Farmerama na telefonie.

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Beskid, 11 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Wasze odczucia co do puffina

1. Bardzo dobry program

100,0%
  2. Dobry program

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Słaby program

0 głos(ów)
    0,0%
  4. Beznadziejny program

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Beskid

Beskid Forumowy żółtodziób

Witam pewnie większość z Was chciałoby grać na telefonie w farmeramę na telefonie.
    Aplikacji nie ma więc jak tu grać?
    Z pomocą przychodzi Puffin.
    Puffin jest DARMOWĄ przeglądarką umożliwiają granie na telefonie w gry przeglądarkowe.
    Jak zacząć?
    Pobieramy puffina.
    I w zasadzie to koniec teraz wystarczy wyszukać farmeramę i zacząć grać.
    UWAGA:
    NIKOMU nie sugeruję pobierania puffina, jedynie chcę przekazać, że istnieje tak możliwość grania na telefonie w farmeramę ja sam gram na puffinie nie tylko w farmeramę i NIGDY nie miałem mimowolnie zmienionego hasła ani nie utraciłem konta w żadnej gry.
    Nie odpowiadam za wasze konta.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Beskid ten dział nie służy do takich sugestii, jest jednak wątek, w którym Gracze dzielą się swoim doświadczeniem w grze na telefonie, o przeglądarce Puffin również tam jest mowa. Zapraszam do lektury, ewentualnie dalszych rozmów tutaj:
    >Farmerama na urządzeniach mobilnych<.

Ten wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.