Farmerskie Gryzmoły -wymiana flamastrami

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Patrisia91

Patrisia91 Forumowy żółtodziób

Bardzo proszę o flamastry, odwdzięczę się :)

2. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Wójt_Jędrek pilnie potrzebuje flamastrów! Bardzo proszę o pomoc! :)

3. sqra

sqra Czeladnik forum

Brakuje 146 flamastrów, pomocy ....

juz skonczylem, dzieki za pomoc

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2015
  4. .mimik.

.mimik. Okazjonalny autor

to ja dla odmiany prosze o flamastry :D brakuje mi az 200 bez waszej pomocy nie dam rady proooosze pomocyyy:cry:

5. narew

narew Forumowy żółtodziób

Bardzo proszę o pomoc :) Zostało mi do zebrania 129 flamastrów, a wypadają jakby nie chciały, jak mi się uda to dzięki wam wreszcie skończę jakiś event :) Z góry dziękuję

6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

rozpoczęłam nierówną walkę z czasem po 4-dniowym "niebycie" bardzo proszę o flamastry

7. -pablolandia-

-pablolandia- Książę forum

3 flamastry potrzebne do zakończenia eventu :)

8. Hpierzga

Hpierzga Forumowy żółtodziób

zapraszam sasiadów Hpierzga

9. Sławny15

Sławny15 Forumowy żółtodziób

Pozdrawiam wszystkich z rana.Chętnie wymienię się flamastrami.Mam 5 na wymianę.Zapraszam.Piszcie.

10. iwonapaweł

iwonapaweł Forumowy żółtodziób

nadal potrzebuję flamastrów. Chętne się wymienię

11. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Brakuje mi jeszcze około 100 flamastrów. Pomocy!

12. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Bardzo wszystkich proszę o pomoc, flamastrów jeszcze "tylko" 75, jest szansa! Piszcie sówki to odeślę!

13. kiwi-92

kiwi-92 Forumowy żółtodziób

błagam poratujcie flamastrami kiwi-92, kto ma zbędne prezenty, bo nie zdołam ukończyć ostatniej części zadania, darczyńcom z góry serdecznie dziękuję​

14. FARMANIAC66

FARMANIAC66 Forumowy żółtodziób

podobnie jak przedmówcy, brakuje mi flamastrów, mam do oddania/zrewanżowania się 6 flamastrów aktualne do jutra do 13:55, jeszcze "tylko" 133 flamastry brak, piszcie i przysyłajcie na FARMANIAC66, odsyłam niemal natychmiast po otrzymaniu
    proszęęęęęęęęęę

15. qunik33

qunik33 Czeladnik forum

bardzo proszę o flamastry. Ratunku! odwdzięczę się :)

16. piotrs

piotrs Książę forum

mam 4 flamastry na wydanie-proszę o sówki

17. annanan1

annanan1 Okazjonalny autor

Będę wdzięczna za flamastry :). Mogę się również wymienić.. Proszę o sówki... Potrzebuję jeszcze ok 150 :(

18. elahela

elahela Forumowy żółtodziób

Bardzo proszę o pomoc Zostało mi do zebrania 110 flamastrów, a wypadają jakby nie chciały, lub mnie nie lubiły:( jak mi się uda to dzięki wam wreszcie skończę event,marzy mi sie pnącze:) Z góry dziękuję

19. bimbledonia

bimbledonia Wielki mistrz forum

Po całonocnych zbiorach wysoko punktowanych roślin uzbierałam 62 flamastry... Po wrzuceniu produkcji szkicowników brakuje mi jeszcze 158 flamastrów, a muszę siać roślinę eventową, z której wypada tyle co kot napłakał. Jakby ktoś miał zbędne flamastry, to bardzo chętnie przyjmę :) Bez wsparcia jakoś marnie widzę szansę zakończenia zadania... :(

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczu o nicku,który ma kilka znaczeń,w tym też określenia wulgarne - Twój post usuwam,a Ciebie proszę o zgłoszenie się do Pomocy Technicznej w celu zmiany nicka : >>>klik<<<.
    Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum : >>>klik<<<,a szczególnie z poniższym punktem :

Tym razem upominam słownie i bardzo proszę o zastosowanie się do mojej prośby.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.