Opinie Farmerama na lodzie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a z czego zbierałeś? i jakie były roślinki drzewa zagrody?

edit

ja ze wszystkich łąk na farmie dostałem 126(na głównej ze176 goździków z małych pól, i 26 śliwek, dzika było 5 niedźwiedzi, goździki na 156 polach małych i po bokach śliwki i kilka jabłek a na leśnej same zagrody niedźwiedzi z czego 10 zagród pomarańczowych a reszta zwykłe, a po bokach śliwki

co do baha plantacja i wodospady 131 pól wszystko na baha w karnegi olbrzymiej dało 71 co razem wyskoczyło 197 wypadajek :)

Ostatnie edytowanie: 2 maja 2018
  2. danusias23

danusias23 Książę forum

262 u mnie. Ale nie obyło się bez wpadki - zapomniałam spożyć BN i Kerstol ...

3. mlodyfarmer

mlodyfarmer Czeladnik forum

NIe mam roślinek?

4. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Na Farmie rosła goryczka, Baśka 2 łąki w karnegii, a wodospady w drzewach.

Efekt poniżej :)

Powodzonka wszystkim biorącym udział w evencie :)

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

U mnie 353 krążki; pół leśnej i kawałek wodospadów jeszcze czekają na zbiór. Miałam karnegię i różę igiełkowatą.

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

z drzewek na wyspie i goryczki na farmie i moich magazynów wyleciało 322 krążki, póki co bez bonusów - będę siać powoli...

dotikampo i olgs3 lubią to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

168x karngia
    382x karczoch
    120 krążków.

Z nimi nie będzie nikt miał problemu.
    Tu będzie bój o rośliny i tylko patrzeć pomocnej dłoni BP w postaci wyprzedaży SN i TNZ.;)

Jak już pisałem, robię bez demolki, na luzie.
    W tym układzie na komplet nie mam najmniejszych szans.
    Ciekawe ile itemów 2x2 wycisnę.8)

8. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)

Event robię - pnącze należy do tych, które wolę mieć w swojej kolekcji na poczet kolejnych wydarzeń. ;) Nie wiem, czy na nagrody dodatkowe starczy mi czasu, ale podstawę zamierzam wykonać w całości.
    Na chwilę obecną sytuacja wypadajkowa, przy użyciu moich stałych metod (JC + pnącza), wygląda następująco:

Na polach rosły goździki i kargenia olbrzymia. ;)

9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na początek 295 wypadajek ale jeszcze nie wiem czy i ile zrobię:music: Powodzenia w evencie:)

10. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Obawiam się że taka będzie tendencja w eventach - wypadajki nie będą stanowić takiego problemu, za to roślin do wysiania będzie co nie miara. Było to widać w poprzednich eventach, a że się pewnie sprawdziło, to raczej już tak zostanie.

A ja dalej mam wątpliwości czy chcę robić cały event. Na razie sieję, może mi się w trakcie bardziej zachce :p

dotikampo lubi to.
  11. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) u mnie 186 :wuerg: krążków : koniczyna + drzewa , kalczoch + drzewa , wodospady - drzewa.
    Powodzenia w hokeju :D.

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

u mnie nie ma zakłóceń w ogrodzie :)

roślinki posiane, dojrzeją za 40 minut i półtorej godziny, no nie każdy ma możliwość użycia sn :D

13. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

ech... u mnie zawsze problem z wypadajkami roślinki zawsze potrafie uzbierać a wypadajki nie. Dziś z goździków drzewek i zagród a także z papryki wypadło mi całe 102 krązki :(

bari06 lubi to.
  14. magros

magros Nadzorca forum

u mnie na razie354 wypadajki

15. adikab

adikab Ekspert forum

248 sztuk no i oczywiście po raz kolejny sieje bez białej niewinności i kerstolu xD

16. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Mam 266. Ciakiem nieźle jak na mnie.

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko ze,na wypadajki eventowe pnacze nie bedzie dzialac....

18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jedną minigierke zamierzam rozegrać dla podtrzymania tradycji , ale tak ...siać i siać ? To nie moja bajka.
    Wypadajek na razie koło 60. Na jedną gre jak znalazł. Zostały tylko badylki. Dam radę , nawet jak nic na farmie nie zdemoluję. Wysieję gdzie mi sie uda. Miejsca za wiele nie ma, ale czasu wystarczy. W końcu to... jedna gra :)

hlnrys lubi to.
  19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.