Opinie Farmerama na lodzie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Właśnie,co do pnącza.Teraz to tylko 5%,ale kasztanek też na początku na kolana nie rzucał i również daje 5%,a teraz wiadomo jakie to duże ułatwienie z uszlachetnianiem i resztą.Ciągle mowa o nowych przepisach. Nie wiadomo co tam szykują dla nas.Gram na tyle długo,żeby wiedzieć,że lepiej starać się zdobyć wszystko.

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Zdobyłam pnącze i 3 itemy , ale na ostatni za 90 zabraknie mi talarków :wuerg: za dużo tego siania i do jutra nie zdążę. Może na G&T uda mi się zdobyć item , a jak nie to nie będę płakać xD, narzędzi mam po dostatkiem :D.

0olimpia0, eumina77 oraz niebo016 lubią to.
  3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam :)
    Ja zaczęłam od najdroższego itemu i samego pnącza - wykupiłam je w pierwszej kolejności- a potem następne aż do najtańszego. Pomyślałam, że jeśli nie uda mi się wszystkich wykupić to ten najtańszy mniej mnie będzie kosztował na G&T . Na szczęście jakoś się udało i dziś pnącze już działa. Wpadły też 2x żyrafy i z ostatniej tajemniczości tak długo wyczekiwany nosorożec:D:D. Nie jestem pewna czy wszystkie tajemnicze zagrody były z obecnego ewentu - miałam ich 11- ale w sumie to nie ma znaczenia, najważniejsze że nareszcie się udało :p
    Życzę by i u innych było podobnie:)
    Edycja; życzę by u innych było jeszcze lepiej:D
    a co Wam będę żałować :p;)

Ostatnie edytowanie: 7 maja 2018
  4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Event zakończony. Rośliny mam jeszcze na jeden mecz tylko brakuje wypadajek. Jak rano wypadną to będzie trochę więcej GT. Zastanawiam się czy nie kupić tych najdroższych itemów bo zagrodę dla nosorożców mi wybudowano :) Na razie nie ustawiam farmy bo nie wiadomo co będzie w evencie, który rozpocznie się 9 maja

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Przekonałaś mnie wziełam pnącze i jeden item... na tyle mi zostało talarków. Czeka mnie sporo szukania podczas G&T :oops: ale dam radę :) poszukam jakieś ciekawe fanty w zamian to może je jakoś zdobędę. ;)

kalinamala i -Batka74- lubią to.
  6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

napisz jakich itemów Ci brakuje już widzę z telefonu gorzej widać

7. kecaj6508

kecaj6508 Młodszy ekspert

Nosorożec "śpi" w zagadkowej "chrom" czy "miedź" ???

Edytowałam oddzieliłam cytat od posta

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2018
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nosorożec jest w Wolframie, do zgarnięcia na planszy.
    W sklepiku tylko sokół/żyrafa.

Marrylan i kalinamala lubią to.
  9. kecaj6508

kecaj6508 Młodszy ekspert

Dzięki

zzizzie lubi to.
  10. Staszek230457

Staszek230457 Czeladnik forum

Witam , czy wie ktoś co się stało że nie mogę grać w hokeja ... zablokowało mi gre ?????

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zagram dopiero za 1,5h więc nie pomogę :(

kochani będzie miał ktoś na zbyciu ten item za 75 talarów "zwycięstwo na lodzie" ??? już nie uzbieram talarów na niego. Dozbieram tylko na ten za 45.
    Mam 750 krążków, a brak eventówki :cry:

12. danusias23

danusias23 Książę forum

Jak Wy to robicie, ze macie tyle krążków, ja mam 2 tys i 3 tys eventówki w zapasie a brak krążków... no ale na noc siałam tą niebieską eventówkę.

abc2016 lubi to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

za chwile sie konczy event a ja mam tylko pnącze i ...1 item(młodszy napastnik),ale za to zgarnełam TS(na wyspe) + SP + imprezowe wejsciówki,moze sie uda na GT pozostałe itemy zgarnąć 8),zobaczymy 8) a jak nie to bedzie świecić pustką :(

Marrylan lubi to.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja na luziku nazbierałem 171 GT.
    Kupiłem itemy: "Mało brakowało" i "Zwycięstwo na lodzie", oraz 10 szt. SP.
    Liczyłem na dwa duże itemy, ale z celowaniem kiepsko i te brakujące GT przestrzeliłem.
    Na naklejkę zabrakło GT, zostały 2. :cry:

Marrylan lubi to.
  15. -senait-

-senait- Hrabia forum

skończyłam rzutem na taśmę :)wypadajek ponad 800 w plusie natomiast rośliny musiałam podgonić dopalaczami i tak na styk się udało...za krążki dziękuję sąsiadom byli rewelacyjni:D:Djesteście super

16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

gwiezdne talary to można gdzieś kupić?? brakło mi 4 szt do itemu

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie. Są do zdobycia w grze. Możesz sobie koszyk kupić..

18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Dziękuję za odp.. no niestety więc czeka mnie szukanie itemu na gt :)

Sookie lubi to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

udało się zdobyć ten item za 45 talarów... ale zobaczcie na styk roślin. Kilka sztuk mniej i zabrakło by mi na ostatnia grę. 8) resztę szukam na G&T

bari06 lubi to.
  20. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Wybrałem jednak dwa najdroższe itemy i imorezowe wejściówki

abc2016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.