Farmerama zniknęła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika franczeska062001, 23 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Nagle wyrzuciło mnie z gry. Po odświeżeniu strony pojawia się komunikat, że witryna jest nieosiągalna. Czy zdarzyła się jakaś awaria? Dodam, że ciastek jeszcze nie czyściłam, bo boję się, że z forum też mnie wyrzuci:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

franczeska062001 być może wgrywana była jakaś poprawka, nie mamy żadnych informacji o awarii ani też zgłoszeń od Graczy. Zamknij proszę przeglądarkę, otwórz i ponownie zaloguj się do gry.

Daj proszę znać czy problem nadal występuje?

3. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Atena Twój post zadziałał jak czarodziejska różdżka :D - nawet nie zdążyłam zamknąć przeglądarki. Może niepotrzebnie wpadłam w panikę, ale drzewiej różnie bywało:p W każdym razie dziękuję:D Myślę, że problem się nie powtórzy i wątek można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, cieszę się, że już wszystko działa jak powinno i niech tak zostanie :)

Pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.