Opinie Farmerama na lodzie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 1 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Do startu jeszcze daleka droga

2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Hej:)
    O tym, że krążek przejdzie tą wąską uliczką między przeciwnikami nawet nie marzę...xD chociaż... to oznaczałoby dodatkowe 4 GT:D
    Na poważnie, chodzi mi o to, że przy takim podaniu najpierw trafiasz GT, a potem w przeciwnika i krążek wraca do Ciebie. Tracisz próbę, ale po takiej kombinacji zamiast 4 GT w jednym podaniu masz 6 GT w trzech podaniach - w tym w jednym straconym. Jak się dorobię większej ilości roślin, to pokombinuję w praktyce.

leloszek373 i olgs3 lubią to.
  3. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Sieję. Póki co na SP, druga zbiórka za kilka godzin. Do tej pory uzbierałam 254 krążki. Miłego dnia! :)

leloszek373 lubi to.
  4. adikab

adikab Ekspert forum

Wiem o co Ci chodzi ;) Jednak w tym przypadku myślę, że można spokojnie zagrać do lewej i przez środek po czym powtórzyć to w drugą stronę i zgarnąć 12 GT tracąc dwie próby. Nagrody są przed przeciwnikami więc będą zaliczone. Pozostają 3 próby na dojście do bramki, co nie jest trudne :)

olgs3 i kaska860 lubią to.
  5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dzień dobry:)
    Kolejny bezbledny poradnik.Dobra robota...tak trzymać:)
    W hokeja nigdy nie grałam wiec przyszedł czas na pierwszy raz:p
    W piłkarskim szlo mi bardzo dobrze wiec i tym razem nie przewiduje większych problemów
    Bardzo istotna jest cierpliwość przy niektórych podaniach...wyczucie odpowiedniego momentu
    Walnięcia krążkiem w przeciwnika tez sobie nie odmowie...jestem odpowiednio zmotywowana:p

6. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Ale za tym czerwonym jest nasz niebieski (na zdjęciu się nie zmieścił), który stoi i się nie rusza, więc podanie będzie niby do naszego niebieskiego, ale czerwony przejmie krążek. Ale jeszcze nie przetestowałam w praktyce

dotikampo lubi to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A tak serio to wystarczy kliknąć dokładnie w chwili, kiedy kolor krążka zmieni się na zielony.
    Przy odpowiednio krótkim czasie reakcji skuteczne podanie jest gwarantowane ;)
    Cierpliwość przydaje się, jeśli przegapimy ten właściwy moment - trzeba czekać na następny.

leloszek373 i ross2 lubią to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam to przed chwilą, nie da się podać krążka tak aby zdobyć dodatkowo te 4 GT, za daleko siebie stoją nasi zawodnicy aby podświetliła się przerywana linia a tym samym podanie krążka jest niemożliwe (albo ze mnie taka hokeistka;) ), tak że trzeba jednak wybrać od razu podanie za 4 GT.

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Bry
    Ze mnie też żadna hokeistka.Poślizgam się do pnącza z itemami i kończę zabawe.

ross2 i dotikampo lubią to.
  10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Tak podejrzewałam, że tu nie będzie możliwości podania:( Podobnie było w piłkarzach, niby partner był w polu widzenia, ale gra nie przewidywała bezpośredniego podania. Mówi się trudno...

leloszek373, olgs3 oraz ross2 lubią to.
  11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

trafiłem ducha po ładniejsza się wydawała, a nie wiem co była ta z drugiej strony w 2 planszy :D obejrzałem wszystkie drzewa i wydają się takie same, ale nie ma dwóch takich samych na jednej planszy :D

jest albo farmowa(baha lub farma - tego nie wiem), albo duch :D

a propo w 4 planszy jest nosorożec, najpierw trzeba podać w prawo, później w lewo, i prosto między dwoma obrońcami :D

bo jak po prawym, poda prosto zamiast w lewo, to już ten kolejny jest powyżej nosorożca i się go nie zdobędzie :D
    oczywiście na zagrodzie jest nosorożec ale może tam być inne zwierzę z tej zagrody

poradnik niedoprecyzowany, podaje tylko nagrody za talarki, a nie ma tych co na planszy :D

leloszek373 i dotikampo lubią to.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jakoś średnio mi idzie.Doba już prawie minęła,a mam ledwo 53 talarki.

dotikampo lubi to.
  13. ania1713

abc2016 i dotikampo lubią to.
  14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

po dobie eventu mam 5594/6623/850 (krótsza/dłuższa/wypadajki), posiana krótsza na 1026 małych polach
    ale grać w tego hokeja to nie mam jakiejś nadzwyczajnej ochoty

leloszek373 i dotikampo lubią to.
  15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ta druga to Wyspa niedźwiedzi z gwiezdną jabłonią.

Grać, to bym sobie grała, ale sianie mi średnio idzie... W sumie nie wiem czemu, bo i siewnik odpaliłam i rośliny nie są jakoś męcząco krótkie. Chyba się negatywnie nastawiłam i w tym problemxD
    Przeszłam 4 plansze, dokładnie to co chciałam na nich zgarnąć - zgarnęłam. Chyba przy jakichś 2FM musiałam się w cierpliwość uzbroić, zanim gracze dobrze się ustawili; na inne uciążliwości nie trafiłam.

16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

5 gier za mną,zdobyte 44 talary, czy to dużo nie wiem 8),sieje tylko na leśnej i w tropikalnym lesie ;),powoli idzie do przodu.
    Miałam wogóle nie robić tego eventu ale pare nagród z różnych sie przyda ;)

olgs3 i dotikampo lubią to.
  18. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mam prawie to samo:))) krążków mam na 15 gier a roślin na dwie.

19. ania1713

U mnie podobnie. Coś czuję, że zgarnę tylko gwiazdki i zakończę event.

Mnie zniechęca ilość rośliny na jedną grę (nie tylko w tym evencie, ogólnie). Głowa łatwiej zaakceptuje 2 x 400 niż 1 x 800, bo i gierki byłyby dwie i wtedy cząstkowe sukcesy napędzają chęć do osiągania dalszych.

20. etanus

etanus Forum Pro

Etanusik lata po polach aż poślady zatarł:wuerg::wuerg: ale jutro kończy evencik i będzie leżałxDxD

fanka1 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.