Opinie Farmerama na lodzie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

też nie dawno dopiero się ich dorobiłem , ale już 3 zagrody :)

niebo016 lubi to.
  2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

grać skończyłam bodajże w piątek, ale event zaliczam do udanych - na samym nawozie zarobiłam dobre 10 mln 8)

Post edytowałam poprawiłam wyrażenie na bardziej odpowiednie.

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 maja 2018
  3. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Witam moje pierwsze nosorożce. :inlove:

4. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

pnocze itemy plus kombajn wyszlo 40 gier

niebo016 lubi to.
  5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    powiem jedno, zeby zawsze tak wypadajki lecialy, hmm, marzenie;)
    ja jeszcze klikam, spokojnie:)
    Pozdrawiam, milego dzionka;)

6. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Pnącze już odpalone:inlove:obsiałam pola jeszcze to wszystkie banany ze sklepiku skubnę przydadzą się, a szkoda żeby reszta talarków przepadła, dogram i w sklepiku spożytkuję :pczasu sporo do końca to się poślizgam na tym lodzie jeszczexD Miłego dnia życzę wszystkim farmerom:)

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Będę narzekać...Najnudniejszy,najbardziej żmudny i najbardziej wkurzający event od dawna.Pnącze zdobyłam,oczywiście.I mimo,że zbieram regularnie,troszkę sn podsypałam,jakiś bonus skromny się po drodze trafił,talarków starczyło na 3 tsy i imprezowe wejściówki.Przez telefon w hokeja grać nie umiem,więc event kończę jutro przed pracą.

niebo016, Daisy44 oraz Odilia lubią to.
  8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. evencik w zasadzie zakończony. co chciałem to mam ze sklepu, pnącze też. ts-y tradycyjnie do paska. żadnych rudzików a o nosorożcach nie wspomnę. najlepsze jak dla mnie to foki w pomarańczu. pasek się ucieszył. no masakra ale nie ma co marudzić nie po to się gra coby teraz biadolić. coś tam jeszcze wpadnie bo szkoda monet i do następnego. pozdrawiam

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ze sklepiku wzięłam więcej niż plan max zakładał, ale wciąż mam krążki, więc sobie pojeżdżę - pewnie do końcaxD Potem wystawię moje TS-owe skarby, skrzywię się na widok setnego tygrysa czy łasic, zgarnę wszystko do paska i przygotuję pola do kolejnego eventu:D

10. Łączek

Łączek Forumowy żółtodziób

Cześć a ja dzisiaj dzięki eventowi wygrałem czerwone króliki

11. betty10

betty10 Zaawansowany

pnacze odpalone :) wykrecone na kole +100 % i +200 % wiec trzeba skorzystac i siac dalej :D:D:D:D

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Podpisuję się pod tymi słowami obiema rękami8) a jakby jeszcze dało radę to i nogami bym się podpisałaxD Sieję coś jeszcze ale dziś już chyba zakończę bo nie mam ani chęci ani czasu. :wuerg:Event miałam początkowo robić dla pnącza ale mi się odechciało, no to wzięłam trochę różności8) może jeszcze coś ugram a może nie... za dużo siania tym razem ... naprawdę:wuerg:

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Pnącza nie mam, kilka drobiazgów ze sklepiku zebrałam ale już kończę ten event. Faktycznie, trochę nudny ale farmarki zawsze się przydadzą :)

14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

U mnie pnącze odpalone przedwczoraj, a ze sklepu kupiłam tropikalne zagadkowe drzewa, SP, imprezówki, farmarki. Teraz czekam wszystkie zagadkowe drzewa i zagrody upolowane na lodowisku. Nie spodziewam się cudów, ale co będzie to moja farma zawsze chętnie przyjmiexD. Powodzenia życzę wszystkim, którzy jeszcze walczą.

15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

pnącze zdobyte już pracuje chyba ze dwa dni z 10 TS jedne żyrafy reszta do paska,a tak po cichutku liczyłam na nosorożce

16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

A ja mam dylemat, dopiero uzbierałam na pnącze z itemami i nie wiem czy je brać
    czy wziąć inne fanty a pnącze sobie odpuścić.

leloszek373 i niebo016 lubią to.
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

miałam podobny :) ale odpuściłam pnącze i wzięłam gwiazdki, SP, SN, wejściówki i teraz myślę co tu jeszcze wziąć.

niebo016 i oset53 lubią to.
  18. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Event skończyłam. Po prostu nie mam ochoty dłużej go robić. Wzięłam ze sklepiku co mnie interesowało i na tym koniec. Nosorożce nadal omijają moją farmę szerokim łukiem :(. Trudno. Kiedyś zdobędę.

leloszek373, niebo016 oraz oset53 lubią to.
  19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ostro, w ostatniej grze, trafiłem w bramkarza :D i drugi raz też, a za trzecim, jak chciałem do bramki to akurat bramkarz dostał, i 5 talarków mniej hehehe, a to była już ostatnia gra, wziąłem 5 imprezowych wejściówek na koło, odpalam i zdobyłem łącznie 34 super pasze i 1 złoty banan :D, idealnie bo akurat mam etap klonowania :D

a z meczu dorwałem zagrodę wolfram, ostatnia szansa na nosorożce :D :)

niebo016 i oset53 lubią to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja bym tam brała pnącze... te inne fanty są mocno średnie i/lub łatwe do zdobycia.
    A pnącze - w tej grze naprawdę nigdy nie wiadomo, co się może przydać, te 5% narzędzi więcej może kiedyś o czymś zadecydować.
    Ale co ja tam wiem 8)

Mam komplet itemów (bez pnącza rzecz jasna) i do jutra pewnie jeszcze coś zgarnę... szkoda że nie bardzo mam co zgarniać w tym sklepiku.

Rozgrywki fajne, ale event nudny tragicznie -.-

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.