupić przepis na CMJ, czekałam na obniżkę i teraz nie będzie mi się spieszyło z zakupem tego przepisu.
    Ja jestem zadowolona, przynajmniej samemu się uzbiera do eventów i na swoje potrzeby:)

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Chętnie ci podrzucę desek u mnie w stodole mam ich ponad 37 tys xD
    Mogli by dać kombajn za pół ceny bo już na resztkach paliwa jadę a szkoda mi kuponów lubię je chomikować xD

0olimpia0 i .Robaczek. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.