Opinie Farmerski pokaz mody

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

a ja je schowalam do paska w kilka dni po evencie i do tej pory tam siedzi w kacie:)
    wyjatkowosc tej xxl polega pewnie na tym, ze daje 6 narzedzi zamiast 2 tak jak podstawa, dlatego rosnie az 20h.
    niech siedzi w pasku, nawet wyslac na gt tego nie mozna:(
    a event oczywiscie robie, jestem uzalezniona od eventow i nie potrafie odpuscic nawet kosztem wolniejszego wbijania poziomow i realizacji misji w spoldzielni:):):)
    i tak do 300 nie doczlapie to co bede sie spieszyc:):):)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Drzewo narzędzi było do zdobycia podczas eventu Warzywna Impreza w 2018 roku.
    Czas wzrostu ulepszenia XXL jest wprawdzie taki sam, ale ulepszenie będzie dawało 6 narzędzi zamiast dwóch.

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech a ja tyle sie naszukałam, biegne szczęśliwa ze sie udało odszukać i juz mam wrzucać a tu ktoś mnie wyprzedził :cry:

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Niezawodna pamieć wsteczna,dziękuję za przypomnienie Zetko:)

5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

dzieki za przypomnienie;)
    o matulu:sleepy:, tyle czasu czekac i 4 narzedzia wiecej?xDxDxD, to przeciez ze skrzynek wiekszy porzytekxD,
    polecialam szukac z ciekawosci, ale nie znalazlam:), ale, prawda, wole skrzyneczki;)
    aha, posialam trzcine i len na jutro, moze wypadajki dopisza;)
    roslinki potrzebuje do misji, jeszcze brak 300 mln do lvl 222, moze szybciej wpadnie jak to drzewkoxDxD

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2020
  6. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Czytam o tym itemie ze sloniami i czytam...co event... hahahhahaha
    Powiedz, prosze co to za item. Jesli mam to ci go wysle przy najblizszym G&T :) :)

Evencik...jeszcze nie wiem czy bede robila. Pomysle jutro...

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kurka, ale dałem ciała.
    Odebrałem +1 od Franka.
    400 badyli poszło!
    >:(:mad::cry:

8. Pryku

Pryku Weteran forum

ahahahaha :D moze nawet wiecej bo przeciez mozna to wziasc nawet wieczorem ;p

9. hlnrys

Badyl z wodą i kupą 4:41.
    Bonus od Franka to +1/4h więc tylko jeden zbiór - 400 szt.

10. Pryku

Pryku Weteran forum

No to tak, ale jesli ktos cyknie super nawoz to wiecej zyska, to mialem na mysli.

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

-.- To po co ja moje strusie do stodoły wczoraj zagoniłam?Nie było się wcześniej decydować,hm?:p Teraz już sama nie wiem-robić,nie robić,bo po co mi 2 słonik....o_O :pxD:cry:xD
    No nie co event-nie w każdym jest item ze słoniem :p

12. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Hahhaha...ja mam wrazenie, ze czytam o tym biednym, upragnionym sloniu w kazdym :) :) :) Nic zlego rzecz jasna, ale wreszcie przyklulo moja uwage :)
    Mam jakies na stanie, nie zwracalam na to uwagi, poki nie zaczelam ciagle o tym czytac :) :)
    Jesli nie masz ktoregos to wrzuc fotke, moze mam to ci oddam :) :)

Event: zobacze ile wyleci rupieci i wtedy zdecyduje. Ot tak nieczysto zagram :)

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam chyba już wszystkie,które były do tej pory :) Ot,taki farmerski fioł...xD
    Co do eventu,to zacznę,bo zielsko dojrzewa,to szkoda nie spróbować...

14. hlnrys

Dwa, to zawsze lepiej jak jeden.:D

15. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerska brac;)
    wywalilo mnie teraz dwa razy :sleepy:, raz, normalka, a ten drugi, to moze jakas niespodziankaxD
    przed chwila kliknelam na codzienny prezent, troszke za wczesnie, ale nawet jak roslinki zbiore +1, to tez uciecha;)
    Pozdrawiam, i powodzenia w wypadajach;)

16. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Robię event, bo w końcu po krótkiej przerwie trzeba się porządnie za jakiś event zabrać :p
    Pnącze ładne... :inlove:

17. hlnrys

18. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

dlaczego ta farma tak zamula?! minutę wodę kombajnem się dodaje do eventu :mad::mad::mad:

19. hlnrys

20. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

u mnie tez muli,nie mozna zbierac ani siac

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.