farmerama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anek056, 16 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anek056

anek056 Czeladnik forum

gram w Farmeramę już kilka lat i dobrze wiem , że ciężko jest wymyślać nowe zadania i ciekawostki.... tyle tylko , że od dłuższego czasu farma zmieniła sie w ... właśnie nie wiem co... najchętniej stawiam te dziwaczno-cudaczne smoki różne rejsy zgrzybiałe domki i tym podobne urządzenia z których wylatują różne skrzyneczki z różnymi rzeczami... fajna zabawa tylko nie mam gdzie wszystkiego stawiać :( i tak zawsze z wielką fascynacją czekam co wyleci ze skrzyni z rybami.... staniki ... dzbanki... teczki... garnki... hitem było dziś gdy ze skrzyni z sianogroszami, dokładnie z 74 skrzyń wyleciało 203 tysiące sianogroszy... i te ceny... zastanawiam się czy to ma nam uświadamiać do czego dążymy w realu ? i złote banany... może jednak należałoby sie skupić na tym czym Farma była na początku ?

RosesFarm i Rielle78 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

anek056 nie wiem czego się spodziewasz w takiej grze, ale z tego co piszą Gracze to jest wielu, którzy dobrze się bawią i każdy ma swój cel w grze. Jednym zależy na posiadaniu różnych rzeczy, innym na jak najszybszym wbijaniu kolejnych poziomów a jeszcze inni grają sobie na spokojnie, sieją, zbierają, hodują zwierzęta czy bawią się w eventach tak aby choć na chwilę oderwać się od codziennych obowiązków, itd... Ja też gram już prawie 10 lat i szczerze mówiąc nie chciałabym aby gra cofnęła się wstecz, dobrze że pojawiają się co jakiś czas nowe funkcje, przedmioty i wydarzenia bo gdyby cały czas było tak jak na początku to nie wiem czy zbyt szybko by nam się to nie znudziło :)

Jeśli jednak masz jakieś propozycje/ pomysły to zapraszam do przedstawienia ich w specjalnym do tego celu utworzonym dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

aleksandra, Alicjanastka oraz zx221 lubią to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Brak kolejnych pytań, wobec czego wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.